TP-Link Deco M9 Plus Whole-Home WiFi System (3-pack)

TP-Link Deco M9 Plus Whole-Home WiFi System (3-pack)

  • 2.4GHz
  • 5GHz
  • Trådlöst nätverk
Rank 2 i Routrar
Jämför pris på alla TP-Link Routrar
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
TP-Link

TP-Link Deco M9 Plus Whole-Home WiFi System (3-pack)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
  • 2.4GHz
  • 5GHz
  • Trådlöst nätverk
TP-Link

4.4 av 5 stjärnor

Baserat på 16 omdömen

Sorterat efter datum
2019-06-29
d
dadominata(15 omdömen)
Otroligt nöjd. Har aldrig längre problem med WiFi i vårt 300kvm hus. Nu täcks dessutom delar av gården också. Har aldrig startat om. Streama 4k var som helst i huset. Rätt snygga också.
2019-06-19
R
Rausner(2 omdömen)
Fick hem dem igår och inkopplingen var extremt smidig med instruktioner i appen. Har 500/500-lina och får ut dryg 300/300 trådlöst i andra änden av min lägenhet med betongväggar. Med gamla vanliga routern + wifi repeater så fick jag ut ca 40/20. Får se hur stabilt det håller sig framöver, men använder än så länge bara två av tre puckar och det har gått över förväntan.
2019-06-16
H
Hola(11 omdömen)
Enkel att installera och bra funktioner. Mycket bra täckning i hela huset och större delen av tomten. Vi har en placerad i mitten av ovanvåningen och en i mitten på bottenplan. Den tredje står i en klädkammare vid fibernoden. Jag gillar även de enkla föräldrakontrollerna (till dotterns stora förtret!). Möjligtvis hade jag önskat några mer funktioner i appen, exempelvis möjlighet att se vilken av puckarna jag är uppkopplad mot.
2019-06-01
E
Elsie(3 omdömen)
Hemskt besviken, den är mycket instabil, tappar ganska ofta kontakten med noderna och de står faktiskt ganska nära varandra. Har 2 döttrar och de är supertrött på bortfallet titt som tätt när de kollar Netflix mm Nä, det blir att inhandla nåt annat, med framför allt stabilitet, det ska bara funka liksom
2019-03-05
Redigerades 2019-04-09
S
Stingray468(57 omdömen)
Har precis installerat vilket gick kvickt och smidigt då jag använde mitt gamla SSID och WPA2 lösenord, så man slapp att ändra på klienterna. Har man inget kablat är det bara att sätta de parametrarna samt ansluta modem och placera ut puckarna. Inget mer, Enkelt och snabbt. Täckning blev klart bättre än med den gamla Asus RT-AC66U jag hade tidigare. Lagget, framför allt vid flera klienter försvann, men det finns ju några saker att förbättra för TP-Link gällande: - Nån mer nätverksport per puck samt status lampor på dessa hade ju inte varit fel. Eller åtminstone så man kunde se portarnas status i appen. Har kopplat backhaul via kabel då den redan fanns indragen i huset, men kan inte avgöra om det är någon kabelanslutning om jag inte sätter en switch i mellan puckarna och kan kolla lamporna via den. - I intrimnings/placerings-syfte hade det varit bra om man kunde mätt täckning och fart emot respektive puck, eller åtminstone vetat vilken man är kopplad emot. - En eller ett par hållare för takmontage, kunde följt med.. Finns att köpa på ebay. Inte att använda på vägg förstås, då den inte blir horisontellt rundstrålande längre då. - Gäller att Powerkabeln är intryckt helt. Bara nån millimeter ut och pucken blir strömlös. Riktigt dåligt. Skrymmande nätdel på väggkontakt också. 2019-04-09 haft dessa i drygt en månad och det bara funkar. Fick ny uppdaterad FW idag. Bara att svara ja att puckarna skulle uppdateras och allt skötes automatisk helt utan iblandning. Märkte knappt att anslutningen gick ner nån gång ens.
Sida 1