LG SK10Y

LG SK10Y

 • Utförande: 5.1
 • Typ av hembiopaket: Soundbar
 • Streaming-standarder: Google Cast/Chromecast, Tidal
Rank 8 i Hembiosystem
Jämför pris på alla LG Hembiosystem
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
LG

LG SK10Y

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Utförande: 5.1
 • Typ av hembiopaket: Soundbar
 • Streaming-standarder: Google Cast/Chromecast, Tidal
LG

2.9 av 5 stjärnor

Baserat på 6 omdömen

Sorterat efter datum
2019-06-13
  m
  mysbyxan(12 omdömen)
  Stora problem med att centern ”drunknar”i ljudet av dom andra högtalarna vid actionscener samt att wifi aldrig ville fungera.
  2019-02-03
   R
   RytmDoktor(4 omdömen)
   Hade testat denna soundbar i både Media Markt o Elgiganten och fattat tycke. Säljaren påpekade att hemma skulle den vara ännu bättre, då skulle man verkligen höra Dolby Atmos effekten bäst. När man testade i butik så lät det grymt bra och bättre surround kunde man inte få i en ljudlimpa. På fredag slog jag äntligen till, man reade den för 6990 på Elgiganten och äntligen fick jag den hem. Vilken besvikelse det blev. Inget tryck i basen, ingen "wow" alls faktiskt. Finns Netflixfilmer med Atmos men inte ens då var man riktigt nöjd. Musik lät dåligt. Min gamla Harman Kardon 2.1 lät betydligt bättre. Efter schlagerfestivalen bestämde vi oss, den skulle tillbaka, är inte värt 7000. Idag kom jag hem med en JBL 3.1 och är mycket bättre, den passar till allt.
   2018-10-20
    7
    71robban(3 omdömen)
    Det är en LG. Du får vad du betalar för sägs det och för 9000:- förväntade jag mej mer. Kanske lite väl optimistisk att tro att det äntligen kommit en ljudlimpa som kunde prestera bra vid musik, men nä. Klent och tomt ljud. Till film gör den sitt jobb men inte mer, absolut inget wow eller någonting överraskande åt det positiva hållet. Så åter igen, det är en LG och inget mer.
    2018-09-14
     g
     grovsnus(17 omdömen)
     Har haft den i 20dagar och lär säga att med dolby atmos på netflix samt apple tv allmänt så låter SK10y mycket bra! Bättre i film och tv än om man lyssnar på musik! Volymen kunde vara lite högre när man spelar musik men räcker när man ser på film. Basen slår bra i film men känns för klen när man lyssnar på musik! Tycker att man ska vänta tills den går ner i pris annars så kan man bli besviken! Ca 5000-8000kr är lagomt att få betala för SK10Y!
     2018-08-01
      J
      Johan_Larsson(7 omdömen)
      Jag har bara haft den i några dagar, men hittills har jag inte fått någon wowupplevelse av varken film eller musik. Allt låter artificiellt efter en tur genom den här limpan. Den klarar dessutom inte Dolby TrueHD och ett gäng andra vanliga format. Som tur är så betalade jag inte fullpris utan fick den för 4000 mindre. Tyvärr skulle jag nog inte velat betalat mer än 4000 totalt för den här. LG får hålla sig till OLED som de i alla fall kan.
      Sida 1