Logitech MX Anywhere

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Logitech Möss & pekdon (77)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.21)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Acceptabel
  Tycker inte att musen trackar bra över ytan (musmatta i textil) lite hackig känsla och saknar riktig precision när man ska markera mycket text. Har testat att sätta mottagaren närmare men utan resultat.

  Äter ganska mycket batteriet. Byter nog 4gg om året, å andra sidan sitter jag då vid datorn varje dag i olika utsträckning.
  11 mån sedan
 • Ganska dålig
  Efter 2 års användning började musen dubbelklicka vid enkelklick. Som andra skrivit tidigare verkar det vara ett vanligt problem. Musen var helt ok annars. Att rengöra med sprit eller nollställa kondensatorerna genom att ta ur batterierna och klicka 50ggr kan temporärt lösa problemet men det kommer tillbaka efter nån dag.
  1 år sedan
 • Perfekt
  Till min stationära dator hemma har jag en Logitech G9X, vilket är en mycket bra mus med hög precision och god ergonomi. Till min laptop har jag dock nöjt mig med betydligt enklare men mindre och lättare möss. Dessa har fungerat dåligt när jag tvingats använda en bordsskiva utan musmatta, vilket är irriterande under kundmöten, på hotellrum eller i flygplatslounger.

  Jag bestämde mig för att skaffa mig en bättre mus till min laptop för att kunna jobba effektivt oberoende av underlag och fastnade för denna mus efter att ha läst in mig på recensioner.

  Musen har samma höga kvalitet som tidigare Logitech-utrustning jag köpt och fungerar bra på alla möjliga underlag. Den är något mindre än G9X och har god ergonomi och kvalitetskänsla. Funktionen att det går att trycka ned scrollhjulet för att skifta mellan klick-scroll och steglös scroll är användbart och den minimala nano-mottagaren bygger inte på höjden nämvärt och kan därför sitta kvar i laptopens USB-port även när laptopen plockas i och ur ryggsäcken. Respåsen är också ett praktiskt tillbehör.

  Den enda funktion jag saknar på denna mus är möjligheten att kunna ställa om musens upplösning / DPI på samma sätt som på G9X. I övrigt en kanonprodukt.

  Uppdatering (2016-03-21): Efter åratal av daglig användning har denna mus funkat klanderfritt och hjälpt mig att leverera. Dess robusta konstruktion och medföljande fodral gör att den klarat av ett otal smällar den fått i min väska under åren. Hur många andra möss hade pallat detta? Gedigen och i toppkvalitet. Med facit i hand hissar jag den till en 10:a.
  4 år sedan ( Uppdaterat: 1 år sedan )
 • Bra
  Har nu använt denna mus nästan dagligen under de senaste åren, och musen fungerar fortfarande nästintill felfritt. Det enda som inte längre fungerar optimalt är framåt/bakåt-knapparna på sidan, som förlorat sitt klick. Har inte fått något dubbelklickande på musknapparna som många andra verkar få efter ett tag, men återkommer om det skulle ske.

  Sensorn fungerar bra på alla material, och musen går enkelt att stänga av och sätta på med en hand.

  Scrollhjulet fungerar även det bra, även om jag inte tycker så mycket om snabbscrollningen, men den går ju att stänga av. Har programmerat knappen ovanför scrollhjulet som scrollklick i programvaran som medföljer, så att scrollhjulet inte går att klicka med är i mitt tycke inget problem.

  Batteriet håller för många timmars användning, men jag tycker den borde kunna räcka längre än vad den gör.

