Philips AC3829

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Luftrenare (13)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.38)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Otroligt smidig och enkel att använda. Älskar att man kan styra den via appen. Min son med astma sover mycket bättre på natten och hostar betydligt mindre. Vi vuxna känner också stor skillnad på luften i hans rum motför våra egna. Måste nog anskaffa fler! Top!
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Super enkel att använda både med och utan app. Har även märkt skillnad på luften här hemma då vi har haft det väldigt torrt då vi eldar med en stor braskamin på höst och vintern som står mitt i vår öppna yta. Sen blir de även torrt på sommaren då solen värmer huset. Även jag som har allergi mot kvalster bland annat har märkt av att luften känns fräschare och lättare att andas i. Även tystlåten så stör ingen här hemma. Super bra och är riktigt nöjd med denna.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Snabb på att upptäcka torr luft. Helt magisk och låter ingenting. Lätt att ställa in och styra via appen! Känner direkt skillnad på inomhusluften då pollensäsongen redan dragit igång här med Al mest! det ska bli skönt att slippa kliande ögon o rinnande näsa!
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Tar bort partiklar i luften på ett mycket effektivt sätt och varnar när luftkvalitén är dålig. Det är lätt att hålla koll på nivåerna tack vare allergimätaren som indexerar från 1-12. Återställer även luftfuktigheten i huset. Allergibesvären vi har i familjen är i praktiken borta.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Detta är en produkt som jag verkligen älskar. Min dotter har stora problem med astma och med denna luftrenare så har det blivit stor skillnad. Denna Luft renare och luftfuktare från Philips rekommenderar jag verkligen till alla som lider av astma eller allergier.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  En stilren och praktiskt luftrenare! Perfekt att ha i sovrummet om man som jag ör astmatiker och har allergi. Den renar luften och fuktar samtidigt. Helt tystgående och du kan styra den supersminket genom en app. Stort plus för designen och den flyttas smidigt med hjul.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Mycket tystgående och effektiv luftrenare som är lätt att hantera via en app. Känns avancerad, genomtänkt, effektiv samt har snygg design. Har nu hunnit använda den en period, och tycker att min son är bättre i sin förkylningsastma vilket är otroligt värdefullt! Rekommenderas varmt!