Sonos Beam

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Sonos Hembiosystem (5)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  helt otroligt bra kvalité för pengarna, smidig & enkel installation. Passar perfekt till mitt vardagsrum.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  2 mån sedan
  Mycket ljud för pengarna helt klart. Sonos överträffar alltid mina förväntningar - det är den perfekta kombinationen av stilren, bra teknik och fantastiskt ljud. Blir att köpa två Sonos Play:1 för surround sound om ett par veckor. Köp!
 • Alla omdömen

 • Ganska bra
  12 dagar sedan
  Helt okej ljud för sin storlek.
  Fast Playbaren spelar bättre och renare ljud.
 • Ganska bra
  24 dagar sedan
  Låter bra för sin storlek (den är verkligen inte stor) men jämfört med den Sonos 5 (äldre modellen) jag har låter den lite klen, mer som en Play 1 faktiskt. Men det är ju vid ren musik, för film o tv kan den ju mkt mer tricks.
  Men det som drar ner betyget mest är det faktum att jag liksom många på nätet inte kan styra ljudet med IR fjärr från mer än 1m avstånd, dvs helt oanvändbart. Det är när man inte har TV med HDMI ARC och måste använda optisk ut som detta är ett problem så tänk på det om du har en äldre TV. Ska kontakta Sonos support och se om det finns en lösning som inte innebär köp av ny TV.
 • Perfekt
  25 dagar sedan
  Har köpt Beam, Sub och 2 one. Vilket ös! Bra balanserat och känns otroligt skönt att surround är trådlöst :) Mycket nöjd.
 • Perfekt
  29 dagar sedan
  Uppdaterat: 29 dagar sedan
  Perfekt högtalare för en person som har ett lite mindre vardagsrum och inte nödvändigtvis vill ha den tyngsta basen. Detta är min första produkt från Sonos och jag är tagen med häpnad över kvalitén. Högtalaren är otroligt välbyggd och ljudet är riktigt klart och den spelar förvånansvärt mycket bas. Basen låter som bäst och mer balanserat på volymer under 75%. Den fungerar lika bra för musik, tv och film. Även fast man inte har småhögtalare gör den ett bra jobb med ljudet framtill, ljudbilden är bred och om exempelvis en bil kör från höger till vänster i filmen hör du det också!

  Alexafunktionen fungerar inte än med svenska utan för att få den att fungera måste ditt sonos och amazonkonto vara inställt på engelska och plats USA. När man väl fått igång Alexa fungerar det riktigt bra. Jag kan numera slå på och av tvn med rösten samt ändra volym. Du byter också ljudkälla med enkelhet genom att säga till henne.

  Slutligen kan jag tillägga att jag var orolig att basen inte skulle vara nog från denna lilla högtalare. Jag blev positivt överraskad även fast basen inte får tavlorna att skaka. Tanken är att uppgradera med två sonos one och en sub i framtiden. Så vill du ha en liten soundbar med stort ljud och Alexa så kör på! Du kommer inte ångra dig.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Fantastiskt bra ljud i denna snygga högtalare. Stor fördel med att kunna koppla ihop Sonos med tv:n, nu har man möjlighet att välja flera högtalare. Superenkel installation. Klart godkänd även för musik. Njuter av att lyssna på Spotify, nedsjunken i tv-soffan .
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Utmärkt
  1 månad sedan
  Lätt att ställa in och ljudkvaliteten är utmärkt värt £ 400 för en kompakt ljudstång.