  Men sammantaget är det ändå en riktigt bra mus, som är lagom stor både för vardaglig användning och på resande fot. Att den har hållit under många års användning säger något om dess kvalitet, vilket gör att jag ger den 7/10, trots att vissa saker delvis slitits ut och att batteritiden är sådär. Hade även gärna viljat se bluetoothstöd, då min ultrabook endast har 2 USB-portar, varav den ena upptas av musens mottagare. Priset idag har ju dessutom gått upp, så jag skulle nog rekommendera att titta på någon annan mus istället idag.
  1 år sedan
 • Ganska bra
  Har haft två stycken. Väldigt bra när den fungerar men efter ca 1 års användning har den börjar dubbelklicka vid enkelklick. Verkar vara ett vanligt problem med denna model.
  1 år sedan
 • Acceptabel
  Uppdatering 2:
  Efter ca 2 års användande så börjar vänster musknapp att dubbelklicka även vid enkelklick, samma fel på båda mina möss. Blir en ordentlig degradering, från 9/10 i betyg ner till 5/10. I övrigt älskar jag musen, men en mus ska hålla längre än 2 år.
  Jag ska se om det går att få som garantiärende, för jag har sett att det är fler som har samma bekymmer.

  Uppdatering! (efter endast ytterligare 2 dagar)
  Ett hårt tryck på scrollhjulet ställer om detsamma till det klassiska läget när man får motstånd på hjulet (det "hackar" fram). Ett hårt tryck till ställer tillbaka till friktionsfritt-läget.
  Wow, en smart detalj som gör att jag lyfter betyget direkt till nästan full pott!
  --------
  Första intryck efter 2 dygn.

  - Jag har INTE blivit kompis med scrollhjulet, men hoppas att jag kan ändra min gamla rullteknik så att den passar den här musen. Jag har kört med MX518 i hur många år som helst nu så jag känner att det inte bara är att vänja om på någon dag.
  - Tumknapparna något hårda
  - Inte uppladdningsbara batterier. Det är förvisso en snabb process att byta, men en liten laddare hade inte varit fel. Jag hade utan problem kunnat lägga ut 100 kr till för det.

  + Storleken och tyngden. Min förra portabla mus, Microsoft Bluetooth 5000, var något för liten och lätt.
  + Precisionen och frånvaro av lagg (jämfört återigen med 5000-musen).
  + Bluetooth har sina fördelar, men unifying-mottagaren känns som ett mer strulfritt alternativ. Mottagaren sticker ut något för mycket på min laptop, men det ska nog funka bra.
  + Kvalitetskänslan. Verkar vara ett bra bygge, inga glappande delar eller billighetskänsla någonstans (undantaget kanske scrollhjulet, som känns lite sladdrig)

  ? Battertiden. 95 dagar säger logitechs egna sw. Vi får väl se.

  = För dryga 300 kr (Elgiganten) ett riktigt bra köp. Jag hoppas bara att jag kan bli kompis med scrollhjulet. Nöjer mig med betyget "bra (7)" så länge, kanske att jag ändrar betyget efter någon månads användning.
  4 år sedan ( Uppdaterat: 1 år sedan )
 • Perfekt
  Bästa musen jag någonsin haft. För mig som utvecklare så har den perfekt antal knappar, samt två scroll-lägen (ett hackigt och ett "oändligt"). Jobbar du i långa dokument är den oändliga scrollen helt fantastisk. Anledningarna till varför jag kommer köpa denna igen är storleken, tyngden samt den oändliga scrollen. Dessa delar är perfekta i mitt tycke.

  Nackdelen jag upptäckt är att vänster-knappen slits och har nu börjat dubbelklicka. Detta går att åtgärda om man är lite händig, eller köpa en ny mus om man är lat.

  Uppdatering:
  Jag har nu gått igenom säkert 5 av dessa möss där till slut vänster-knappen failat varje gång. Detta fel täcks dock av garantin! Detta är trots det den perfekta musen.
  3 år sedan ( Uppdaterat: 1 år sedan )
 • Perfekt
  Uppdatering efter 3 års daglig användning:

  Jag *höjer* från 9 till 10. Detta ÄR den perfekta musen, så som jag upplever det. Finns inget jag är missnöjd med. Kan inte vara utan den och den följer med mig och datorn var jag än går.

  Urspringligt omdöme:

  Har precis fått den så omdömet återspeglar "första intrycket".

  Kärlek vid första ögonkastet! Ligger bra i handen, lagom tung, solid känsla. Scrollhjulet måste jag vänja mig vid, men det känns lovande med det.

