LG OLED55C8

LG OLED55C8

 • Pris/tum: 232.55 kr/tum
 • Bildstorlek: 55 tum
 • Upplösning: 3840x2160 (4K Ultra HD)
Rank 1 i TV
Jämför pris på alla LG TV
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
LG

LG OLED55C8

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Pris/tum: 232.55 kr/tum
 • Bildstorlek: 55 tum
 • Upplösning: 3840x2160 (4K Ultra HD)
LG

4.4 av 5 stjärnor

Baserat på 32 omdömen

Sorterat efter datum
2018-11-24
Redigerades 2019-02-05
  n
  nilsingvarsson(11 omdömen)
  Hade en 9 år gammal Sony KDL-46EX503 LCD innan jag uppgraderade till denna. Har läst på en hel del om OLED, och denna, samt dess föregångare, har tydligen vunnit bäst i test och petat ner Samsung från tronen. Passade på att köpa den på Black Friday för 13 490kr och kunde spara några tusenlappar. Wow vilken skillnad! Knivskarp bild, otroliga färger och kontrast och ingen eftersläpning i bilden vid snabba rörelser. Så klart beror det också på källan, men med en högupplöst källa, så märks det otrolig skillnad - nästan så man ser porerna i ansiktet på skådisarna. Det som många pratar om är svärtan och det märks tydligt hur bra teven hanterar det. Svarta och mörka områden är verkligen svarta och inte grådaskiga som på andra paneler. Den är elegant och sjukt tunn! Jag hade en platt-teve förut, men den känns som en tjock-teve jämfört med denna som endast är några millimeter tjock och ser nästan ut som en spegel. De inbyggda högtalarna är faktiskt helt OK, men jag anslöt den direkt till hemmabioanläggningen via HDMI-ARC (audio return channel) och kör för det mesta ljudet därigenom. Tar ett tag att vänja sig vid fjärrkontrollen Magic Remote, men det ska nog gå bra. Fiffigt med ett scroll-hjul, precis som på datormöss. Den påminner mycket om hur man styr ett Nintendo Wii tevespel. Efter lite pill och omstart av externa enheter, fick jag även igång HDMI-CEC och kan nu styra alla mina enheter med den medföljande fjärren. Har nu höjt upp betyget till full pott efter att jag fått det att fungera. Har ingen negativt att anmärka på, annat än att det inte är helt solklart hur man växlar mellan analog TV och digital TV, men lärde mig efter ett tag, så det är inget som drar ner betyget.
  2019-01-04
   v
   vekblom(38 omdömen)
   Mycket nöjd, gör väl det man kan förvänta sig av en tv. Får dock inte dosan att funka med Canal Digitals box. Sen får vi väl se hur lång tid det går innan någon av ungarna bryter den i två delar, överdelen är riktigt tunn, tänkte inte på det... :)
   2019-01-04
    o
    olafixare(1 omdöme)
    Väldigt nöjd. Tycker den närmast jämförbara modellen från Samsung var alldeles för dyr. Så det fick bli en Oled. Grym bild otroligt tunn och välgjord. Har inget att anmärka på, var orolig att i mitt ljusa vardagsrum skulle bli ett problem. Men den är kanon även på "Solsidan" :) Burn-in är jag inte alls orolig för. Verkar mest vara propaganda.
    2019-01-03
     p
     pjun(1 omdöme)
     Jag är ingen TV-fantast, därför är det här betyget inte ett "proffs"-betyg utan bara min feedback att jag är väldigt nöjd med TVn. Bilden är toppen, ljudet gick bra att para ihop med ett 10 år gammalt surroundsystem via optisk utgång. Apparna som jag använder (SVT, Viaplay, Youtube) funkar som de ska. Går utmärkt att sätta bildinställningar per HDMI-ingång (spel för PS4, Film för chromecast, etc)
     2019-01-01
      e
      encumbered(3 omdömen)
      Perfekt bild! Oslagbar svärta. Ljudet är kanon för att vara inbyggt, förstår inte vad vissa har för perspektiv. En verklig upplevelse blir det med lokalt 4k material. Streamat blir aldrig helt samma sak pga komprimering antar jag. Det enda som snö en stjärna är LG's halvtaffliga app-butik. Saknar HBO, tv4 play och Spotifyappen kommer aldrig ihåg inloggning. Men jag har en nVidia Shield så det funkar tills jag kompletterat den här TVn med en Chromcast eller ytterligare Shield.
      Sida 3