Kategorier
Prisjakt

Sony Xperia XZ2 Compact Dual H8324

Sony Xperia XZ2 Compact Dual H8324

  • Operativsystem: Android 9.0 (Pie)
  • Skärmstorlek: 5 tum
  • Lanseringsår: 2018
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Sony Xperia XZ2 Compact Dual H8324

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.6 / 5
(24 omdömen)
5
(12)4
(5)3
(2)2
(2)1
(3)
Sorterat efter datum
nifo_gbg
nifo_gbg

11 omdömen

2 år sedan
Just nu vet jag inte vad jag ska säga. Köpte telefonen under Black Friday för ett bra pris, men vad gör det när telefonen redan haft två små lustigheter för sig. 1. Märkte när jag spelade in ljud med Sonys App (ej installerad från start) att det var en störning på vänster kanal (dvs, den övre mikrofonen). Provade att spela ljudfilerna på annan enhet - och de fanns kvar. Därav fel vid inspelningen. Provade ett felsäkert läge (hålla inne "starta om" länge, eller hålla nere "volym ner" vid omstart). Då försvann felet. Jag hoppas verkligen inte att det återkommer. 1. Telefofonen ÄTER batteri. Jag hade ungefär 80 procents laddning vid sänggående och vaknade med 30 procent mindre. Var inne och kollade supportsidorna (forumet) för XZ-serien och där fanns en tråd om att man kunde avvaktivera lite av det ena och av det andra - saken är bara den att i nya Pie 9 så finns inte dessa val alls. Så jag sitter med en telefon som ska vara känd för bra batteritid - och som sannerligen inte har det. Märkte även under dagen när jag använde telefonen, att den drog rätt mycket batteri. Den blev även lite varm för minsta lilla. Jag vill ge telefonen 9-10 i betyg, men så länge dessa fel finns - så stannar det vid en fyra - knappt godkänd. Har ni tips om detta, eller hur att lösa dessa problem - hör av er!
2 år sedan
Bästa luren för mina ändamål då jag tycker att de flesta andra lurar är för stora. Iphone 8 är lika stor men har mindre skärm. Ligger bra i handen, snabb, bra kamera. Saknar visserligen hörlursuttag men skaffade sonys wi-1000x och är supernöjd med kombinationen!
F
Fylr

2 omdömen

2 år sedan*
Var ute efter en mindre telefon. Den jag hade innan var en Iphone se (bästa telefonen hittills). Jag utvärderar telefon utifrån vad jag anser är viktigt, den kan alltså vara en bättre upplevelse för andra. ++Kameran, helt otrolig i mörker. Den fångar upp mer ljus än man själv ser när det är mörkt ute. +Snabb +Stöttålig. Tror jag tappat den närmare 10 ggr när jag samtidgt tänk; nu sprack skärmen. Men den har hållt :) +Liten jämfört med nästan alla andra modell på marknaden. +Hyfsat bra batteritid med Stamina-läge +Dubbla sim +Stort minne och möjlighet till sdkort. -Tung -Hackigt flyt med stamina-läge. Känns lowtech.. -Tjock -Jobbigt tangentbord med Swiftkey. Inte lyckats stänga av helt. Ofta den raderar ett ord man skrivit av sig själv ofrivilligt. Svårt att träffa rätt när man försöker skriva fort. -Dålig batteri tid vid vanligt läge. -Mycket aviseringar från Sonys "hjälp" på gott o ont dock.. Hade varit en kanonlur om den varit lite tunnare, bättre batteri tid, kanske säger emot sig själv?! Eller iaf inte hackade vid stamina läget. Slippa vissa av sonys påtvingade "förbättringar", som swiftkey. Hade varit bättre flyt vid skrivning. Tycker det är väldigt viktigt, då man många gånger vill skicka luren åt helvete när den hittar på egna ord eller tar bort dem man skrivit. I denna punkt är endast iphone bättre. Det är ifs en bra lur i sig, men smaken är som baken och jag har insett efter att ha ägt 2 av Sonys telefoner (denna och z2 compact tror ja den hette) att jag inte gillar deras gränssnitt så mycket.
*Redigerades 2 år sedan
Cilver
Cilver

34 omdömen

2 år sedan
Har vant mig med den mindre kantiga designen. Skön att hålla i tack vare välvda baksidan där dessutom inga fingeravtryck syns tack vare materialvalet. Upplever skärmen som mycket bra, samma med batteritiden! Bilderna blir enligt mitt tycke väldigt bra. Hade gärna haft telefonen i ett lite, lite mindre format. Den väger en del men det stör mig ej alls, nästan tvär om - positiv känsla.
j
jemel36

4 omdömen

2 år sedan
fint, haft den i 6 veckor, tappat den en gång, funkar lika fint. Batteri är bra. Kameran snabb och crispy qvalitet. +++++
N
NoSuchUserName

32 omdömen

2 år sedan
+ Brutalt snabb + Bra kamera, nya sensorn betydligt bättre än äldre Xperia-modeller (dock samma som i XZ Premium och Xz1, men med bättre bildbehandling) + 18:9 funkar bra för compact (ställ ner text och visningsstorlek till minimum för att utnyttja upplösningen) - Inget 3.5mm-jack, medföljer dock adapter - Optimalt hade varit om vikten varit något lite lägre
r
ragbjo

1 omdöme

3 år sedan
Rapp och snygg (har den gröna) mobil i rätt storlek för mig! Enda nackdelen är att den inte har något fäste för handledssnodd! ;-)
695mb

2 omdömen

3 år sedan
Var ute efter en enhandstelefon då jag tycker att flaggskeppsmobilerna är för stora. Jag ville dock inte göra avkall på prestandan, efter ett tag letande så dök Sony Xperia XZ2 Compact upp och efter att ha läst och testat telefonen i en telefonbutik så var valet klart. + Snabbt gränssnitt trots att Sony har lagt till lite egna appar (inte alls som en Samsung). + Batteritiden, cirka 2 dagar + Ljudkvalitén både på samtal, musik och med lurar + Bra byggkvalité, den är tung för sin storlek fast på ett bra sätt. + Prestanda i framkant + Bra kamera - Saknar hörlursuttag (3,5mm), medföljer adapter. Kan dock inte förstå att @newgentech skriver att det är en "toppen telefon" och drar ner betyget så rejält för någonting som tillverkaren informerar om. Dåligt betygsatt av @newgentech pga. sin egen okunnighet/förmåga att söka information. Rekommenderas!
3 år sedan
Superbra kamera, ett extra plus för den välvda baksidan.
3 år sedan
Har uppgraderat från Sony Z5 Compact till denna telefon som är betydlig snabbare i responsen. Kameran är ett stort steg framåt. Den är mycket gediget byggd men fin display som är mycket ljusstarkare än min Z5. Storleksmässigt är den mycket bra, något högre men samma bredd men mjukare i formen än Sony Z5 Compact, det gör att den är lätt att håll med en hand. Enda minuset är att Sony likt Apple tagit bort hörlurstaget och ersatt det med en adapter.
Sida 2