Xiaomi Mi RoboRock S5

Xiaomi Mi RoboRock S5

(74)
4.7(74 omdömen)
  • Dammsugare
  • Timer, Schemaläggning, Trappsensor …
  • 62 dB
  • 2.5 h
  • 96.5 mm
  • Typ: Dammsugare
  • Funktioner: Timer, Schemaläggning, Trappsensor, Självdockning (automatisk laddning), Virtuella väggar (avgränsare), Mobilapp för styrning av funktioner
  • Ljudnivå: 62 dB

4.7 av 5 stjärnor

Baserat på 74 omdömen

Sorterat efter datum
2019-04-20
K
Helt underbar produkt. Kartlägger bostaden direkt och kör på enligt schemat man sätter upp. Nu när det finns möjlighet att sätta no-go zoner i appen är det ju superbra , slippa avgränsa med tejp eller dylikt. Enda nackdelen är att den reagerar lite på färgen svart som alla andra robotar gör. Vi har några svart-lackerade metalltrösklar som den ogärna vill köra upp eller nedför men annars är allt okej ! Ett bra köp för alla som vill ha ett smidigt sätt att sköta grovstädningen på och eliminera vardagsdammråttor !
2019-04-18
N
Helt sjukt.. Läst recensioner om den men visste inte att det skulle vara så här behagligt. Maskin gör grovjobbet medan man själv sitter och latar sig eller är ute. Otroligt härlig pryl för det smarta hemmet 👍👌
2019-04-14
t
Har precis fått denna städhjälp hemma och hittills fungerar den klockrent. Inte fastnat och klarar mattorna utan problem. Hade innan Dysons modell men den fastande nästan hela tiden under vårt matbord mellan stolarna. Den fungerade inte heller om det inte var bra upplyst hemma. Mopp funktionen har vi inte prövat ännu.
2018-07-11
Redigerades 2019-04-12
T
+ Kartlägger huset med laser. + Dammsuger ca 1 m2 per minut. Vår nedervåning dammsuger den självständigt på 90 min. 40% batteri kvar. + Mycket bra sugförmåga. Även mattor blir rena. + Enkel styrning från appen. + Tar kanter och merparten av hörn. + Flera olika lägen (reglerar sugstyrkan). + Schemaläggning finns men enklare att starta manuellt från appen. + Zon-städning. Välj flera zoner på kartan över ditt hus och be dammsugaren arbeta upp till 3x per yta. Eftersom alla delar av huset inte blir lika smutsiga är det i princip enbart den här funktionen som används. Helt klart den bästa funktionen. Kör exempelvis hall och kök ofta. + Inga problem med våra trösklar eller mattor av normal storlek. + Digital barriärtejp och no go zones - markera var dammsugaren inte ska vara så undviker den de områdena. + Fastnar väldigt sällan. - Vissa (obetydliga) menyval är enbart på mandarin. - Tappar kartan ibland. När man byter våning eller lyfter den. I sällsynta fall helt oprovocerat. Inget problem eftersom att den kartlägger effektivt när den dammsuger. Påverkar ytterst sällan zon-städning (ingen karta = ingen möjlighet att välja zoner). - Extremt tunna (lätta) mattor riskerar att släpas med. - Går ej att schemalägga zonstädning. - Moppning är som på alla robotdammsugare värdelöst. Inbilla er inget annat oavsett vad som skrivs. Helhet: Ersätter vanlig dammsugare i 95 % av huset. Trappen och toaletten är undantaget. Kommer tydligen ny modell snart med schemalagd zon-städning. Måhända värt att vänta på den.
2019-03-29
Redigerades 2019-04-08
Toppenmaskin + Städar stora delar av huset (ca 140kvm) på under 2h och en laddning i näst högsta läget. + Ljudvolymen är inga problem att vistas kring + Talar tydligt om vad som händer + Städar fint och prydligt + Fastnar sällan. De gånger den fastnar känner jag att det var mitt fel + Väldigt prisvärd - Liten behållare. Vi klarar oss nätt och jämnt, men ibland händer det att den tappar skräp på mattan när den åker tillbaka. - Fick återansluta till wifi en gång - Gnisslar lite efter 3 månaders daglig användning Vi kan idag inte klara oss utan lilla Rocco. Varje morgon städar vi snabbt undan barnens leksaker och lyfter upp stolarna på bordet så har vi ett rent golv när vi kommer hem från jobbet. En toppenprodukt helt enkelt!
Sida 1