Roccat Kone Max V2

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Roccat Möss & pekdon (16)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  7 år sedan
  Helt ärligt så förstår jag inte betygen nedan. Funkar inte musen som den ska så lämna den på garanti. Jag har använt musen i över ett år och är grymt nöjd. Den har inte betett sig konstigt alls fungerar helt perfekt.
 • Usel
  8 år sedan
  Mycket skön men den envisas med att dubbelklicka när man enkelklickar. En kompis har samma modell och den beter sig likadant.
 • Dålig
  8 år sedan
  Helt värdelös mus. Rätt kul idé som skulle funka jättebra om den gick att använda över huvud taget. Dubbel- och trippelklickar ibland vid enkelklickning så att program startas flera gånger, bilder öppnas när man enkelklickar på dom och låtar byts i musikprogram. Sjukt irriterande. Muspekaren vägrar ligga still och darrar som sagt tidigare runt på skärmen så man tror att den är sjuk på något sätt.

  Undvik detta skräp. Den får een tvåa i betyg enbart p.g.a. de roliga ljuseffekterna.
 • Bra
  8 år sedan
  Efter att ha bytt min Roccat Kone pga. slitage och ett dödsfall då drivrutinen skulle uppdateras, fick jag denna V2 mus som jag har nu. Det första intrycket jag fick var att den var mycket plastigare och inte lika len som den förra versionen. Speciellt vid tumgreppet. Men det är inget som jag tänker på nu. Den nya drivrutinen för Windows 7 funkar bra. En ny grej med den som jag gillar är att man kan ställa in Windows-genvägar i musen, tex. Ctrl + C.
  En annan sak som börjar irritera mig är att vikterna får för sig då och då att hoppa ur hållaren då man spelar lite våldsamt, vilket man bör kunna imo.
  förövrigt fungerar musen helt ok för sitt pris. Dock tycker jag fortfarande att det kan vara lite krångligt att ställa in bra känslighet i förhållande till bra precision, vilket man bör kunna för det priset.
  Sen gillar jag inte heller att man inte kan ställa in ljuset så att det blinkar sakta och mjukt. Istället hackar det som om en liten tomte sitter och klickar på en strömbrytare där inne.