Samsung QLED QE65Q9FN

Samsung QLED QE65Q9FN

 • Pris/tum: 307.54 kr/tum
 • Bildstorlek: 65 tum
 • Upplösning: 3840x2160 (4K Ultra HD)
Rank 3 i TV
Jämför pris på alla Samsung TV
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Samsung

Samsung QLED QE65Q9FN

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

4.3 av 5 stjärnor

Baserat på 29 omdömen

Sorterat efter datum
2019-09-15
  x
  xerik(4 omdömen)
  Super bra! Sitter o gapar, hur är det möjligt?? Föregående TV, 50 tum Plasma Panasonic VT 30y. Fantastisk TV men för liten (svepskäl.. : ) Köp 65Q9FN från Komplett 20 tkr. Telenor fiber/Stream 100 mb/s. Telenor, Digital Box Arris 2893. Netflix Premium. Dag 1-5, vad f-n, är detta premiumkvalitet?? Provade alla möjliga rekommenderade inställningar, oskarp bild, kass o ryckig bild. Dag 6 händer nåt men jag vet inte vad, men helt plötsligt är det FANTASTISKT, vågar knappt stänga av TV. Kanske för att boxen flyttades från golvet till bänken, att den stördes av något, vet inte helt enkelt.... 5 poäng för: + Skärpa + Svärta, både dagtid och kväll. Otrolig. Film dagtid är super + Ljudet är rätt ok faktiskt + Starttid - den är igång på sekunder! + Uppskalning av SDR är ok, svår konst + Ingen betydelse för mig men snyggt med en sladd till TV från extern box. Avdrag för: - Kass bild leverans, var nära att den åkte tillbaka - Betraktningsvinkel, vet att det är nästan naturlag men,, - Att det inte finns inbyggt kalibreringsprogram är oförklarligt - Fjärrkontrollen - spartansk, att den ska "ersätta" andra är inte möjligt. Men cool känsla av kvalitet o den fungerar bra till TV - Ibland lite ryckig bild med SDR Så, med tålamod testa o hitta rätt kalibrering och du har en fantastisk tv. Var den bättre än plasman? Ja, i det mesta. Säger en del om plasman men Q9FN ger en häpnadsväckande bild. Mina inställningar Standard, Bakgrundsljus: 11, Ljusstyrka: 0, Kontrast: 45, Skärpa: 3, Färg: 25, Ton: 0, Digitalt rensad vy: av, Auto Motion: Auto, Lokal nedtoning: Standard, Kontrastförbättring: låg, Färgton: Varm1, Vitbalans; BT1886. RGB: av Under Ekolösning: Identifiering omgivningsljus: på, Minimal bakgrundsbelysning: 10, Energisparläge: av,
  2019-04-21
   f
   frk gas(2 omdömen)
   Mycket nöjd. bra bild med mkt bra färger. Mycket bra smart-tvsystem som är väldigt lättanvänt.
   2019-04-17
   Redigerades 2019-04-18
    5
    5ebastian(3 omdömen)
    Jag har TV:n på väggen och datorn i skrubben på andra sidan väggen och onelink-sladden avgjorde valet för min del. Bild: Mycket bra och ljusstark bild rakt framifrån. Utanför 45graders vinkel syns lokalt bleed (per tänd nedsläckningszon) runt vit text på svart bakgrund. Fördelar: Bra bild och ljud. Bra monitor-egenskaper: låg latency (game mode), mycket mer resistent mot burn-in än OLED, Freesync kompatibilitet. Att TVn är jämntjock känns mest som en fördel när den hänger på väggen. Mycket smidig liten fjärkontroll i metall, men tyvärr ingen wand-funktion likt vad LG har. Vill du använda smart-tv-appar rekommenderas ett bluetooth-tangentbord. Vill du verkligen verkligen använda smart-tv-appar så köp en tv med android istället (tråkigt men sant). Saknar: displayport-ingång. Saknar: inbyggd chromecast-funktionalitet (tizen istället för android=google). (Budgetera för en chromecast om du inte har en dator inkopplad.) Ljud: Bättre ljud än många moderna platt-TV, sällan jag bryr mig om att skicka ljud via stereon. Tråkig upptäckt: Även om onelink-sladden är supertunn så är kontakerna rätt feta (24mm x 14mm). Behövdes ett större borrhål genom väggen än vad jag behövde när jag hade hdmi genom väggen. Men slutresultatet ändå blev mycket rent och snyggt tack vare lite kabellistslöjd. Tråkig upptäckt: Samsungs egna "No-gap" wallmount som promotas i reklammaterialet ger 1-2cm distans till väggen tillsammans med just denna TV-modellen.
    2019-01-21
     m
     mr_sunday(2 omdömen)
     Mycket nöjd med denna Tv:n, skärmen är helt makalös. Det finns inget att klaga på, förutom det höga priset kanske, men så köpte jag den precis när den kom ut med. Har haft den på hela dagarna, ibland med samma bild på i timmar, inte ens en tillstymmelse till inbränning eller andra problem. Dessutom är den så ljusstark att bilden fungerar perfekt i ett ljust rum. Den är snabb i menyerna, svärtan och färgerna stabila. Kan verkligen varmt rekommendera denna TV!
     2019-01-09
      r
      recententarn(1 omdöme)
      TV:n är i det högre prissegmentet. Vad får man då för det? Bilden är fenomenal. Grymma färger, svärta och bra ljusstyrka som lämpar sig extra bra i ljusa rum med mycket ljusinsläpp. Dosan är smidig och stilren. Enkelt gränssnitt att navigera i. Finns netflix, youtube, spotify och svt-play bla som funkar klockrent. Airplay2 kommer komma till den, vilket gör att media kan strömmas från mac eller iphone. Tycker tvn är förvånansvärt tjock med tanke på att all elektronik är separerat till en extern enhet. The invisible cable förenar denna enheten med TV:n och gör att man kan gömma undan all tillkopplad elektronik lite enklare. Tänk bara på att om man ska ha en soundbar under TV:n så krävs som regel ändå en ström- samt signalkabel till den, vilket försör visionen lite. Ljudet är för övrigt som på de flesta tunna tv-apparater lite i vekaste laget.
      Sida 1