  Enkel att komma igång med, installerade efter viss tvekan programvaran med. Den är faktiskt riktigt bra - smutt finess med att med en knapptryckning få alla program som är igång så man kan välja. Oftast är sådana där funktioner som man programmerar på knappar klart överskattade enligt min mening - men denna verkar riktigt användbar.

  Återstår att se om betyget håller efter viss tids användning (t.ex. batterikonsumption mm) men för de pengarna får man mycket pekdon för, helt klart!
  5 år sedan ( Uppdaterat: 2 år sedan )
 • Ganska bra
  Efter några månade med denna är jag inte så entusiastisk längre.
  Bakåt/framåt-knapparna har väldigt dålig känsla och kräver att man trycker på exakt rätt ställe för att det ska fungera.
  Frirullningen med scrollhjulet är både bra och dåligt. Bra om man vill scrolla mycket fort. Värdelöst då det snurrar om man drar musen lite snabbt och därmed scrollar i dokumentet, websidan eller vad man nu har uppe.
  Saknar klickbart scrollhjul. Klickar man på det ställer man om mellan stegvis rullning och frirullning. Istället finns "mittenknappen" bakom scrollhjulet där jag är van vid att ha DPI-inställningen. Fungerar, men är inte vad jag är van vid.
  Ganska tung men det gör mig ingen. Däremot är gillar jag inte riktigt formen. Den är för kort och/eller platt för mig.

  Dålig täckning håller jag inte alls med om. Jag provade för skoj skull att gå till andra sidan min lägenhet (1 rum och köket emellan) och den fungerade fortfarande. Det är mer än vad mitt värdelösa WLAN med en Asus RT-N66U klarar!
  2 år sedan
 • Usel
  Sitter ungefär 2.5 meter ifrån datorn för att använda i soffan. Det verkar som den tappar kontakten hela tiden vilket gör att det är fruktansvärt irriterande att använda den. Den lägger av i några tiondelar om och om igen vilket gör användningen extremt ryckig. Den är med andra ord helt omöjlig att använda i spel (tänk inte ens tanken) och försöker man t.ex. flytta en fil i Utforskaren genom att hålla nere musknappen så tappar man filen i nån mapp på vägen eftersom kontakten bryts. Avbrotten sker inte bara "nån gång ibland" utan det är konstanta mikroskopiska avbrott som gör användningen extremt frustrerande.

  Efter en del tester verkar det som att det är den trådlösa mottagaren som helt enkelt är för dålig. Sitter man närmare datorn så går det bra, men denna marknadsförs med 10 meters räckvidd, och jag har alla dessa problem redan på 2.5 till 3 meters håll. Detta trots att jag dessutom fått vända på hela datorn så att baksidan med USB-mottagaren riktas mot soffan. Gör jag inte detta så fungerar den ännu sämre. Jag har alltså alla dessa problem trots att ingenting ligger i vägen mellan musen och mottagaren, och nej, inte ens vardagsrumsbordet är i vägen. Har dessutom provat byta mottagare då jag även har ett trådlöst Logitech-tangentbord med samma typ av mottagare (och med samma problem som musen kan tilläggas), men det har inte gjort någon skillnad.

  Jag har provat byta batterier men det hjälper inte heller. Sprillans nya batterier medför exakt samma problem. Ingen skillnad alls.

  På den positiva sidan kan sägas att den är ergonomiskt sett skön att använda. Batterierna verkar även hålla väldigt länge (över ett år trots ca 3 timmars användning varje dag). Kan också noteras att mushjulet byter läge mellan mjuk- och stegvis rullning, så den kan alltså inte användas som tredje musknapp.

  Anledningen till det låga betyget är helt enkelt att jag känner mig lurad. Marknadsför man musen med 10 meters räckvidd så ska det inte strula redan under 3 meter. Skulle därför aldrig i min vildaste fantasi rekommendera denna mus om du ska sitta på mer än 1 meters håll. Köp isåfall något annat!
  2 år sedan
 • Perfekt
  2014-12-29 ni som har problem med räckvidden byt batteri ffs! Idioter!

  2013-01-20 Sjukt nöjd! Har även den tidigare Logitech VX.

