OnePlus 6 128GB

OnePlus 6 128GB

  • Skärmstorlek: 6.28 tum
  • Operativsystem: Android 9.0 (Pie)
  • 4G (LTE)
Rank 92 i Mobiltelefoner
Jämför pris på alla OnePlus Mobiltelefoner
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför

OnePlus 6 128GB

  • Skärmstorlek: 6.28 tum
  • Operativsystem: Android 9.0 (Pie)
  • 4G (LTE)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför

4.4 av 5 stjärnor

Baserat på 41 omdömen

Sorterat efter datum
2018-09-09
Redigerades 2018-10-04
t
techlinkreview(33 omdömen)
Överlag så kan jag bara säga att detta är den bästa telefonen jag ägt och att den för priset enligt mig är oslagbar om man vill ha en telefon som känns premium i handen, är snabb som satan, har rent android (med snabba uppdateringar), en fantastisk skärm, en bra kamera (inte bäst men tillräckligt bra för vardagliga bilder) och så mycket mer.. Positivt: + Prestandan, sjukt snabb! + Känns, ser och är byggt premium av glas och metall. + Nytt och rent android, med små egna funktioner, samt snabba uppdateringar. Har redan nu Android 9 (oktober 2018). + Skärmen, fantastiska färger och bra skärpa. + Kameran, tycker den är väldigt bra även i mörket, visst det finns bättre, men kameran är inte det viktigaste för mig i en telefon. + Hörlursingång, tack att ni har kvar den! :) + Mycket och snabbt minne (jag har 128gb varianten). + Batteritiden är väldigt bra, jag klarar mellan 2-3 dagar och då använder jag den till musik lyssning 2-3 timmar, hotspot 2 timmar och lite meddelande, samtal och surfning på nätet. Inga spel. Hotspot drar dock lite mer batteri. Negativt: - Tycker att ljudet som kommer ur hörlursingången är lite lågt. Men det kanske är bra också så man inte lyssnar för högt. :) - Lite svårt att hålla i telefonen när man har hörlurar inkopplade, p.g.a. hörlursingången är nere. Sammanfattat: En toppen telefon som spelar med högt uppe till ett konkurrenskraftigt pris som enligt mig bara har små negativa aspekter. Jag rekommenderar denna produkt! :)
2018-10-03
f
freddiex(8 omdömen)
Topprestanda, ingen bloat, bra batteritid, najs skärm och riktigt bra kamera till ett oslagbart pris!
2018-09-27
e
elmino(33 omdömen)
Min Huawei Mate 10 Pro gick sönder och det skulle kosta 3000sek att laga (skärmen helt svart). Gick därför och köpte en ny OnePlus 6 istället. Så jäkla nöjd! + appar stängs nästan aldrig ner när de hamnat i bakgrunden, möjligt tack vare det enorma ramminnet (8 GB). => löjligt snabb på att starta alla appar och minns var man var. + så gott som helt ren från bloatware. + har AMOLEDskärm (once you go AMOLED, you never go LCD again) + den - just nu - typ snabbaste processorn. Qualcomms flaggskepp. - något sämre batteritid än min gamla Huawei Mate 10 Pro. Oftast ~30% batteri kvar efter en dags användning. Huaweien kunde köra på i två dar utan större problem. Jag laddar telefonen varje natt ändå så det spelar ingen större roll. - sjukt glatt baksida. I praktiken omöjlig att använda utan skal om man vill att den ska hålla i mer än 2 veckor.
2018-09-26
S
StoneOcean(4 omdömen)
Haft alla Oneplus enheter. Fortfarande bäst för priset i industrin!
2018-09-18
z
zojjz(24 omdömen)
Helt fantastiskt nöjd. Nästan allt fungerar otroligt bra. Enda negativa är nog monohögtalaren, samt vibrationsmotorns inställningsmöjligheter. Skulle vilja se möjlighet att ställa in ännu lägre vibrationsstyrka (specifikt vid tryck på bakåt/hem/senaste) men jag är lite petig med just det. Ser inget som lockar med andra telefoner jag inte får ut med den här.
Sida 2