Jabra Elite Active 65t

Jabra Elite Active 65t

  • Hörlursdesign: In-ear
  • Trådlös
  • Headset (inbyggd/medfölj. mikrofon)
Rank 8 i Hörlurar
Jämför pris på alla Jabra Hörlurar
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Jabra Elite Active 65t

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
  • Hörlursdesign: In-ear
  • Trådlös
  • Headset (inbyggd/medfölj. mikrofon)
rating.rate-n-text-version.md
rating.based-on-n-reviews.md
Sorterat efter datum
2019-05-17
L
LezardSpokuser.total-reviews
Är bra på vad dom är skapta för. Sitter väldigt bra och appen till dessa är väldigt händig. Låter bättre än iPods air. Men räkna inte med detaljerat ljud. Bra för true wireless, men är detaljerat ljud det viktigaste för er hade jag köpt annat. Jag använder dessa för träning och för det är dom perfekta.
2019-04-25
Redigerades 2019-05-08
superkenuser.total-reviews
Sitter som gjutna i örat utan att för den skull kännas klumpiga eller i vägen, jag brukar ha problem att få in ear att sitta tätt men dessa satt perfekt med medium storleken som är på vid leverans. Diskreta och snygga. Har testat 2 trådlösa tidigare, Airpods och Havit g1w.. De här piskar båda i alla avseenden. Ljudbilden med basen går inte ens att jämföra, här finns det djup som jag letat efter även vid hög volym. Laddningsfodralet är smidigt och passar bra i fickan, smidigt med dioder för både fodral och inuti för lurarnas status. Inga problem att öppna om du gör som i beskrivningen.. Pressa på sidan av caset.. Jag har stora händer och var skeptisk mot de små tryckplattorna för olika funktioner men det funkar till 100%. Har läst att vissa tycker det är ett minus att lurarna inte fäster magnetiskt i fodralet. Själv har jag stört mig på pillandet att få ut lurarna när de suttit fast magnetiskt, har resulterat i ett jagande efter golvet på bussen mer än en gång. Fodralet kommer INTE att gå upp i träningsväskan eftersom det kräver 2 handsgrepp för att öppna, och jag har sluppit jaga lurar på bussen eftersom jag bara välter ut dem i handen. Anser därför detta vara till Jabras fördel. Kan inte hitta ett enda minus på dessa lurar, är helt såld på dem. Måste bara vara de bästa just nu i prisklassen. Uppdaterar direkt om jag hittar något negativt och efter jag testat dem med mc hjälm.. --Uppdatering 8/5-- Har testat med halvöppen mc hjälm/EU moped och de funkar kanon i 50 - 55 km/h. Sitter perfekt i örat, pressas inte in i örat eller flyttas ur läge då jag tar på eller av hjälmen. Perfekt ljud som om jag stod vid trafikerad väg enligt de jag pratat med i 50-55 km/h talar i normal samtalston, överraskande bra fattar inte hur det kan funka. Jabra Sound + talar om vem som ringer och frågar om man vill svara eller inte med röstkommando (deny/answer). Sätter därefter på musiken igen. Helt såld, rekommenderas varmt.
2019-05-07
d
davvieuser.total-reviews
Satt väldigt bra på mig. Låter helt okej för att vara True wireless och ljudmässigt en helt annan nivå än airpods. Man ska dock komma ihåg att det finns trådade för ca 500-lappen som låter bättre. Trots en del positivt får de ändå inte godkänt av mig på grund av två saker. Dels har den vänstra snäckan (om jag minns rätt) ett konstant svagt brus vilket enligt mig är helt oacceptabelt för alla typer av hörlurar oavsett prisklass. Dels är lurarna obalanserade där den ena snäckan låter högre än den andra. Blev således retur för min del.
2019-05-04
j
jesper9000user.total-reviews
Bra ljud efter lite pill i equalizern . Skönt att styra musik och ringa direkt med Google assist utan att ta upp telefonen . Sitter bra i MINA öron .
2019-05-02
b
baphomet12311user.total-reviews
Perfekta!
Sida 1