LG OLED55C8

LG

LG OLED55C8

(30)
4.3(30 omdömen)
Jämför
Jämför med andra produkter
  • 234.36 kr/tum
  • 55 tum
  • 3840x2160 (4K Ultra HD)
  • OLED (AMOLED)
  • HDR
  • Smart TV
  • 2018
  • Pris/tum: 234.36 kr/tum
  • Bildstorlek: 55 tum
  • Upplösning: 3840x2160 (4K Ultra HD)
Jämför
Jämför med andra produkter

4.3 av 5 stjärnor

Baserat på 30 omdömen

Sorterat efter datum
2019-05-19
A
AK_47(1 omdöme)
Köpte min LG OLED 55” för ett år sedan. Hårdvaran är helt ok, men mjukvaran är kass. Är så j-vla trött på WebOS och den idiotiska fjärrkontrollen. Att ses TV:n konstant slår på sig själv när man kör via HDMI ARC, strax efter att man slagit av den gör en så f—bannad att jag bara vill lägga upp den på Blocket direkt eller ännu hellre köra den på tippen. Aldrig mer LG!
2019-04-06
v
vandahl9(12 omdömen)
Har ägt denna skönhet i en vecka nu. Presterar ruskigt bra vid bra insignal. Dock kräver den en del tweakande för att hitta bästa bilden! Vansinnigt snabb i hanteringen med Webos och nya A9 processorn som sitter i TVn. Stort plus även för riktigt bra inbyggda högtalare. Har du ekonomin så är det inget att fundera över, bara köp!
2019-03-27
d
duckampcover(1 omdöme)
Jag har ägt en LG OLED55C8 sedan Black Friday förra året. Alla vet att bilden är riktigt bra och det är det viktigaste förstås. Det kan vara värt att veta att TV:n stöder APT-X för Bluetooth vilket knappt står någonstans. Grymt för oss ljudnördar som vill se på TV med lurar när barnen sover. Däremot är den inbyggda Wifi-adaptern riktigt kass. Jag var tvungen att koppla upp TV:n via nätverkskabel för att inte få hack i Netflix. Trots att routern bara stod någon meter ifrån så verkar TV:n skugga alla wifi-signaler om TV:n sitter på väggen. Se även till att stoppa i nätverkskabeln innan du sätter TV:n på väggen för i efterhand är det omöjligt att få in den utan att lyfta ner tv:n igen. TV:n stöder DLNA, så om du har ett Synology NAS till exempel med MediaServer-funktionalitet så kan du streama film från NAS:et till TV:n. (Dock funkar inte thumbnails för mig av någon anledning... nåja, småsaker). Jag skulle även rekommendera alla som köper en sådan här TV att kalibrera om färgerna enligt den här guiden, https://www.rtings.com/tv/reviews/lg/c8/settings Om man inte kalibrerar den så får man den berömda dokusåpa-effekten, det vill säga att all film ser ut som om det är filmat med billig handkamera i en studio.
2019-03-25
S
SiljeHorn(3 omdömen)
Älskar den här! Så fin bild och det finns inget att klaga på
2019-03-16
S
Seson(5 omdömen)
Finns inget att klaga på den här modellen. LG levererar en tv som jag förstår varför den är testvinnare. Menyerna är enkla och intuitiva, oändliga inställningar för bild, ljud mm. Enheten pratat med BD, förstärkare via HDMI ARC, om man har stöd för det. Räcker med att trycka på on så startar TV, förstärkare, bd som ska användas. Inbygda ljudet är helt ok! Deras "Magic remote" är fiffig och fungerar bättre än jag först tänkte när pekaren "flyger" över skärmen. Den har inbyggt stöd för de flesta entheter så man kan lära den att styra befintliga enheter av andra märken, så man bara använder LG's fjärrkontroll. Får dessvärre inte min äldre Samsung BD att fungera, men inget större minus.
Sida 1