Kategorier
Prisjakt

Netgear Orbi RBK20 Kit (2-pack)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
2 år sedan
Enkel installation och förbättrad internet i hela huset. Har inte testat gränsen på enheter. Trevlig design.

Google

2 år sedan
Snabb och enkel installation, det som tog tid var att ändra alla wifi-lösenord för allt vi hade hemma med internet, men det var verkligen värd efteråt. Nu kan jag använda internet i vilket rum som helst, vilket inte har fungerat tidigare på grund av väggväggar. Det är också fantastiskt att äntligen förlora internetsignalen i ny och ne. Internet är stabilt, trevligt och fungerar precis som det borde. 10/10! Även kekers var att vi kunde skapa vår egen "guest set" med ett unikt lösenord för alla som kommer att besöka.

Google

2 år sedan
Snabb och enkel installation, enkel app att använda. Lätt att "stänga ut" inloggade enheter. Har inte ens försökt familjen med tidsbegränsad upptid för barnens internetanvändning, men det måste testas. Sammantaget är jag verkligen glad så här långt.

Google

2 år sedan
Världens enklaste installation! 5 minuter och jag var på väg direkt. Orbi har ökat täckningen i hela huset med perfekt fart till mer än 10 krävande enheter placerade runt bostaden. Studio, 2 pojkar rum, badrum, vardagsrum, sovrum, och även i trädgården! Orbi ger dig fullständig kontroll per enhet, så tidsgränser etc. om barnens tillgång och deras enheter är också ett litet problem att kontrollera. Appen är överblickbar och okomplicerad, webbansvarig är lika enkel. Att detta dessutom har trådbundet LAN från satelliten löser några utmaningar som jag hade blivit så picky som jag är. Hela studion är ansluten, utan WiFi-mottagare på alla enheter. Orbi fixade det här också. En superprodukt jag skulle definitivt rekommendera till alla som vill fixa WiFi bättre i hemmet.

Google

3 år sedan*
Lätt och installerat. Hämta enkelt appen, registrera, skanna QR-koder och du är på gång. Ger gott och stabilt nätverk med lång räckvidd.
*Redigerades 3 år sedan

Google

Sida 2