TP-Link Deco M9 Plus Whole-Home WiFi System (3-pack)

TP-Link

TP-Link Deco M9 Plus Whole-Home WiFi System (3-pack)

(14)
4.4
(14 omdömen)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför
 • 2.4GHz
 • 5GHz
 • Trådlöst nätverk
 • Hemanvändare
 • Ethernet, Fast Ethernet, IEEE 802.11b …
 • 2
 • 2.4GHz
 • 5GHz
 • Trådlöst nätverk
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför

TP-Link Deco M9 Plus Whole-Home WiFi System (3-pack)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför
 • 2.4GHz
 • 5GHz
 • Trådlöst nätverk
TP-Link

4.4 av 5 stjärnor

Baserat på 14 omdömen

Sorterat efter datum
2019-06-16
H
Hola(11 omdömen)
Enkel att installera och bra funktioner. Mycket bra täckning i hela huset och större delen av tomten. Vi har en placerad i mitten av ovanvåningen och en i mitten på bottenplan. Den tredje står i en klädkammare vid fibernoden. Jag gillar även de enkla föräldrakontrollerna (till dotterns stora förtret!). Möjligtvis hade jag önskat några mer funktioner i appen, exempelvis möjlighet att se vilken av puckarna jag är uppkopplad mot.
2019-06-01
E
Elsie(3 omdömen)
Hemskt besviken, den är mycket instabil, tappar ganska ofta kontakten med noderna och de står faktiskt ganska nära varandra. Har 2 döttrar och de är supertrött på bortfallet titt som tätt när de kollar Netflix mm Nä, det blir att inhandla nåt annat, med framför allt stabilitet, det ska bara funka liksom
2019-03-05
Redigerades 2019-04-09
S
Stingray468(55 omdömen)
Har precis installerat vilket gick kvickt och smidigt då jag använde mitt gamla SSID och WPA2 lösenord, så man slapp att ändra på klienterna. Har man inget kablat är det bara att sätta de parametrarna samt ansluta modem och placera ut puckarna. Inget mer, Enkelt och snabbt. Täckning blev klart bättre än med den gamla Asus RT-AC66U jag hade tidigare. Lagget, framför allt vid flera klienter försvann, men det finns ju några saker att förbättra för TP-Link gällande: - Nån mer nätverksport per puck samt status lampor på dessa hade ju inte varit fel. Eller åtminstone så man kunde se portarnas status i appen. Har kopplat backhaul via kabel då den redan fanns indragen i huset, men kan inte avgöra om det är någon kabelanslutning om jag inte sätter en switch i mellan puckarna och kan kolla lamporna via den. - I intrimnings/placerings-syfte hade det varit bra om man kunde mätt täckning och fart emot respektive puck, eller åtminstone vetat vilken man är kopplad emot. - En eller ett par hållare för takmontage, kunde följt med.. Finns att köpa på ebay. Inte att använda på vägg förstås, då den inte blir horisontellt rundstrålande längre då. - Gäller att Powerkabeln är intryckt helt. Bara nån millimeter ut och pucken blir strömlös. Riktigt dåligt. Skrymmande nätdel på väggkontakt också. 2019-04-09 haft dessa i drygt en månad och det bara funkar. Fick ny uppdaterad FW idag. Bara att svara ja att puckarna skulle uppdateras och allt skötes automatisk helt utan iblandning. Märkte knappt att anslutningen gick ner nån gång ens.
2019-03-14
J
Jahnne(4 omdömen)
Mycket enkel att installera. Behöver aldrig startas om. Bra räckvidd och farten mycket högre än med min gamla trötta router. Lite bättre WiFi-räckvidd än min gamla Deco M5 men även den var annars bra. Det går att ansluta Ethernet-kabel mellan burkarna om längre avstånd som upp till vår gäststuga. I senaste uppdateringen kan man faktiskt välja WiFi-banden 2,4 eller 5 GHz eller båda.
2019-02-28
Figgedy(11 omdömen)
Riktigt schysst! Extremt lätt att installera och börja använda. Något för enkelt gränssnitt, hade önskat man kunde tweaka lite mer. Det enda minuset är att man inte kan bestämma vad om ska vara på 2,4 och 5.
Sida 1