Huawei P20 Pro Dual SIM 128GB

Huawei P20 Pro Dual SIM 128GB

  • Skärmstorlek: 6.1 tum
  • Operativsystem: Android 9.0 (Pie)
  • 4G (LTE)
Rank 30 i Mobiltelefoner
Jämför pris på alla Huawei Mobiltelefoner
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Huawei P20 Pro Dual SIM 128GB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
  • Skärmstorlek: 6.1 tum
  • Operativsystem: Android 9.0 (Pie)
  • 4G (LTE)
rating.rate-n-text-version.md
rating.based-on-n-reviews.md
Sorterat efter datum
2019-03-27
O
Osman Kuser.total-reviews
Överskattad telefon
2018-09-23
Redigerades 2019-03-23
M
MickePrippuser.total-reviews
Batteriet räcker mer än hela dagen efter uppgraderingen till EMUI 9 / Android 9 😂 Kameran är jättebra men det är svårt att hålla den absolut still för att kunna få knivskarpa bilder men när det väl lyckas så - vilka fina bilder det blir och vilka häftiga färger 😊 Huawei P20 Pro är ett perfekt verktyg för mig som är amatör och nöjer mig med bra prestanda och bra bilder 📱 Rekommenderar denna mobiltelefon varmt och ger den 9½ stjärnor ✨
2019-02-01
Redigerades 2019-02-16
M
Mister Largouser.total-reviews
En riktigt skön smartphone. Gick från en Sony XZ som varit min primära telefon i 2 år. Och jag har i stort sätt varit nöjd med den, har även en Samsung S7 som jag inte alls gillar. Den har fått ligga i en låda som reserv. Om jag skall ta upp något med P20 Pro inte är 10/10 så är det nog saknad av en hörlursutgång och att den är superblank på baksidan, nästan så man tror att den är teflonbehandlad, det medföljer dock genomskinligt gummiskal som löser det problemet. Annars så det bara glada miner än så länge. + Ligger skönt i handen + Lättanvänd + Mycket bra fingeravtryckläsare, behöver bara nudda lite snabbt så låser den upp + Bra skärm men fina färger och optimal upplösning, högre upplösning drar bara mer ström och ger minimalt mervärde, för min del iallafall. + Utmärkt Blåtand, Ldac stöd, Mina trådlösa hörlurar (Sony WH-1000XM2) funkar helt störningsfritt på P20 Pro. + Väl tilltaget batteri + Mycket rapp vid normal användning, jag tillhör inte de som spelar spel på mobilen så jag vet inget om hur den är vid spel. + Blir inte varm oh visst ja, inte alls tokig kamera :)
2019-02-07
R
Reinert51user.total-reviews
Den är go och gör allt den ska. Prisvärd och snabb
2018-08-16
Redigerades 2019-02-06
D
DaciaSanderouser.total-reviews
Jättebra telefon! Har haft den nästan i en vecka. Skarp, ljusstark och jättebra skärm! Bra batteritid, sjukt bra kamera, bra ljud från högtalarna och helt okej ljudkvalite. Man kan ändra ljudet med hjälp av en equalizer tror jag att det heter. Bra att man kan överföra sin data på sin gamla telefon till den nya med hjälp av Phone Clone. 128 GB lagring är mer än tillräckligt. 6 GB RAM, jättesnabb och inget lagg har jag stött på. Klarar lite tyngre spel. Rekomenderas varmt! Uppdatering, telefonen fick en programvaruuppdatering och blev lite bättre än innan, fortfarande en suverän smartphone. Laddningsporten har blivit lite konstig, ibland laddar den och ibland inte, vet ej varför det händer.
Sida 2