Kategorier
Prisjakt

Ghost of Tsushima (PS4)

Ghost of Tsushima (PS4)

  • Genre: Äventyr, Krig, Fighting, Plattform, Öppen värld, Action
  • Lanseringsår: 2020
  • Rek. åldersgräns: 18 år
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Ghost of Tsushima (PS4)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
S
Stegaru Alex

4 omdömen

10 månader sedan
Lätt en av det bästa öppen värld spel till ps4, ganska lätt med fängslade story. Här har de verkligen fått till den t.o.m sido uppdragen är riktig bra. Otroligt snyggt grafik och annorlunda samurai spel i japansk anda. Ett måste!
a
acandell

57 omdömen

10 månader sedan*
Köpte det pga hype, men lite "meh" för mig. + Rätt kul fajtingmekanik, i början i alla fall. + Kul att det går att ha japanskt tal med undertexter. Rekommenderas starkt. + Bra känsla i styrningen. - Blir rätt repetitivt - Hade personligen svårt att engagera mig i storyn särskilt mycket, men det kan ju variera. På det hela så känns det som det ligger mest nära att jämföra det med Witcher 3, både när det gäller grafiken och spelmässigt. Vilket väl är lite ömkligt då W3 är fem år gammalt. (H:ZD och W3 är några av mina favoritspel men detta har varken storyn eller känslan enligt mig)
*Redigerades 10 månader sedan
Elmstedt
Elmstedt

79 omdömen

10 månader sedan
🤩🤩🤩🤩🤩
d
dj_of_life

36 omdömen

ett år sedan
Min sammanfattning av spelet är enligt följande: Pros: - Kan vara det snyggaste spelet som släppts till PS4, jag har kommit på mig själv flera gånger med att bara stanna upp för att ta in miljön. - Enligt många professionella reviews så skall fighting systemet ha sina brister. Jag har personligen inte upplevt det alls utan tycker att det är högst rättvist. Jag skulle snarare lyfta fram just combat som något av det bästa i Ghost of Tsushima. - Main questen är schysst, likaså de sidouppdrag som är kopplade till karaktärer som följer storyn. - Musiken. Musiken bygger atmosfär och ger tydliga ques om vad som håller på att hända i spelet. Sammantaget så håller musiken bra nivå. - GUI. Upplever att den informationen som visas på skärmen är alldeles lagom för att man skall kunna fokusera på det man gör där och då. Det är lätt att förstå uppgraderingar och skills med mera. Cons: - När spelutvecklarna tog fram NPCs till det här spelet så var de rent utsagt lata. Jag kanske är ensam om att tycka att det här är en hyfsat stor con för att sänka spelet från 5 till 4 stjärnor, men skins och dialoger används om och om och om och om igen.... Det här blir snabbt uttröttande och tillslut irriterande. - Kameravinklar. Jag tycker att spelet i sig fungerar rätt bra, men det finns rätt många tillfällen då du börjar slåss i motsatt riktning då du inte kan låsa kameran eller "sikta in dig" eller låsa ett specifikt target på ett övertygande sätt. Detta blir i vissa specifika scenarion rätt så irriterande då du dör snabbt om du gör bort dig. - Uppgraderingar och hoarding gör alldeles för liten skillnad late game. Sammanfattning: Ett av de snyggaste spelen till PS4 som levererar en helt ok story med en skarpt combat system. Om du har lirat liknande typer av spel tidigare så kommer du säkerligen uppskatta även det här. Räkna inte med att spelet rakt igenom känns unikt eller att du märker någon skillnad på om du avklarat mycket eller lite i spelet, impact på hur mycket du har klarat i spelet ger väldigt lite belöning. Dialoger med NPCs som inte är direkt kopplade till storyn blir snabbt repetitiva men det kan man leva med. Helt klart värt att spela igenom en gång, replay value skulle jag säga är låg. Men som med många singel player spel så är det första resan som skall fånga en, och det gör spelet i sin helhet.
ErikSvensson
ErikSvensson

63 omdömen

ett år sedan
Inget spel jag vanligtvis hade spelat men detta var riktigt bra. Tight gameplay, snygga miljöer och ett grymt kameraläge.
s
shmoopy

28 omdömen

ett år sedan
Bästa spelet jag spelat på länge! Grafiken är grym, storyn, fightingen, ja allt! Köp och njut!
InfiniteTias
InfiniteTias

20 omdömen

ett år sedan*
Bästa öppna världen på länge! Inte spelet ett sånt här bra open world spel sedan RDR2 kom ut 2018. Underbar grafik, bra story med intressanta karaktärer, open world designen är fantastiskt och man kan förlora sig helt in i världen och bara rida runt i flera timmar och utforska och ta bilder med det fantastiska fotoläget. Sedan är combaten helt underbar. Man känner sig verkligen som en samuraj. Jag var kass i början av spelet och dog några gånger men ju mer man lär sig och Jin (huvudpersonen) utvecklas med färdigheter, bättre vapen och rustningar längs med vägen vilket får en att känna sig riktigt badass. Är nog mitt favoritspel i år.
*Redigerades ett år sedan
Svante Skoog
Svante Skoog

854 omdömen

ett år sedan*
Enligt mig det bästa open world spelet sen Horizon. Det var länge sen jag fastnade så här hårt för ett spel i genren. Man ska "bara ta ett uppdrag till", och sen så inser man att klockan helt plötsligt är 3 på natten :D Sällan jag finner ett open world spel, där man verkligen vill utforska världen. Jämfört med skräpet Ubisoft vräker ur sig varje år, så känns den här världen mer realistisk och levande. Fighting systemet är underbart! Mer strategiskt, och har ett grymt flow. Attackerar man rätt, så kan man avsluta en strid med ett enda hugg. Även om det är open world, så är storyn mer i klass med ett linjärt spel. Uppdragen känns mer episka och cinematiska, än i t.ex. Assassins Creed spelen. Även sidouppdragen känns mer meningsfulla, dels för att man kan få bättre utrustning och nya attacker, samt att det även kan gynna saker i huvudstoryn. Så dom känns inte lika meningslösa som i de flesta andra spelen i genren. Tillsammans med Horizon, så är detta helt klart det snyggaste open world spelet som nånsin gjorts. Grymt vackra miljöer. Sen ska vi inte glömma musiken, brutalt mäktigt. Ett av årets bästa spel!
*Redigerades ett år sedan
Dr Nick
Dr Nick

13 omdömen

ett år sedan
Det här är nog det vackraste spel jag har spelat. Samma nivå som Red Dead Redemption 2 och Horizon Zero Dawn.
Sida 2