  + Rullknappen, helt underbar! Skall aldrig ha mus utan den...
  (perfekt när man skall skrolla långa sidor, mycket filer etc. Går att ställa om till stegvis, så den passar alla.)
  + bra kvallite, mitt rullljul på denna är ballanserat.
  (och var på mina två NX möss tidigare också)
  + Skönt grepp
  + Lagom stor
  + Liten micro-motagare
  + Kan använder samma micro-motagare som till tangetbordet Logitec K270.
  + Känns gedigen, och stabil. VX var helt okej, men denna är ett steg ytterligare.
  + AA batterier, bra för att slippa byta hela tiden
  + Ej testat batteri-längden ännu... praktiskt.

  - Lite tyngre än VX, tack vare sina AA-batterier.

  2013-02-13 Uppdatering efter ca 1 mån
  Märker knappt av att att den är något tyngre längre. Känns bara mer gedigen.
  Inga problem med musarm eller dylikt.
  Perfekt kombo tillsammans med Logitec K270
  4 år sedan ( Uppdaterat: 2 år sedan )
 • Bra
  Inne på min fjärde nu. Gillar formfaktorn och den gedigna känslan.

  Tyvärr håller de dock inte mer än ett till två år vid daglig användning då klickfunktionen degraderas så att "dra och släpp" inte längre fungerar tillförlitligt liksom plötsliga dubbelklick. Detta är ett känt tillverkningsfel som drabbar fler möss från logitech. Finns massor med youtube-tips på hur man själv avhjälper detta.
  2 år sedan
 • Usel
  Räckvidd under 1m.
  2 år sedan
 • Usel
  Vänster knapp har blivit dålig, nu för andra gången sedan jag fått musen utbytt mot en ny. Knappen släpper när jag håller inne den för att t ex markera text eller göra dra-och-släpp (drag-and-drop). Detta har aldrig tidigare hänt mig med datormöss (lång erfarenhet). Tyvärr förstör detta en annars mycket bra mus! Köp ej!
  2 år sedan
 • Perfekt
  Uppdatering efter snart två år. Den fungerar fortfarande perfekt och jag använder den massor. Ser ut och känns fortfarande som ny, rekommenderar den till alla!
  ----------------------------------------------
  Jag har bara positivt att säga om denna musen. Jag använder den till min bärbara som jag har med mig när jag är iväg, annars har jag en stationär dator så för mig är det en resemus till skrivbordsarbete och surfande mm.

  + Väldigt hög kvalitetskänsla.
  + Väldigt bra resepåse att ha den i när den ligger i väskan.
  + Precis lagom storlek i mitt tycke, inte så liten att den är svår att använda men liten nog för att lätt packa med sig.
  + Fungerar på alla ytor som jag har testat, även glasbord.
  + Snabb uppstart. Så fort man öppnar skyddet för lasern på undersidan så är den redo att användas.
  + Har inte behövt byta batterier än efter snart tre månaders användande (använder den dock som sagt inte jämt)

  Rekommenderas varmt!
  4 år sedan ( Uppdaterat: 2 år sedan )
 • Dålig
  Skön mus och bra funktioner, förutom att knappen inte fungerar. Ibland dubbelklickar den och det går inte att dra och släppa nånting, den bara "släpper" direkt...
  Har provat den på två datorer och den uppför sig lika illa på bägge.
  Skräp!
  2 år sedan
 • Perfekt
  Riktigt bra. Haft en sedan 2011 och den fungerar lika bra fortfarande. Använder den till min bärbara och den fungerar ypperligt. Liten till formatet men passar ändå bra i handen. Lätt att ta med sig.

  Det enda minuset jag har rör inte själva produkten utan den programvara som används med musen (Setpoint) jag använder fortfarande V.6.32 (x64) vilken är en sjukt gammal version men problemfri. Den nyare Programvaran orsakar problem vid stängning av Windows 7 (okänt hur det är på x86, Win 8 och XP) Måste alltså göra en Forced Shutdown varje gång. Ett problem som kanske inte är ett stort problem men jag är så kräsen och vill att mina system ska fungera perfekt. Men får du problemet så använd 6.32. Detta problem är ganska hett diskuterat på Logitechs forum.
  3 år sedan
 • Perfekt
  Fungerar synnerligen utmärkt på resor med min laptop. Fungerar på alla typer av ytor. Hyffsat liten. Lagom tung. Lagom stor. Bra batteritid.

