Kategorier
Prisjakt

Huawei MediaPad M5 10.8 64GB

Huawei MediaPad M5 10.8 64GB

  • Skärmstorlek: 10.8 tum
  • Operativsystem: Android 8.0 (Oreo)
  • Internt lagringsutrymme: 64 GB
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Huawei MediaPad M5 10.8 64GB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4.2 / 5
(15 omdömen)
5
(9)4
(4)3
(1)2
(1)1
(0)
Sorterat efter datum
p
pucka6

5 omdömen

2 år sedan
Inte mycket dåligt att säga om plattan efter tre månaders användning. Har inte haft något problem med appar och den känns rapp, god batteritid och med en bra skärm. Det enda jag inte gillar är huaweis gränssnitt och hade föredragit något som är mer likt original android. För 4500 är den ett bra köp, men för 3500 (Aug-18) skulle jag säga den är ett mycket bra köp utan någon direkt konkurrens bland android plattorna.
p
ponpolio

54 omdömen

3 år sedan
Jag vill ha en padda som ersätter min gamla Asus s8 (som kan ALLT, men är lite för liten att flyga P4Pro), vilket tycks vara svårt under 6000. Alltid är det något och denna är fjärde paddan på 6 veckor. Trodde denna skulle vara ersättaren jag letat efter, bra skärm, mycke minne och mycket muskler. Men aset stödjer inte Bank-id !? Hur kan den inte stödja det liksom? Hoppas på uppdatering och toppbetyg efter det, men fram tills dess så kvarstår faktum...den ersätter inte min flera år gamla zenpad :-/
p
psicotec

4 omdömen

3 år sedan*
Mycket rapp, känns att finns en del hästkrafter innanför huven. Jag gillar verkligen skärmen och formatet, trots att jag alltid har använt iPads tidigare. Skärmens höga upplösning, ljusstyrka och välvda kanter gör att den upplevs mer premium än många andra plattor.Ljudet är inte så tokigt det heller, fyra högtalare skapar lite tryck. Huaweis EMUI 8, alltså gränssnittet, är tydligt och innehåller inga konstigheter. Inte så mycket bloatware heller. Fingeravtrycksläsaren är snabbare än på min iPhone 7 och har liknande känsla. Stort plus för Android 8 (Oreo) out of the box. Mycket bra att kunna navigera med fingeravtrycksläsaren, det ersätter både andra hårdvaruknappar samt onscreen-knappar. Jag avskyr bakgrundsbelysta hårdvaruknappar á la Samsung, de tänds och släcks i tid och otid och är störande i ett mörkt rum. Huaweis lösning är betydligt bättre. Sammanfattningsvis så känns detta som den enda prisvärda Android-tableten på marknaden ljust nu. Det tack vare ett genomtänkt användargränssnitt, bra hårdvara och skärm. Full pott från mig!
*Redigerades 3 år sedan
v
vinzens

13 omdömen

3 år sedan*
Inte mycket till mediapad då den saknar stöd för Widewine level 1 så den kan inte köra Netflix m.f. i HD (april 2018). I övrigt så är den ganska snabb och skärmen är bra. 2018-04-24 - Höjer betyget då det kommit en ny firmware som stödjer Widewine level 1 och jag har verifierat att Netflix funkar i HD.
*Redigerades 3 år sedan
2 år sedan
Bästa tablett jag har haft. Har haft alla Apples upp till sista 12.9 Pro. Mycket snabb, stor skärm, lång batteritid och laddning mycket snabbare än någon Apple-bricka. Ännu bättre att använda nu finns det officiell uppdatering för Android 9

Google

Sida 2