FIFA 19 (Xbox One)

FIFA 19 (Xbox One)

  • Genre: Sport, Simulator
  • Rek. åldersgräns: 3 år
  • Lanseringsår: 2018
Rank 2 i Xbox One-spel
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

FIFA 19 (Xbox One)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

1.7 av 5 stjärnor

Baserat på 5 omdömen

Sorterat efter datum
2018-10-07
Redigerades 2019-09-05
A
Arsenalhifi(1690 omdömen)
Bästa Fifa på flera år. Vet inte hur mycket det säger dock
2019-08-31
o
olleoliver43(3 omdömen)
Pinsamt dåligt.
2018-09-28
Redigerades 2018-12-03
B
BioBerra(246 omdömen)
Nej jag måste ge detta spel en etta i betyg då inget tycks fungera, online känns som ett spel från 90 talet, FUT har speed up problem då det helt plötsligt går från att vara laggfritt till att gå i super speed och du kan inte göra någonting längre. Det märks att EA har försökt göra om spelet för mycket, för någonstans på vägen verkar servrarna inte ha hängt med, varannan match laggar rejält, hade aldrig detta bekymret på Fifa 18. Dessutom känns det ännu mer som ett lotteri, i ena matchen gör du 5 mål, nästa match kan du inte träffa målet. I ena stunden gör din spelare hattrick på en halvlek och sätter varenda boll i krysset, i nästa halvlek kan han inte göra ett rätt och bollen studsar flera meter åt fel håll fast du har full kontroll över bollen, eller iaf tror man det. Detsamma gäller passningarna, du kan sätta smör pass på smör pass för att sedan inte kunna passa till rätt spelare 10 minuter senare. Fifa19 känns helt enkelt som ett lotteri. Har sett jättemånga som klagar på detta så det verkar inte vara ett lokalt fel hos mig. Just nu är Fifa ospelbart i större delen av online matcherna så jag skulle avvakta och se om det här problemet med speed up lagg fortsätter. Dessutom känns det här spelet mycket mer arkad än Fifa 18, varannan gång försöker spelarna göra volleys eller andra saker som knappt händer i verklig fotboll. EAs servrar tycks bli sämre för varje år och detta år är inget undantag, folk har haft enorma problem även med Battlefield 5. Speed up lag är värre än någonsin i sista patchen, försökte spela ikväll efter några veckors frånvarande men det gick inte spela FUT. Kul att man redan efter 2-3 månader har bättre spelare än i Fifa 18 trots mindre spelande, alla har redan spelare som Neymar och Hazard då det är lätt att tjäna coins. Kan dock vara kul så klart att man får spela med dom bästa spelarna för en gångs skull men vad hjälper det när servrarna är ett skämt i FUT. Vissa kvällar kan man ha tur att det fungerar! Jag har inga problem med andra online spel.
2018-10-01
Redigerades 2018-11-05
Z
Znider1(17 omdömen)
Gav 1 stjärnor för att FUT är väldigt bra. Men om man vill spela andra modes online så kan den aldrig få mer än 3 pga att EA har lagt in automatiskt försvar och enbart inlägg och mål på volley. För monotont och ingen riktig kännsla som FUT. EA vill troligen att alla ska spela FUT för det är där dom tjänar mest pengar, men det ska inte vara EA som ska bestämma vilket mode som du vill spela och därav betyget. (Sedan har vi det vanliga klassiska att anfallarna alltid är för bra för att återvinna bollen men det ligger i EA-sports grund så det går inte att klaga på:) )
2018-10-10
Redigerades 2018-10-15
Tomas L(58 omdömen)
Jag har inte hunnit spela så många timmar, men hittills så är 19 en besvikelse. Visst, grafiken är lite snyggare, särskilt ansikten och ansiktsuttryck är förbättrat. men spelkänslan är väldigt lik 18. Tyvärr sämre, lite segare och med mindre kontroll. Mer gummibandseffekt än i både 17 och 18. Fifa 17 var klart bättre än 16. Spelmässigt innebär 18 och 19 marginella förbättringar jämfört med föregångaren. En klar skillnad är att spelarna blir blir väldigt mycket tröttare i slutet av matcherna än tidigare och nästan inte orkar springa, medan AI-spelarna är nästan oberörda. Det går dock att motverka med att justera uthålligheten på varje spelare. Meh. Hoppa över denna om ni har 18.
Sida 1