Huawei P20 Dual SIM 128GB

Huawei P20 Dual SIM 128GB

(9)
3.3(9 omdömen)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför
  • 5.8 tum
  • Android 8.1 (Oreo)
  • 4G (LTE)
  • Pekskärm (touchscreen)
  • 3400 mAh
  • 128 GB
  • Skärmstorlek: 5.8 tum
  • Operativsystem: Android 8.1 (Oreo)
  • 4G (LTE)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför

3.3 av 5 stjärnor

Baserat på 9 omdömen

Sorterat efter datum
2019-04-03
K
Karllindell(1 omdöme)
Har haft telefonen i exakt ett år nu. Har aldrig varit så missnöjd med en telefon. Vägen har varit kantad av små problem som löst sig efter hand, inget som kunnat lämnas in bara stört. Typ appar som inte fungerar, googles fitness app fungerar fortfarande inte. Den laggar och startar om sig nästan dagligen. Huaweis android verision är tämligen osmidig, jag kan den fortfarande inte efter ett år.
2018-05-02
Redigerades 2018-05-31
GothiaTekSwe(122 omdömen)
Lagom stor telefon men tyvärr ett par stora minus för mig som gör att det får bli ett byte snart igen - Går inte att stänga av den stegrande ringsignalen om man har telefonen i fickan, ställer man signalen på lägsta så tar det inte många signaler innan den ringer på full volym. Är inte alltid jag kan ta den direkt så för mig är detta ett stort minus som gör att jag får titta efter en annan telefon igen Har varit i kontakt med supporten och dom säger att det inte går att ändra den stegrande signalen till en normal ringvolym - skärmen tänds inte när det ringer och man plockar upp den ur fickan, får trycka på en knapp för att se vem det är och sedan svara - Problem med launchers som kraschar direkt om man lägger till någon widget från Huawei (Har testat Nova och det fungerade inte alls) - Tycker min gamla S7 tog mycket bättre bilder än denna - Ingen trådlös laddning (men det visste jag innan köp) -fick göra en fabriksåterställning för att få den att fungera bra med chromecast, men nu fungerar det som det ska +Snabb o rapp +trevlig skärm att titta på +Bra batteritid +trevligt orginal car case kit med magnet hållare o magnetisk skal som inte dra åt sig några fingeravtryck, ser rent o fint ut hela tiden Så för mig blir det aldrig mer någon Huawei om inte dom fixar främst problemet att man inte själv kan välja volym på ringsignalen (Har du som dom flesta mobilen i fickan så är det antingen, full volym, helt tyst, eller vibrator som gäller enligt Huawei )
2018-05-19
c
crazyconny(1 omdöme)
Nöjd med det mesta. En av få negativa saker är det burkiga ljudet från mobilens egen högtalare
2018-05-16
t
tobias1999(2 omdömen)
Jag fick min P20 för ca en månad sedan nu. Kameran är bra , ljudet är bra dock ganska annorlunda från samsung galaxy s5 neo. Hörlurarna som ingick är dock värdelösa och antingen gått sönder eller dålig gjorda. Mobilen utöver detta startar google av sig själv t.ex när man kollar på youtube. Ett minus till är att man kan inte testa sin hälsa med hjälp av laser samt att det inte finns tillgång till trådlösladdare. Mobilen känns också ömtålig vilket är en nackdel ur min synvinkel. För 6500 kronor bör man få en kvalitetsmobil och inte vara som den mobilen jag köpte (p20) tillbehör med dålig kvalitée , en mobil med en egen vilja. Då jag har i varit kontakt med huawei på Facebook så är jag lite mer missnöjd och darför får denna mobil endast 3 stjärnor. Om man baserar omdömet på bara telefonen skulle det nog bli 6/10 men för mig är service viktig och uppskatttar att få tillbehör som faktist funkar till. Helt enkelt är servicen deplorabel för ett företag av dess storlek.
2018-05-04
D
David Del Piero(16 omdömen)
Mycket fin telefon för vettiga pengar. Bytte från iPhone till denna. Köpte under comviqs superdeal. +snabb +batteritid +kameran +priset +snygg, välbyggd +128gb lagring +enkel att förstå -ej vattentät -saknar 3,5mm hörlursuttag
Sida 1