  Uppdatering: Är nu inne på min andra mus. Den förra tappade jag bort. Denna mus är beroendeframkallande
  4 år sedan ( Uppdaterat: 3 år sedan )
 • Ganska dålig
  +++ Bra scrollhjul med två lägen, gillade frihjulet
  + Trevlig att använda
  + Lätt att ta med, har egen litet fodral

  --- oacceptablelt lagg, tror det kom efter en tids användning
  --- oacceptabelt kort räckvidd, typ <2m (från början), trots att säljaren på webbhallen menade att det skulle räcka från datorn till soffan lite längre bort i rummet..
  3 år sedan
 • Knappt godkänd
  Köpte denna 2011. Så länge den funkar är det en utmärkt mus, bra noggrannhet, bra batteritid, funkar på det mesta av underlag. Möjligen lite tung.

  MEN; Logitech har uppenbara problem med radiodelen. Första mottagaren funkade ett drygt halvår, sedan började den göra "disconnect" följt av "connect" någon sekund senare. Efter några månader var det disconnect/connect flera gånger varje minut. Spelade ingen roll vilken dator eller os (win/osx).

  Köpte ny mottagare. Funkade bra i ett år. Sedan samma problem igen. Googla detta och du hittar många frustrerade (f.d.?) logitech-kunder.

  Så, när den funkar: 9 poäng.
  När den inte gör det: 0.
  3 år sedan
 • Perfekt
  Logitechs bästa Resemus någonsin!

  Köpte denna när det släpptes 2009 för 1000kr. Kvalitet och känsla är på topp.
  Har nog tappat den i golvet 50 gånger. Är fortfarande hel och funkar till hundra procent!

  +Lasern, funkar på "allt"
  +Knapparna. Två tumknappar och tiltwheel.
  +Ergonomi
  +Batteritid
  +Glidytor, fortfarande hela sen 2009

  -Som alla möss, färgen slits på knapparna ganska fort
  -Glidytor, gått i golvet 50 gånger. Håll i den om du flyttar dig. ;-P

  Mitt nästa val av resemus blir en till! Garanterat! Kostar ju bara ca 350kr nu!

  Köp.
  3 år sedan
 • Utmärkt
  Mycket nöjd!

  + Hög precision
  + Bra känsla i knappar och scroll-hjul
  + Funkar på alla underlag
  + Liten men ändå bra i handen
  + Resefodral

  Har även provat en Logitech M705, och den här är mycket, mycket bättre.
  3 år sedan
 • Utmärkt
  Allmänt en riktigt bra trådlös mus till din bärbara dator. :)

  + Bra kvalitetskänslan
  som ges av den mjuka greppgummit på sidorna och allmänt hårda tunga konstruktionen.
  + Lagom tung.
  +/- Förvaring för USB-receivern under batterilocket vid resa / synd att man måste ha en speciellt bluetooth adapter till musen. Fungerar inte med den inbyggda bluetooth enheten i datorn.
  + Lock som skyddar "laser-ögat".
  +/- Den är bredare än min andra Logitech MX555b vilket är bra men den kunde få vara ungefär lika hög. Jag har ganska stor hand så jag får lätt känslan att musen är lite liten. Fast Anywhere MX är mer ergonomisk än MX555b har jag märkt. Jag får mindre ont i handleden.
  + Bra precision vid rörelse.
  + Mitten hjulet känns vara av hög kvalité. Och den rullar bra.
  3 år sedan
 • Usel
  Köpte den för nära 1000kr, vilket den kostade vid den tiden.

  Mottagaren la av ganska så snart. Fick en ny mottagare på garantin, men då började musen automatiskt dubbelklicka vilket gjorde den helt oanvändbar. Sökte runt på nätet och såg att detta var då ett vanligt problem. Har sedan dess levt på resande fot vilket gör att jag inte kan utnyttja garantin.

