Philips Avance Collection Airfryer HD9741

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Fritöser (11)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.18)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  5 dagar sedan
  Mycket bra maskin som jag fått testa i samband med Buzzador.
  Snabbtilllagningstid, smakar som friterat fast utan fett.
  Rekomenderas
 • Perfekt
  5 dagar sedan
  Älskar denna produkten och använder den varje dag nästan.Krispiga och nyttiga pommes..Perfekt!
 • Bra
  6 dagar sedan
  Väldigt bra produkt om man ska laga pommes, grönsaker eller liknande till 1-4 personer. Blir jämnt och bra tillagat snabbt. Dock onödigt om man har en varmluftsugn, är lite samma funktion.
 • Utmärkt
  12 dagar sedan
  Uppdaterat: 6 dagar sedan
  Ett hälsosamt alternativ till den gamla hederliga fritösen. Har gjort sötpotatispommes som blev riktigt krispiga och goda. Man slipper doften av friterat i hela lägenheten efter användning. För att få inspiration har jag använt mig att Philips Airfryer app där det finns en fel del recept att välja bland.
 • Utmärkt
  6 dagar sedan
  Uppdaterat: 6 dagar sedan
  Fantastiskt produkt! Maten blir krispig, fräsch och smakar ljuvligt. Inte samma smak som mat från en oljefritös men tusen gånger bättre än ugnen. Den är även i smidig storlek att den är snygg att ha framme i käket. Super snabb dessutom. Den blir familjens bästa vän från och med nu!
 • Perfekt
  11 dagar sedan
  Uppdaterat: 11 dagar sedan
  Fick testa denna vi Buzzador och är mer än nöjd med den. Den är smidig och lätt att använda och tillagningen går fortare än jag trodde. Har gjort lax, potatis, broccoli och champinjoner i den och det blev riktigt gott. Den är även enkel att rengöra vilket är ett stort plus. Har inte använt någon olja alls i något av det jag tillagat i airfryern och smaken på allt har varit kanon.
 • Mycket bra
  12 dagar sedan
  Uppdaterat: 12 dagar sedan
  Testade airfryern via Buzzador & har egentligen ingenting att klaga på. Är du ute efter en köksmaskin som lagar god mat på snabb tid så är detta någonting för dig! Har gjort både kyckling & pommes i den och bägge har blivit riktigt gott och vällagat! Maten blir inte riktigt så krispig som friterad mat annars blir men den kännsistället väldigt mycket hälsosammare när den inte dryper av olja. Ett minus kan vara att den tar stor plats.
 • Bra
  13 dagar sedan
  Uppdaterat: 13 dagar sedan
  Har haft en tidigare variant av Philips air fryer och vilken skillnad det var! Gjorde sötpotatispommes supersnabbt och enkelt och blev mycket krispigare än i min förra. Såklart är det lite skillnad mot friterade men ser absolut nyttan i en airfryer som denna då jag försöker hålla min kost så hälsosam som möjligt. Smidig, snygg design och enkel!
 • Utmärkt
  13 dagar sedan
  Uppdaterat: 13 dagar sedan
  Ett minus: varför heter det airFRYer? Fantastisk grej att byta ut sin ugn mot typ, men den friterar inte pommesen så det kan man inte förvänta sig. Älskar att allt går att köra i diskmaskin och att den är snabb och smidig!
 • Ganska bra
  14 dagar sedan
  Uppdaterat: 14 dagar sedan
  Väldigt lätt att använda, hade dock förväntat mog att pommesen skulle bli krispigare men så var inte fallet. I övrigt är den över förväntat. Blir goda pommes!