Marshall Major III Bluetooth

Marshall Major III Bluetooth

  • Hörlursdesign: On-ear
  • Trådlös
  • Headset (inbyggd/medfölj. mikrofon)
Rank 22 i Hörlurar
Jämför pris på alla Marshall Hörlurar
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Marshall Major III Bluetooth

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
  • Hörlursdesign: On-ear
  • Trådlös
  • Headset (inbyggd/medfölj. mikrofon)

3.5 av 5 stjärnor

Baserat på 5 omdömen

Sorterat efter datum
2019-05-29
nilspils85(15 omdömen)
Jag älskar dom här lurarna. Basen är fortfarande mäktig och detaljrik, men utan att den kör över resten av ljudbilden. Överlag ett par ljudmässigt välbalanserade lurar med _bra_ headset-funktion (som fungerar felfritt för mig). Ljudläckage finns men det har aldrig varit något som stör mig, har dom på tyst kontor alt. hemma. Stabilt bluetooth. Funkar inte din mikrofon? Dubbelkolla att lurarna sitter på åt "rätt håll"... :) Framförallt jävligt prisvärda! Jag jämför dom då mycket med mina gamla Major-lurar, med sladd. Utöver naturligt sladdslitage och ett satans glappande (efter 4 år, begagnade) så var den övermäktiga basen (samt klena mellanregistret/diskanten) något som störde mig. På varje dator eller telefon man använde dom till fick man justera ljudbilden. Det är inte nödvändigt med dessa.
2019-04-14
D
DaciaSandero(14 omdömen)
Jättebra hörlurar! Kan gå runt i nästan hela huset utan att dem tappar kontakten med telefonen. Enda nackdelen är att efter en stund får iallafall mina öron "kramp" av hörlurarna, de sitter något tajt men annars är dem överträffliga😊
2019-01-19
j
junis1(1 omdöme)
Snygga men inte så mycket mer, märker att de är klena när det väl gäller. USEL mikrofon, har inte så mycket erfarenhet av trådlösa hörlurar men det är helt omöjligt att prata i telefon. Ingen hör var du säger, mikrofonen plockar upp allt annat störande ljud i din omgivning. Inte riktigt vad jag förväntat mig.
2018-10-11
P
PlainToasty(7 omdömen)
Ganska bra lurar med skön byggkvalitet, men lite klumpiga. De tjocka öronmuffarna gör att de sitter skönt, men det gör också att de sticker ut rätt mycket från öronen/huvudet. Ljudet är helt ok, ett neutralt ljud, som dessvärre är ganska odetaljerat, vilket gör att man lätt drar upp volymen för att få en häftigare upplevelse. Tristaste med Major III är att lurarna inte alls är ljudisolerande. Omgivningsljud letar sig in, så man höjer volymen för att överrösta, varpå ALLA kommer höra vad du lyssnar på eftersom de läcker som ett durkslag. Trådlösheten är superb, med lång batteritid, och stabil koppling. Kul också att kunna ”slanga vidare” musiken du lyssnar på, genom att koppla in ett par sladdlurar eller en högtalare till lurarnas 3,5mm jack när du lyssnar via bluetooth.
2019-03-30
Mycket tillfredsställande, tjänar huvudet efter 5 timmars lyssnande

Google

Sida 1