Razer Naga MMOG Laser Gaming Mouse

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Razer Möss & pekdon (31)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Denna mus har varit vid min sida i över fem år, och idag kan jag säga att den har dött. Det har varit fem fina år, där musen har varit min högra hand, den är superbra och jag önskar att man fortfarande kunde köpa den. Men tyvärr så tar denna period slut nu. Jag kommer att sakna dig Razer Naga MMOG Laser Gaming Mouse.
 • Ganska dålig
  1 år sedan
  Grym mus på alla sätt förutom bland det viktigaste kvaliteten både min och sonens gick sönder strax efter 1års användning.
  Min i högerknappen som börjar glappa och hans i optiken..
 • Bra
  4 år sedan
  har haft min i två år nu, funkar fortfarande
 • Knappt godkänd
  4 år sedan
  Jättebra mus, tills deras byggkvallitét visar sig. Razer har och har haft problem med kvalitén på sina produkter länge och de verkar inte fått ordning på det än. Haft min Razer Naga (Molten ed) mindre än ett år och nu har vänster musknapp gått sönder. Den dubbelklickar 90% av tiden.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Mycket bra funktionalitet

  Älskar alla extra funktionerna som man kan ställa in via extra knapparna.

  Köp den då det är kampanj för då är priset helt rätt
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Bästa musen för dig som spelar WoW!

  Helt otroligt hur mycket man kan göra med 12 extra knappar! Själv använder jag inte alla, kanske 7-8. Sen har jag resten till diverse, mounts osv. Ägt denna i över 1 år nu och är inte minsta besviken. Passar jätte bra i handen fast jag har lite över normalt stora händer.

  Om du inte är en WoW spelare så rekommenderar jag inte den här musen till dig.

  Klar 10:a från mig!

  Edit: Köpt en Molten efter denna, och den är mycket snyggare! Om det är sånt du tycker om! :)
  Köp den om du hittar för samma pris.
  Fortf en solklar 10:a!
 • Perfekt
  4 år sedan
  riktigt härlig att använda!

  så här vill man ha en bra spelmus!
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Har använt denna mus sedan 2009 när den lanserades

  + Lätt åtkomliga knappar
  + Skön att använda
  + Perfekt för MMO spel
  - Lasern går enkelt sönder
  - Vänster och höger musknapp har alltid slutat fungera efter 1-2år.
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Jag har haft musen i ca 1 vecka och jag är väldigt nöjd! Här är lite plus och minus

  +Den gröna belysningen, den lyser starkt och bra!
  + Den har 12 gaming macro knappar som funkar jättebra för spel!
  + Den är skön
  + designen är jättecool
  + Lätt att klicka med

  - Scrollhjulet kan ibland låta lite konstigt, vet inte om det händer för er men för mig händer det efter att jag har scrollat.
  -plast sidan, man blir lätt svettig och den blir lätt smutsig.

  Den här musen är riktigt bra! Den funkar för MOBA spel, den funkar igentligen för alla spel ! Jag rekommenderar den starkt! den får 8 av 10 på grund av plast sidan och värmen som tillkommer i musen.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Den bästa musen jag någonsin haft, utan tvekan.

  +Skön som tusan, handen sitter skönt på musen.
  +På WoW kunde jag binda hela 17 spells endast på min mus.
  +På Skjutspel så blir det enkelt att byta vapen med tummen som annars inte gör någonting.
  +På Bloodline Champions är det viktigt att kunna röra sig felfritt med WASD. Musen gör att man kan göra det när alla magier är där.

  -Efter 2,5 år så har scroll click blivit svår att clicka ned.
  -Vänster musknapp har jag haft problem med i några månader, att den slutat fungera, eldade på piggen som aktiverar vänster knapp och gjorde den längre, nu har den gått av så fick byta ut den med en smal träflisa på 1 cm.
  -Det är inte nya knappar på musen utan det använder av numlock knapparna eller nummer knapparna.
  -De två knapparna precis brevid vänster knappen ligger konstigt. De borde varit längre ner framför de 12 nummer knapparna.
  -Musen kunde varit 10-20% större, men kanske bara jag som har stora händer =)
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  En grym mus för den som spelar MMO!