  Observera att den var i stort sett aldrig använd. Jag hade nog fått en ny på garantin, och Logitech har traditionellt haft god garanti, men har inte haft varken adress eller tid. 1000 kr åt helvete. Annars har alla mina övriga Logitech-produkter fungerat utmärkt, men just denna ska ni vara försiktiga med.
  4 år sedan
 • Utmärkt
  + God kvalitetskänsla och tyngd
  + Förvaring för USB-receivern under batterilocket vid resa
  + Skyddsfodral vid resa
  + Tillhörande mjukvara, möjliggör betydligt snabbare pekarrörelser
  + Mekaniskt skydd för rörelsesensorn då musen är avstängd
  - Enkla byggmaterial på produktens ovansida, dock fullt acceptabelt med tanke på priset.
  4 år sedan
 • Bra
  Negativa så far, är att scroll hjulet snurrar hejvilt frammåt och bakåt, samt att hjulet inte är balanserat vilket leder till att hjulet "snurrar" tillbaks/eller framåt när man scrollat till en del av en text på hemsida. detta är sjukt irriterande då man vill stanna exakt dit man har scrollat till. Dock går detta att fixa till med en liten tejpbit på hjulet. Annars sjukt nöjd, dubbla AA batterier lätt att få tag i och håller länge, bra balanserad, funkar både vänster och högerhänta. fram och bak knappar som är ett måste. Bra kvallite och känsla i övrigt. Köpte på Kjell.com 300kr utförsäljning

  - 3 stjärnor pga scroll hjulet, hade hjulet varit som min sladdmus G400 så hade denna fått fullpott!
  4 år sedan
 • Bra
  Funkar kanske bra på glas, men på ojämna underlag är min 8 år gamla DiNovo mus mycket bättre. Den får några stjärnor för att den är snygg iallafall.

  Uppdaterar betyget efter lite användning. Problemet är att den inte klarar mottagningen om jag har nanomottagaren på baksidan av datorn. Nu fungerar det bra, men räckvidden är inget vidare.
  4 år sedan
 • Acceptabel
  Tung som tusan med 2st batterier. Rätt otymplig eftersom de designad den med låg profil, vilket gör att det inte riktigt går att få ett skönt grepp om den utan att nudda bak- och framknapparna.
  5 år sedan
 • Utmärkt
  Använder musen för en HTPC, mestadels på ett glasbord eller på sofftyget :-) Använder den tillsammans med ett Logitech Novo Edge (tror jag det heter) trådlöst tangentbord. Funkar helt perfekt, gillar känslan i musen och batteritiden har inte varit något problem för mig trots att jag aldrig stänger av den.

  Har haft musen i nästan 4 månader utan att byta batteri, drivrutinen säger att jag har 69 dagars batteritid kvar (ser ut att kunna hålla 6 månader), men då ska man iofs tänka på att det inte är någon gaming-PC, och även om datorn används i några timmar per dag i snitt så är det inte så "musintensiv" användning.

  Antalet knappar funkar bra för mina behov, tycker känsla är bra i knapparna och placeringen helt ok. Känns och ser ut som bra kvalitet, och den behöver inte skämmas när den ligger på soffbordet.

  Var lite tveksam till batteritiden så jag köpte ett 10-pack med batterier samtidigt med musen, men dom kommer att ha passerat bäst före datum innan dom sista är förbrukade.

  Skulle önska att musen hade lite längre räckvidd, min PC står bakom en soffa kanske 3-4 meter från soffbordet, fick plugga i en förlängning till USB-dongeln för att musen inte skulle lagga, vilket förvånade mig och drog ner mitt betyg.

  Sammanfattningsvis en mycket bra mus för mina behov och som jag starkt rekommenderar.
  5 år sedan
 • Mycket bra
  riktigt grym mus

  + Bra byggd, bra material
  + grym batteritid
  + bra funktioner
  + lätt att programmera mjukvaran

  - inte skönaste formen for handen, kan va lite jobbig och arbeta på under långa perioder.
  5 år sedan
 • Perfekt
  Skulle ge denna mus runt 2-3v för gaming syfte, och runt 2mån~ vid "normalt" svensson användande. Ergonomin ligger även högt vid denna och det extra batteri man får är ett stort plus.

