Star Wars Jedi: Fallen Order (PS4)

Star Wars Jedi: Fallen Order (PS4)

  • Genre: Äventyr, Sci-fi
  • Lanseringsår: 2019
  • Rek. åldersgräns: 16 år
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Star Wars Jedi: Fallen Order (PS4)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

3.9 av 5 stjärnor

Baserat på 5 omdömen

Sorterat efter datum
2019-12-05
N
Newtattoo_84(48 omdömen)
Inget Star Wars fan men sjukt bra och varierande spel. Över förväntan. Känns väldigt välgjort. Lyssna lite på gnäll nissen under. Jag klarar inre av dark souls spel men detta går bra, svårt men inte sjukt svårt. Ska ju inte vara för lätt heller
2019-12-03
H
Halvisch(7 omdömen)
Lyssna inte på han under som säger att man måste "skruva ner svårighetsnivån för att klara duellerna med bossar" - han har inte lirat Dark Souls han inte. Visst dör man som fan, men sakta blir man bättre, á la Soulsborne. Det är ett grymt bra spel :)
2019-11-22
Z
Zeroz(1 omdöme)
Det här spelet ger ungefär 15-20 timmar underhållning, dock ej i riktig starwars anda. Det är mer som ett djungeläventyr där man dödar mer spindlar och insekter än imperiska soldater. Många olika pussel att lösa men inte särskilt svåra eller långa. Påminner massor från god of war senaste spel som var en bra story, men fighterna sög som bara den, även så i detta spel. Det handlar mest om att parera slag istället för att få till rätt kombo. Man är i stort sätt tvungen att skruva ner svårighetsnivån för att klara duellerna med bossar. Det värsta med spelet är att det säljs till fullpris fast det inte ens är färdigt, massa buggar, ex när man kastar i sin droid i kistor under vatten, skakar kistan men droiden sitter fortförande kvar på ens axel. Man kan ramla ner på ställen där man inte borde kunna ramla. Möter man fler fiender samtidigt kan det vara omöjligt att ta sig därifrån då de anfaller med jämt mellanrum. Och sista banan är så kort, så den känns framstressad för ett releasedatum. Storyn är också lite märklig där imperiet bara dyker upp men anfaller inte ditt skepp utan lurar i skuggorna, inte särskilt troligt.. Du levelar upp och lär dig nya färdigheter genom spelet som är lite kul, dock helt meningslöst då du kan max levela på första banan men ändå dö av en groda... Trodde det skulle vara mycket bättre men det är som de senaste filmerna, ganska kasst, om man inte är 11 längre.. ångrar mitt köp.
2019-11-21
nnike(65 omdömen)
Fantastiskt kul spel Grafiken är otroligt snygg i 4K Musik och ljud är riktigt ljuv samt ger ett bra djup. Spelet rekommenderas till alla Star Wars älskare
2019-11-17
c
cenatron(12 omdömen)
Grafik 10/10 Handling 9/10 Musik 10/10 Det bästa star wars spel hittils. Lite segt i början innan du uppgraderat kraften, lightsaber osv men ge det en värld där du utforskar rejält sen kommer du älska karaktären och vilja spela mer och mer.
Sida 1