  + 12 Knappar på en liten mus
  + Sladden
  + Ligger bra i handen (med tanke på knapparna)
  + Vänster/Höger knapp är skön
  - Når inte alla knappar om man som jag har små händer
  - Priset

  Ett måste för den som har en drös med macro/keybinds, inget dåligt köp.
  Dock så ligger den inte alls så bra i handen som DeathAdder + priset.
 • Ganska bra
  5 år sedan
  har haft musen i ett år nu,
  och nu lade den av.
  usb kontakten gick sönder och musen slutade få kontakt med datorn.

  den var dock grymt bra den tid den höll.
  har hört att många har haft samma problem med razers grejer.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Väldigt nöjd med musen. många knappar som hjälper i rollspel. ända missen är att kanterna på musen är vassa. inte så vassa så man skär sig men det hade varit bättre om de gjorde dem rundare.

  @belyrith testat att byta musmatta då det är en laser mus?
 • Bra
  5 år sedan
  Älskar sidoknapparna, klarar mig inte utan knapparna längre när jag spelar. I övrigt är jag inte helt nöjd, överpris, dålig mjukvara kort livstid och problem med att pekaren fastnar. Tror inte det bara är otur då jag har haft flera nagas alla har varit exakt lika. Rekommenderas om priset inte är ett problem och du ska köra främst mmos, ska du spela andra typer av spel eller inte spela alls så är den ett väldigt dåligt köp.
 • Ganska bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Uppdatering: Efter en månad står sig intrycken. Byggkvalitén känns hög, men det finns ett antal svagheter på andra sätt. Jag fortsätter använda den i jakten på någon annan mus med gott om knappar.

  - - -

  - Först måste man registrera sig för att kunna köra drivrutinerna, helt sjukt i sig även om det är snabbt gjort och drivrutinerna fungerar bra sedan. Hade jag vetat om det i förväg hade jag inte köpt musen av principskäl. Att det går att spara sina konfigurationer på nätet borde varit ett trevligt alternativ och inget krav.

  - Varje gång man kopplar loss musen så blir drivrutinen ledsen och skickar upp en stor ruta om att "snälla, anslut en av våra möss!". Vad är det här, musvärldens Apple? Mjukvaran gör även att musen går i sirap en stund direkt efter att Windows startat. En minimal grej men på det hela taget är inte mjukvaran tilltalande annat än när det kommer till att ställa in knappfunktioner.

  + / - Precisionen är god men "lasern" är väldigt känslig för underlaget och min gamla mönstrade glasmatta gick inte. Den har fungerat med även de billigaste mössen under ett decennium.

  + / - Ergonomin i muskroppen passar hyfsat till min ganska breda hand med normallånga fingrar, men den är absolut inget för riktigt stora händer. Svängen uppåt i musknapparnas front är i vägen så att tryckandet inte blir lika avslappnat som med de flesta andra möss idag.

  + / - Extraknapparna vid tummen är verkligen fullt konfigurerbara och klickar bra. Det går också att lyfta musen utan att det automatiskt blir flera klick. Dock kunde slaglängden gärna varit något större och knapparna därigenom också gått lite längre ut från muskroppen. Åtminstone såhär till en början blir silikon-duttarna som följer med en ren nödvändighet. Måste ändå säga att det var en lysande idé av Razer att skicka med sådana. Knapparna till vänster om vänsterknappen försvinnande låga samtidigt som de är tröga. De lär inte bli använda särskilt mycket.

  + Som gammal vän av trådlösa möss så uppskattar jag att kabeln är av det mjukare slaget. Den kommer garanterat att irritera mig då och då innan jag vänjer mig, men med de kvalitetsproblem jag råkade ut för med min Logitech G700 så känns det väl värt ett försök med sladd igen. Trots allt skönt att slippa ladda.

