Huawei MateBook X Pro i7 dGPU 16GB 512GB

Huawei MateBook X Pro i7 dGPU 16GB 512GB

 • Processormodell: Intel Core i7 8550U
 • Skärmstorlek: 13.9 tum
 • RAM-minne: 16 GB
Jämför pris på alla Huawei Bärbara datorer
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Huawei MateBook X Pro i7 dGPU 16GB 512GB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Processormodell: Intel Core i7 8550U
 • Skärmstorlek: 13.9 tum
 • RAM-minne: 16 GB

3.5 av 5 stjärnor

Baserat på 8 omdömen

Sorterat efter datum
2019-06-05
  g
  glide3dfx(16 omdömen)
  Sjukt bra! macBook Pro i papperskorgen efter denna!
  2018-12-03
  Redigerades 2019-05-30
   kristofferh(27 omdömen)
   Arbetat för fullt i Adobe CC samt andra Adobe-produkter och är toknöjd. En del gaming gjord - efter ett tag kommer fläktarna på för fullt och den blir varm. Vill man endast gamea ska man nog titta åt ett annat håll men det går att få upp 60 fps i många populära spel. Surfa med en rad öppna flika och datorn är knäpptyst. Välj hellre denna i7:a med 16 gb ram och dedikerad grafik framför den mycket svagare i5:an. Har dock en första rekommendation att göra när du får dator - gå in i Intels grafikinställningar och inaktivera "självuppdatering av skärm". Då flyter allt på enormt mycket bättre. Gå in och testa på testufo.com så märker ni skillnaden. Huawei gör allt rätt som Apple gjort fel på senaste, till ett enormt mindre pris. Jämför specsen så ser du. Byggkvalitén är även bättre på fler punkter.
   2019-05-24
    Kocke(237 omdömen)
    Positivt: Skärmen var ljuvlig, 10/10. Upplösningen är toppen. Superb ljusstyrka. Touch osv. Snabb. Lätt & smidig. Tangentbordet är superb. Negativt: Högljudd fläkt. När man installerar datorn så måste man godkänna att Huawei sparar/loggar information om dig. (plats, kontakter, användning osv). Lämnade tillbaka den till Elgiganten efter 3 veckors bruk på grund av Huaweis insamling av data.
    2019-03-04
     p
     poromaa(11 omdömen)
     Köpte denna för prestandaspecsen trots 10k mindre än liknande Macbook Pro. Har haft macbook pro innan (mid 2015) Fördelar: Snygg, relativt lätt + bra skärm som går ända ut i kanten. Negativt: Klickljud plockas upp av micken och går knappt att använda touchplattan och samtidigt ha skypesamtal. Man får trycka hårt för att klicka. Efter timmar får man kramp i handen (jämför här med macbook pro) Hela touchplattan går inte att trycka på och den sviktar dessutom olika på olika ställen. Om man jämför med en mac så är detta ljusår ifrån och man undrar om de inte borde stulit lite fler patent när de gjorde detta för detta är helt oanvändbart om man kommer från mac. Fläktarna går igång och datorn låter en del redan på låg användning. Oanvändbart. Denna dator gick direkt i papperskorgen. Köpte en macbook pro ist.
     2019-02-25
      p
      pjlurker(2 omdömen)
      Har haft den i 4 månader nu. Riktigt fin skärm, tangentbordet känns riktigt trevligt, ljudet är riktigt bra och den är skitsnabb. Två anmärkningar: 1) Blir ganska varm när man använder photoshop t.ex., fast inte tillräckligt varm för att dra poäng. 2) Kameran. Jag skiter i den personligt, men ganska meh annars. Köp den om du vill ha en powerhouse ultrabook, fast vill inte betala extra 10000 spänn för en MBP med liknande specifikationer.
      Sida 1