Xiaomi Mi Band 3

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Xiaomi Aktivitetsarmband (6)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.80)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Använt denna klocka i drygt 2 veckor, behövt ladda 1 gång och det va igår.
  Har en android telefon och använt mi fit appen.

  Gillar funktionerna, coolt med grafer i appen på hjärtrytm och sömn. Går att ställa på 5-10-30 mins intervaller och verkar mäta oftare om man t.ex. är på gymmet eller vid annan ansträngande aktivitet

  Uppskattar även "find my phone"-funktionen från armbandet när man lagt i från sig telefonen, bluetoothen verkar ha riktigt bra räckvidd, grymt praktiskt!
  Mer användbar än förra modellen xiaomi mi band 2, trevligt med touchscreen istället för bara 1 knapp som förr.

  Att tänka på är att modellen som säljs i sverige just nu är china edition, vilket medför att man måste köra engelska som språk på telefonen, annars visar klockan kinesiska. Verkar för tillfället inte heller finnas stöd för ÅÄÖ i notifikationer. Dock är klockan ganska ny så tror de kommer att åtgärda med ny firmware, har mailat och bett de lägga in.

  EDIT : Hittade en app man kan ställa in klockans språk på, "Mi Bandage", finns på play store. Då kan man köra svenska på telefonen men engelska på klockan. Bara att ändra och sedan avsintallera appen.

  Allt i allt, känns mer användbar än en vanlig klocka, behöver sällan laddas, bra funktioner. Vet inte vad man mer kan önska ur en sån här liten manick.
 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Haft en Mi Band 2 sedan Januari och varit väldigt nöjd med dess kvalitet och funktionalitet för den lilla pengen (köpte den för runt 250kr med frakten inkluderad från Kina innan postens avgifter började) och dess avskalade design. Heart rate-monitorn var överraskande precis och batteritiden på dessa band är underbart lång.

  Uppgraderade till 3an för jag ville ha mer utförliga notifikationer än 2an klarade, samt inbyggd väder-prognos, find-my-phone och stopp-ur var andra väldigt eftertraktade nya funktioner.

  Efter snart två veckors användande har jag dessa synpunkter på den:

  Det bra:

  + Fortsatt ren avskalad design som tidigare modeller
  + Kanonbra batteritid (ca 2 veckor för mig med gott om notifikationer och HRM)
  + Större ljusare skärm än 2an med touch
  + Lättförståeligt touch-gränssnitt på bandet
  + Visar 24h-klocka, månad och veckodag med namn (liten men ack så uppskattad detalj), kan även lägga till antal steg tillsammans med detta på nya valbara watchfaces
  + Find my phone-funktion
  + Heart rate monitor
  + Väderprognos för dagen och 2 dagar framöver
  + Stoppur
  + Kan slå på och av ljudlös på din telefon
  + Kan likt 2an "hackas" med tredjeparts-appar och annat för användar-expanderbar funktionalitet

  Det mindre bra:

  - Skärmen har ibland svårt att tolka om du sveper horizontellt eller vertikalt, kan göra meny-navigeringen stundvis krånglig
  - Lift to wake känns inte riktigt lika responsiv som på min 2a, kanske är inbildning?
  - Armbandet sitter inte riktigt lika bra som min 2a gjorde, bandet roterar lättare på armen och själva enheten kan hamna fel
  - Mi Fit bitvis rörig
  - Med nuvarande firmware och Mi Fit-version tvingas man att köra sitt Android på engelska för att Mi Fit-appen och därmed också Mi Band 3 ska få engelskt användargränssnitt. Har du svenska som språk i ditt Android blir Mi Fit på svenska (mestadels) men Mi Bandet på kinesiska..

  Trots dessa problem så har jag svårt att ge den under en 8 av 10 i betyg. Mi Band 3 gör likt sin föregångare slarvsylta av Fitbits med tre gånger så stor prislapp sett till funktionalitet och värde för pengarna. De når inte riktigt upp i samma polish som Fitbits användargränssnitt men är klart godkänt, och hårdvaran känns minst lika tålig och kvalitativ.

  Köpte min från Aliexpress för runt 28 dollar med frakten inkluderad, med postens avgift landade jag på strax under 350 spänn, vilket i min mening gör Mi Band 3 löjligt prisvärd även med postens extra påhitt i åtanke. Om du kikat på den, tycker den verkar bra så finns de inte mycket att fundera på, bara köp.
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Väldigt mycket för den billiga peng den kostar

  Har haft den på mig i ca 5 månaders tid, endast tagit av mig den för laddning. Inga repor på glaset eller skador trots oöm hantering ibland. Och inga problem med vattentäthet trots att den alltid är på vid duschning, bad osv.

  Batteritiden är bra, jag har tätaste intervallet på pulsmätning. Nu på vintern räcker batteriet nästan 2 veckor, eftersom skärmstyrkan minskas automatiskt under dygnets mörka timmar vilket sparar batteri. Under sommaren får man ladda oftare då skärmstyrkan är högre.

  Aviseringar och koppling mot telefonen funkar utmärkt, dock problem med vissa tecken och emojis mm.

  Appen funkar bra, men är inte inne i den och kollar så ofta.

  Jag saknar en mer ljusstark skärm, det är svårt, nästan omöjligt att läsa av den i stark sol. Sen har jag den kinesiska versionen vilken innebär en del trixande för att få engelskt skärmspråk. Dåligt att det inte går att ställa in i appen. Jag saknar också en mer slimmad design, tycker egentligen inte att den är så snygg.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Perfekt för mig! Jag använder (ca 2 månader) med app "notify and fitness" och inga problem tills idag.