Sonos Beam

Sonos Beam

  • Utförande: 5.1
  • Typ av hembiopaket: Soundbar
  • Streaming-standarder: AirPlay, Spotify Connect, Tidal, Deezer, AirPlay 2, Amazon Music
Rank 1 i Hembiosystem
Jämför pris på alla Sonos Hembiosystem
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Sonos Beam

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
  • Utförande: 5.1
  • Typ av hembiopaket: Soundbar
  • Streaming-standarder: AirPlay, Spotify Connect, Tidal, Deezer, AirPlay 2, Amazon Music

4.3 av 5 stjärnor

Baserat på 23 omdömen

Sorterat efter datum
2019-05-08
B
Bluenarugi(2 omdömen)
Känner du dig lite halvnöjd med din Sonos Beam? Att den lät bättre i butiken? Att du hade förväntat dig mer av ljudet? Då har jag lite tips för att få ut minst 50% bättre ljud. 1) Se till att din beam tar emot Dolby Digital. Detta kommer att bidra markant förbättring i ljudet, tyngden, volymen, allt. Gå in i din Sonos app -> inställningar -> om mitt sonos system. Längst ner kommer du se vad den tar emot för signal. Om det är "stereo" och inte "dolby 5.1" så behöver du se över inställningarna i antingen din TV, TV-box eller dator. I mitt fall så kunde jag ändra i tv-boxen att ljudkvaliteten skulle vara dolby digital. För min PC var jag tvungen att trixa med ljudkonfigurationen med hjälp av drivrutiner. 2) Kalibrera din Sonos Beam med Trueplay. Eftersom att jag har en Android lur så fick jag aldrig info om att denna funktion existerar (vilket bara är för Apple produkter som Iphone, Ipad mm). Så har du en Iphone, gör kalibreringen enligt appen, om inte så låna en kompis iphone eller liknande, installera sonos appen, och kalibrera ljudet i rummet. 3) I Sonos appen gå in i inställningar -> rumsinställningar -> beam -> EQ. Där kan du justera basen och diskanten. Jag rekommenderar ~+20% mer bas och kankse +5% mer diskant. Dessa inställningar tog min Sonos Beam från "jaha, jag hade hoppats på lite bättre ljud för +4000kr" till, "j... vad bra det låter för att vara en liten soundbar". Hoppas att tipsen hjälper någon där ute i verkligheten :)
2019-05-05
O
Orajjon(57 omdömen)
Håller med om att ljudet är bra, men inte superbt. Ger i mitt tycke inte heller samma stereokänsla som en längre soundbar. Blir väldigt bra med en sonos sub. Trevligt att denna inkopplad till TV möjliggör att få tv-ljudet på valfri sonos-högtalare i huset, ex i köket. Lika smärtfritt som alltid med Sonos att koppla in.
2019-04-24
J
Jappe(9 omdömen)
Rent ljud-mässigt är den inte värd pengarna men detta uppvägs till viss del av utseende, kvalitet och hanterbarhet. Framförallt om man har ytterligare produkter från Sonos.
2019-04-04
a
axelra82(14 omdömen)
Wow! Gick från BOSE efter att de aldrig levererade med AirPlay 2 (eller Apple Music för den delen heller). Helt otroligt ljud, för den storleken och det priset (ja, det finns absolut "bättre" ljud där ute, för den som älskar HiFi, men tar man hänsyn till storleken, priset och även funktionerna så vet jag inget som slår Sonos). Fungerar perfekt som en multifunktionell högtalare till vardagsrummet (medelstort). Den märker av när det kommer nytt ljud från en annan källa, så jag behöver aldrig ställa om (klicka på någon knapp) för att ta emot ljud mellan TV eller mobilen. Spelar jag musik på den och gör något på TVn ställer den om av sig själv, så streamline som det kan bli. Underredet hade gärna fått vara vitt också, nu är det som ett svart streck på den i övrigt vita väggen (med kablar i väggen). Ett minimalt pris att betala för en annars 100% produkt. Multiroom fungerar utan problem.
2019-02-05
S
Salle(26 omdömen)
Snygg, bra ljud för att vara enbart en Soundbar och väldigt enkel installation.
Sida 1