  + Jag gillar vikten som ligger strax under trådlösa möss med större batterier, men ändå inte alls lika lätt som de flesta sladdförsedda möss är.

  + Hjulet har en skön känsla och är relativt tyst även om det har ett lite plastigt ljud för sig när man scrollar uppåt. Trevligare än Logitech-hjul enligt mig.
 • Bra
  5 år sedan
  Kanske lite dyr när jag köpte den men har fungerat utmärkt. Dock har man ingen större nytta av den om man inte spelar mmo´s. Spelar man mmo så är det framförallt till mele klasser den är bra i mitt tycke. Inte riktigt värd vad jag gav för den.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Riktigt bra mus .. Man vänjer sig efter någon enstaka dag vid de 12 sidoknapparna och då blir de väldigt bekväma samt viktiga för dig. Skön scroll och grymt glid i musen.

  Gör dock inte mitt misstag och key binda "Num Lock" när du spelar, klickar du på den och stänger av det numeriska tangentbordet fungerar inte knapparna på musen.

  EDIT:
  Tar bort en stjärna pga placeringen av knapparna för framåt- och bakåtnavigering. De är placerade väldigt långt fram och är jobbiga att vänja sig vid.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Denna musen är lätt den bästa jag har haft och jag har testat många olika möss.
  Precussionen som Razer naga har är alldeles utmärkt för Fps spel fastän musen först och främst är gjord för MMO-spel.
  Jag tycker även de tolv sido knapparna gör det väldigt mycket enklare i spel som till exempel: WoW, Rift, Guild Wars osv.
  Musen har ett väldigt bra glid på undersidan och en toppensensor med 5600 dpi vilket tar spelandet till en helt ny nivå.
  Jag använder musen på en Razer Goliathus och kombinationen mellan dem två är superb.
  Jag tycker inte priset är något större problem för du får valuta för pengarna om du investerar en Razer Naga.

  Med detta sagt så rekommenderar jag Razer Naga start!
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Absolut den bästa musen jag haft för spel. Speciellt för WOW och andra mmo´s då de extra knapparna är underbara. De tar dock ett antal spel timmar att vänja sig men sen blir de underbart!

  Inte 10/10 pga av priset , 850 kr förut är ganska mycket.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Bästa musen jag haft.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Utmärkt
  5 år sedan
  Ett måste för MMO: s och även andra typer av spel, jag antar att det skulle förmodligen även vara bra på Minecraft (lol).

  Fördelar:
  - 17 Knappar
  - 7ft trasselfri sladd
  - Lätta
  - Pulserande logotypen + Belysta knappar / mushjulet.
  - Ergonomisk
  - Väl placerade tumme plattans knappar (12 knappar)
  - Mycket bra känslighetsalternativ / acceleration alternativ.
  - Möjlighet att ändra tumtryckplattan binder på språng med brytaren på undersidan av musen.
  - Fungerar på nästan alla ytor!
  - Makron.

  Nackdelar:
  - Musknapp 4 + 5 är i en svår situation
  - Mouse Wheel inte har lämnat + höger knappar inbyggda i
  - Mouse Wheel är långsam att rotera: (
  - Om du är en PvPer och kräver modifieringstangenter för lik av fokus avbrott etc. så måste du ändra keybinds: (
  - NumLock måste alltid vara på om du använder Num-läget.

  Slutsats:
  Mycket bra mus när du har allt öka till icke-num nycklar, den har mycket bra konfigurationsalternativ på Synapse som gör ombindning etc ta mindre än några minuter.

  Också att ha möjlighet att ändra X eller Y acceleration + känsligheten för sig är fantastisk.

  Rekommenderar att du går ut och köpa en om du vill få allvar med MMO och bli Imba.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Stort musen för när du behöver ett stort antal Botton. Perfekt för MMO-spel