  Tips till Pär och Sven: Stäng av den när den INTE används.

  Har du tjocka/stora händer bär du se över denna och ta http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=473880 istället.
  5 år sedan
 • Bra
  Köpt min mus för nån månad sedan och är jätte nöjd med produkten.
  Dessvärre så är batteritiden jätte dåligt fick runt 3 veckor på de nya Duracell batterierna som kom med paketet vilket är under kritik då logitech hävdar att man inte behöver byta batterier förrän efter 6 månader!

  Har nu ett nytt par batterier och är nere på 60% efter 1 vecka.
  5 år sedan
 • Utmärkt
  Mycket hög kvalitet. Bättre placering av knappar än föregångaren och passform till handen.
  Kanske lite högt klickljud men det stör mig inte så mycket. Perfekt att använda då man blivit ovän med pekplattan på laptopen.
  - Köp denna ! Ni kommer inte att ångra köpet. Något högt pris drar bort en stjärna.
  5 år sedan
 • Mycket bra
  En suverän mus för mig med skrivbord i frostat glas och som dessutom inte har så stora händer. Min gamla MX Revolution gick helt bet på skrivbordsskivan i glas, men denna "bara funkar". Så jag slängde ut min älskade IceMat-musmatta i frostat svart glas som jag haft i flera år och kör nu direkt på skrivbordet. Jag hade önskat ett ställ där man kan ladda batterier (som f.ö inte är uppladdningsbara från start) så som min förra mus hade. Likaså är scrollhjulet ganska simpelt, mer mekaniskt i klicket än min förra MX Revolution. Överlag är jag nöjd och hade köpt en likadan om jag behövt idag.
  5 år sedan
 • Ganska bra
  Smidig att ha med sig men om man använder den hemma är den lite för låg för att ligga skönt i handen. Alla föregående logitech har samma problem.

  Dom som är lite högre har inga knappar för att backa i webläsaren vilket är synd annars hade jag köpt en sådan.
  Så sitter nu med min gamla microsoftmus som är skönare.

  Som portabel får den bra poäng men hade gärna sett en bättre för hemmabruk i liten version. Jag är en sån person som inte gillar stora möss vilken man gör det LOL.
  6 år sedan
 • Utmärkt
  Lagom stor/liten för att ha till en bärbar. Lite tyngd i som gör att den ligger bra på bordet och känns skön att använda.
  Funktionaliteten i skrollen är nästan för bra; vill man skrolla fort så friställer man hjulet med ett klick och vill man skrolla vanligt så är det bara att klicka igen på hjulet.
  Priset är egentligen det enda som drar ner betyget.
  6 år sedan
 • Perfekt
  Är otroligt nöjd! Jag velade mellan denna och Dinovo Mini, men det fick bli denna istället. Använder den till slö surfning/kolla film i sängen till sovrums tv´n. Jag kan bokstavligen styra musen rakt på täcket, även på alla andra underlag vilket är en stor fördel för mig. Kan inte bli mer än nöjd!
  6 år sedan
 • Perfekt
  Mkt bra, trevlig liten trådlös mus.
  Bra scrollfunktion för att scrolla genom långa dokument.
  Andas kvalitet.
  Mycket snygg enligt mig, den behöver inte skämmas på soffbordet.
  Någon påpekade att den var dyr, men man får vad man betalar för, mer i detta fallet enligt mig.
  6 år sedan
 • Utmärkt
  Toppenmus för bärbara datorer. Lite i minsta laget storleksmässigt men det ligger lite i sakens natur att möss till bärbara är små...
  6 år sedan
 • Bra
  Den här musen ligger nära det perfekta, och jag vill speciellt framhålla det utmärkta scrollhjulet. Det har ett friläge där man kan sätta rejäl snurr på det så man snabbt kan scrolla genom sidorna.

  Man kan möjligen tycka att priset är lite högt, eller att klickljudet är för högt. Men det är inga större problem med det.

