ID Lock 150

ID Lock 150

  • Kommunikationsstandard: Z-Wave
  • Tillgängliga färger: Svart, Vit, Silver
  • Funktioner: Stöd för RFID
Rank 4 i Smarta lås
Jämför pris på alla ID Lock Smarta lås
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

ID Lock 150

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
  • Kommunikationsstandard: Z-Wave
  • Tillgängliga färger: Svart, Vit, Silver
  • Funktioner: Stöd för RFID

2.7 av 5 stjärnor

Baserat på 9 omdömen

Sorterat efter datum
2019-07-01
s
superkarin(6 omdömen)
Vet att ID-Lock haft en del problem, även jag såg ju av felaktiga batteristatusen t.ex. Men så kom uppdateringen för någon månad sedan och sen dess är allt klockrent. Behövde med byta panelen, men det gick enkelt och kostade mig inte en krona. Superbra support. Och låset i sig är grymt, har alltid fungerat, och smidigt med olika koder, tidskoder, engångskoder osv. Kostar lite mer än konkurrenterna men jag tycker det är värt det.
2019-06-30
M
MrFabz(5 omdömen)
Har nu haft 3 st ID Lock 150 i ca 1 år. Tålamodet börjar ta slut. Allt med detta lås är krångligt - från montering, programmering till användning. Batteriet räcker 3-4 veckor under vintern, under sommaren något bättre - men glöm de 3 månader som anges. För att använda RFID-läsaren måste man först väcka låset (men akta dig för att trycka på en knapp istället för två - då kommer låset tro att du ska slå en kod och svarar inte på RFID). När jag skulle resetta Z-wave enligt instruktionen i manualen för att inkludera med ny kontroller så resterades hela låset och alla koder och RFID-brickor raderades! Tur att jag har fler dörrar till huset - annars hade jag blivit utelåst. Nej, jag har verkligen gett detta lås en chans - och det har bara varit strul sedan dag 1. Välj något annat. Vad som helst, men inte ID Lock.
2019-05-21
m
megamarty(4 omdömen)
Kört låset i ca 6 månader och är mycket nöjd. Har inte haft några problem med att komma in utan den rullar på som den ska. Ser bra ut och fungerar utmärkt för mig. Några issues dock: - När jag installerade zwave-modulen så tog batteriet slut på ett par veckor. Efter att ha bytt batterier så verkar det som att allt är stabilt ändå. Fullt fungerande zwave i 6 mån och inga batteribyten so far. - Av någon anledning så glitchar PIN-inmatningen 1/10, vilket resulterar i att man måste starta om upplåsningsprocessen... störigt och lite 'B' - Har inte lagt jättemycket tid på det, men lyckades inte registrera någon av RFID-taggarna enligt instruktion.
2019-05-15
P
Pierre Bjurström(1 omdöme)
Riktigt skräp, när vi beställde låset lovades att en appstyrning skulle komma och det krävdes endast en uppdatering till en z-modul som man skulle byta ut och att deras lås skulle bli godkänt. Detta var 2016 och dem har inte kommit med någon app än. Allt är väldigt krångligt och det finns inga bra instruktioner utan man måste viga mycket tid för att få reda på hur man skall programmera den. Vi köpt till modulen häromdagen och inte en enda instruktion om hur man skulle göra medföljde utan man fick åter igen sätta sig och googla. Svaret från deras kundtjänst var att köpa till ett smarthuspaket från tredje part för ytterligare tusenlappar. Inte nöjd kund, allt är fruktansvärt krångligt hela tiden..,
2019-02-03
d
danles(19 omdömen)
Har både Yale doorman och idlock. De fungerar bra båda två. Fördelen med Idlock är att den är lika tyst som vanlig dörr när man öppnar. Med Yales lås kan man inte öppna dörren ljudlöst därför att den fjädrande tappen i dörrbladet slår karmen och det blir ett högt ljud. Jag väljer ID-lock före Yale doorman.
Sida 1