Jabra Elite Active 65t

Jabra Elite Active 65t

(23)
3.7(23 omdömen)
  • In-ear
  • Trådlös
  • Headset (inbyggd/medfölj. mikrofon)
  • Hörselgång
  • Svart, Silver, Grå …
  • Play/Pause, Nästa låt, Föregående låt …
  • Hörlursdesign: In-ear
  • Trådlös
  • Headset (inbyggd/medfölj. mikrofon)

3.7 av 5 stjärnor

Baserat på 23 omdömen

Sorterat efter datum
2019-04-21
c
Egentligen bra hörlurar men lägsta volymen är för hög på iPhone och ett ganska högt pip hörs när man trycker på knapparna, går tyvärr inte stänga av i appen. Annars en bra produkt men är du orolig för tinnitus så leta vidare.
2019-04-20
När man kan köpa dessa lurar för 1400 kr så är det ett kap, grymt skön bas om passformen är korrekt så att ljudet kommer fram. Så är det med alla in-ear, det är j-vligt viktigt med passform. De 2 övriga pluggarna som följde med fick allt att låta som en batteridriven radio på stranden, för mig var den största rätt=superbra ljud. Har aldrig kunnat använda exvis Apples lurar men här passade största pluggen som en smäck med utmärkt ljud. +samma bra ljud / bas som med kapslade lurar om man får det rätt i örat. 10/10 på ljud i prisklassen! +medhörning lätt att slå av/på (funkar mindre bra med medhörning om man cyklar, vindbrus är inte den starka sidan i detta headset) +Batteritid bra, enkla kontroller för musikspelning/volym +räckvidden är grym, jag går ned på nedervåningen när mobilen är på laddning och det bara funkar när jag kommer på att mobilen inte är med mig, så jäkla bra (Xperia Z5). -När man stänger av headsetet så verkar vänster hörlur vara på så den blir ju urladdad. Meningslöst då höger är master, vänster kan inte användas utan höger. Inte bra att vänster är urladdad om man bara stängt på höger. +-Det gäller att få dem rätt i öronen, jag har hittat rätt storlek men det kräver ändå lite fipplande för att få den goa basen. Det är både bra och dåligt. Ljudet blir MVG men det tar lite pill för min del så därav +- När dessa finns för 1400 kr är mitt råd att köpa om du vill ha en true wireless med bra bas och något som är svettsäkert och sitter säkert i örat. köp köp som Klotty hade sagt. edit: man behöver jabra:s app för pimpa basen.
2019-04-19
F
Relativt bra ljud, känns bastanta och skön passform. Dock så är ljudet riktigt dålig när de är anslutna till en Mac. Jabras förklaring till detta var att "hörlurarna enbart är avsedda för smartphones". Så har du tänkt använda dessa som träningslurar rekommenderar jag dem, annars bör du avstå... Tänk dock på att det enbart är själva lurarna som är vädertätade, d.v.s. inte laddningsfodralet.
2019-04-16
s
Har haft mina jabra i 6 månader nu och kunde inte vara nöjdare då jag tappat lurarna söker över 20 gånger kan jag säga att dom är hållbarare än iphones. Plus att ljudet är 10/10 i mitt tycke i allafal. Kan bara rekommendera att köpa för dig som går i tankarna att köpa👍👍
2019-04-12
H
Jag har haft mina Jabra Elite Active 65t nu i snart 2 månader och använt dem mycket till både löpträning, gym och på kontoret. Ljudet är generellt bra för priset och typen av hörlur. Det finns givetvis andra hörlurar som erbjuder ett väsentligt mycket bättre ljud för pengarna om det är det man är ute efter. De sitter bekvämt och säkert i mina öron. Jag kände lite obehag i början när jag använde kontrollerna direkt på hörlurarna, men detta obehag försvann efter ett par veckors användning. Jag upplever ingen fördröjning av ljudet när jag tittar på videos med en mobil eller laptop som också har bluetooth 5.0, däremot förekommer det lite fördröjning när de är anslutna till äldre prylar. Vid träning har jag dem anslutna till en Samsung Galaxy Watch Active för musik/spotify vilket fungerar utmärkt. Det enda negativa jag kan säga om hörlurarna är att de endast kan vara parkopplade till 2 enheter samtidigt. Att fodralet laddas genom micro-usb istället för usb type-c känns lite omodernt också. De finns nästan alltid till bra extrapris så jag hade inte rekommenderat att betala mer än 1400 kr för dem öven om ordinarie pris sägs vara omkring 2000 kr.
Sida 1