  Jag var lite orolig för räckvidden, då jag använder musen till en HTPC och sitter tre meter ifrån. Med dongeln på datorns baksida gick det inte bra, men med hjälp av en liten förlängningssladd löstes problemet och kommunikationen fungerar perfekt.

  Men så har vi en sak som renderar ett kännbart poängavdrag. Så fort man nuddar musen väcks datorn ur standby. Detta är otroligt irriterande då jag vill att on/off ska styras av fjärrkontrollen och ingenting annat. Jo det finns inställningar i Windows 7 enhetshanterare för att kontrollera väckning, men inställningarna där biter inte. Det här är ett känt problem som diskuterats på nätet, och det gäller flera andra Logitech-möss också under Windows Vista och 7. Logitech har bevisligen känt till problemet i minst 9 månader, men ännu inte fixat det. Det här är riktigt, riktigt dåligt.

  Det som hjälpte mig var installation av MCE Standby Tool som f.n. bara finns som beta för Windows 7. Men sånt ska inte behövas.
  6 år sedan
 • Perfekt
  Du kan inte få en bättre mus än den här! (och då syftar jag på en mus använd till surfande, dokumenthantering eller dylikt)

  Kvalitén känns vid första anblick väldigt hög. Haft denna mus på jobbet ett bra tag och än så länge har jag inte uppmärksammat något fel. Köpte en ny till VAIO datorn hemma igår. Du får vad du betalar för (oftast allmän regel)

  Plus är:
  -Snabbrullning är det främsta skälet till varför jag älskar denna mus.
  -Darkfield avläsning fungerar verkligen på glasbord och utmärkt liggandes i sängen på täcket.
  -AV/På funktionen är gudomlig, väldigt genomtänk och skyddar lasern vid resa. (Man sparar också mkt batteritid, men det har jag aldrig brytt mig om egentligen).
  -Du kan givetvis programmera musen exakt som du vill, men det var ingenting speciellt för just denna.

  Det enda Minus är att:
  Den kan kännas något "platt" och jag har ganska stora händer, men man vänjer sig utan problem. Den är ju främst avsedd för resande personer, och då vill man inte ha en betongklump släpandes.
  7 år sedan
 • Mycket bra
  Instämmer med rbylund. Åsikt om storleken är subjektivt, men för mig är den i minsta laget. I övrigt mycket bra.
  7 år sedan
 • Mycket bra
  Ger enbart 8 av 10 stjärnor pga dess relativt höga pris, för övrigt är det en grym mus av hög kvalité.
  7 år sedan
 • Mycket bra
  Grym kvalitetskänsla.
  Funkar på alla underlag jag hittills testat.
  Nanomottagaren som kan sitta i jämt.
  Smart av/på brytare som samtidigt skyddar sensorn.

  Det som drar ner betyget är priset och priset enbart. I övrigt en grym mus.
  7 år sedan
 • Utmärkt
  Har haft denna i några månader nu i jobbet till min bärbara. Den är av mycket hög kvalitet. Den lilla radiomottagaren är den bästa jag någonsin haft pga sin litenhet (kan alltid sitta i) och att den aldrig tappar kontakt. Musen är grymt snygg, snyggare än alla webshops-bilder.
  Enda minustecknet är att den kan vara lite för liten för många, den är mindre än den ser ut på bild. Och den är låg (platt). Jag har ganska små händer men får köra den enbart med fingrarna och inte med handflatan alls.

  Den håller batteri bra och börjar varna 3-4 dagar innan det tar slut. (vilket den just gjort för 1:a gången)

  Den borde få 10 stjärnor pga att den är av så hör kvalitet genomgående. Jag tar bort en pga litenheten men bara en då det är subjektivt och en laptopmus skall ju vara liten.
  7 år sedan
 • Perfekt
  Utmärkt till netbooken!
  7 år sedan
 • Omdömen från andra länder

 • Mycket bra
  Mycket nöjd med detta!
  Bekväma och håll och anpassningsbara många knappar.

  Men akta dig för batteriet, start och plocka och linda när det blir dåligt.
  Så fin och har i åtanke.