Battlefield V (PS4)

Battlefield V (PS4)

  • Genre: FPS, Krig, Shooter
  • Lanseringsår: 2018
  • Rek. åldersgräns: 16 år
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Battlefield V (PS4)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
  • Genre: FPS, Krig, Shooter
  • Lanseringsår: 2018
  • Rek. åldersgräns: 16 år

2.4 av 5 stjärnor

Baserat på 16 omdömen

Sorterat efter datum
2019-05-05
l
larher0403(3 omdömen)
Mycket välgjort och kul spel
2019-03-14
W
Witzansky(6 omdömen)
Betydligt bättre än BF1, men saknar verkligen BF4. Bönar och ber att nästa spel i serien ska bli efterföljaren till BF4 (nutid istället för första eller andra världskriget).
2018-09-09
Redigerades 2019-03-06
P
Prdebuba 10(127 omdömen)
Singel spel är jätte bra....Snygga vapen och en bra del grafik, men väldig klumpiga och onaturliga stenar och naturen i övrigt. Tex gräset är på vissa stället nästan 2 meter. Multiplayer, där känns allt väldigt rörigt i början men man är tvungen att spela en stund för att få en bild av hur banorna är uppbyggda. Men trots all det är svårt att spela eftersom det släpptes ett tillägg V Enlister där de uppgraderat vapen och dödlighet till somliga som har köpt det vid förbokningen. Men tyvärr finns inte länge att köpa. Alltså vi som är gröna har ingen chans mot de där i blå symbolerna. Tex jag skjuter på ett avstånd av ca 10 meter 10 st skott i huvudet på en fiende vid kulspruta och det händer ingenting till slut faller han. Skjuter på fiende hel magasin och de faller den inte. Deras enda skott dödar dig på direkt även i de omöjliga vinklar till och med genom sandsäckar och väggar. Efter döden placeras du på så taskiga platser och i underläge vilket är helt oacceptabelt. Det jag inte gillade: balans ospelbart, lång laddar tiden när man dör kvinnor skriker i bakgrunden färre vapen, färre fordon som du kan inte själv kombinera och välja inte en enda mark granat kastare i WW II har används med massor av kalibrar från 60-160 mm. Komplicerade möjligheter att konfigurera sitt vapen och fordon. För 8* för singel och 6* för multiplayer. Spelet rekommenderas trots alla de bristerna och hoppas på att man kan köpa tillägg med uppgraderingar så småningom.
2019-02-15
S
Slatan(13 omdömen)
Grymt skön känsla i spelet. Är en del buggar, allafall på PS4. Men jäkligt kul spel, snyggt och roliga banor.
2019-01-27
R
RillmAn(13 omdömen)
Herregud vad har EA gjort med battlefield serien . Banorna är alldeles för lika man tröttnar väldigt fort på spelet . Team Deathmatch är ett rent skämt helt värdelöst Om nu detta skall utspela sig under andra världskriget, vart tog Ryssland, Japan, italien, USA, vägen ??? Att man inte ens har med nämnda nationer med i spelet är uruselt då de ska utspela sig under andra världskriget EA har återigen lyckats förstört något bra... Tacka vet jag bad Company 1 och 2 de var grejer de jämfört med denna smörja. Historia är historia det går inte skriva om hade ni hållt spelet någorlunda autentiskt så hade det troligen blivit bättre.
Sida 1