Jabra Elite 65t

Jabra Elite 65t

  • Hörlursdesign: In-ear
  • Trådlös
  • Headset (inbyggd/medfölj. mikrofon)
Rank 5 i Hörlurar
Jämför pris på alla Jabra Hörlurar
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Jabra Elite 65t

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
  • Hörlursdesign: In-ear
  • Trådlös
  • Headset (inbyggd/medfölj. mikrofon)

3.9 av 5 stjärnor

Baserat på 38 omdömen

Sorterat efter datum
2019-07-02
C
Carl(2 omdömen)
De sitter bra och ljudet är inget att klaga på, jag ökade dock på basen lite i EQ:n. Batteritiden hade gärna fått vara något längre men är väl inte sämre än konkurrenterna.
2019-07-02
b
bonesson(5 omdömen)
Bra ljud och batteritid. Kan koppla upp till två stycken enheter samtidigt vilket är smidigt som fan. -Laddas med microusb -skalet är väldigt plastigt
2019-06-28
D
DoffePwB(4 omdömen)
Jag insåg direkt att dessa inte var något för mig av den enkla anledningen att du inte kan använda en i taget om du inte väljer höger... Jag har tidigare provat åtskilliga headsets och kommer senast från Airpods (gen 1) som har blivit sämre med tiden och allt utom just faktumet ovan är bättre med dessa (ljudkvaliteten kan vi kalla oavgjord). Jag använder alltid en i taget för att vila öronen och för att dubbla batteritiden samt kunna ladda den andra medan den ena sitter i. Bra ljud men inget märkvärdigt om man vill lyssna på musik. Ok batteritid. Laddningsetuiet är klumpigare och har sämre byggkvalitet än Airpods. Bra samtalskvalitet i båda ändar Sköna att bära dock inte i längden. Hade jag kunnat använda en i taget så hade betyget varit 9/10 men för mig blir det egentligen inga stjärnor alls eftersom att jag inte kan använda de som JAG vill. Jag tycker dock att en recension ska vara saklig och bedöma alla faktorer så att läsaren kan avgöra själv om problemet är ett problem för dem.
2019-06-24
E
Eskilv(5 omdömen)
Köpte dom idag för 1100kr på Elgiganten +Litet laddfördral +små sticker it ut mycket +sitter kvar i örat +batteri tid bra +bra mic för samtal +ansluter snabbt till mobilen -gör ont i öronen! (Kan bero på att jag har små öron men vet inte) -för lite bas! Det finns ingen bas knappt! -ganska dålig app Kommer lämna tillbacka dom!
2019-06-24
G
Gustaf(1 omdöme)
Rikigt bra hörlurar, köpte dem igår och har inget att klaga på
Sida 1