LG OLED55C8

LG OLED55C8

  • Pris/tum: 234.16 kr/tum
  • Bildstorlek: 55 tum
  • Upplösning: 3840x2160 (4K Ultra HD)
Rank 1 i TV
Jämför pris på alla LG TV
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
LG

LG OLED55C8

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
  • Pris/tum: 234.16 kr/tum
  • Bildstorlek: 55 tum
  • Upplösning: 3840x2160 (4K Ultra HD)
LG

4.4 av 5 stjärnor

Baserat på 32 omdömen

Sorterat efter datum
2019-07-13
korrven(8 omdömen)
Fick den levererat till dörren igår och har nu kollat i några timmar och lekt runt lite. Riktigt imponerande skärpa, flyter på bra med 4k filmer och magickontrollen är gudomlig att bläddra med. Jag är inte så kunnig om tv apparater men jämfört med alla gamla plasma och led tvs man haft genom åren slår denna storslaget. Mycket nöjd.
2019-06-15
j
joso33(13 omdömen)
Bästa TV jag ägt! Har inget att klaga på. Bra ljud trots tunn tv.
2019-05-19
A
AK_47(1 omdöme)
Köpte min LG OLED 55” för ett år sedan. Hårdvaran är helt ok, men mjukvaran är kass. Är så j-vla trött på WebOS och den idiotiska fjärrkontrollen. Att ses TV:n konstant slår på sig själv när man kör via HDMI ARC, strax efter att man slagit av den gör en så f—bannad att jag bara vill lägga upp den på Blocket direkt eller ännu hellre köra den på tippen. Aldrig mer LG!
2019-04-06
v
vandahl9(12 omdömen)
Har ägt denna skönhet i en vecka nu. Presterar ruskigt bra vid bra insignal. Dock kräver den en del tweakande för att hitta bästa bilden! Vansinnigt snabb i hanteringen med Webos och nya A9 processorn som sitter i TVn. Stort plus även för riktigt bra inbyggda högtalare. Har du ekonomin så är det inget att fundera över, bara köp!
2019-03-27
d
duckampcover(1 omdöme)
Jag har ägt en LG OLED55C8 sedan Black Friday förra året. Alla vet att bilden är riktigt bra och det är det viktigaste förstås. Det kan vara värt att veta att TV:n stöder APT-X för Bluetooth vilket knappt står någonstans. Grymt för oss ljudnördar som vill se på TV med lurar när barnen sover. Däremot är den inbyggda Wifi-adaptern riktigt kass. Jag var tvungen att koppla upp TV:n via nätverkskabel för att inte få hack i Netflix. Trots att routern bara stod någon meter ifrån så verkar TV:n skugga alla wifi-signaler om TV:n sitter på väggen. Se även till att stoppa i nätverkskabeln innan du sätter TV:n på väggen för i efterhand är det omöjligt att få in den utan att lyfta ner tv:n igen. TV:n stöder DLNA, så om du har ett Synology NAS till exempel med MediaServer-funktionalitet så kan du streama film från NAS:et till TV:n. (Dock funkar inte thumbnails för mig av någon anledning... nåja, småsaker). Jag skulle även rekommendera alla som köper en sådan här TV att kalibrera om färgerna enligt den här guiden, https://www.rtings.com/tv/reviews/lg/c8/settings Om man inte kalibrerar den så får man den berömda dokusåpa-effekten, det vill säga att all film ser ut som om det är filmat med billig handkamera i en studio.
Sida 1