Donkey Kong Country: Tropical Freeze (Switch)

Donkey Kong Country: Tropical Freeze (Switch)

 • Genre: Barn, Äventyr, Plattform, Arkad
 • Rek. åldersgräns: 3 år
 • Lokal multiplayer
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Donkey Kong Country: Tropical Freeze (Switch)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

3.3 av 5 stjärnor

Baserat på 6 omdömen

Sorterat efter datum
2018-12-17
  d
  djst(30 omdömen)
  Snyggt och kul spel, dock inte lika roligt att spela tillsammans med en femåring som Super Mario Odyssey. DK är ganska svårt faktiskt och irriterande många banor där det finns ett svårt moment man måste försöka sig på fem gånger innan man klarar, då tröttnar barnen. Detta trots den gamle apan som har lite handikapp. Kanske börjar jag bli gammal... För den som har tid att spela på egen hand (dvs inte småbarnsföräldern 😂) är det säkert väldigt roligt att ta sig igenom hela spelet. Snygg grafik och bra spelkontroll, hackar bara när banor laddas vilket kan ge ett lite billigt intryck. I övrigt full pott på presentationen.
  2018-07-08
   S
   Shaetano83(2 omdömen)
   Helt klart ett mästerverk till plattformsspel. Spelet i helhet är en strikt uppgradering från föregångaren Doneky Kong Country Returns, som gjorde nästan allt rätt, Tropical Freeze är större, starkare, snyggare, och bättre. Supertighta kontroller, fantastisk grafik, stämningsfull musik, klockren leveldesign, utmanande bossfighter, och en rolig och väldigt Donky Kongig story. Det är ingen ide att klaga över att spelet är en port från WiiU, eftersom i princip ingen köpte den, så det är bara positivt att fler får möjligheten att spela det här fantastiska spelet.
   2018-06-01
   Redigerades 2018-06-03
    tonykollberg(401 omdömen)
    Uselt att Nintendo inte anstränger sig att släppa nya titlar till Switch! Hade man redan en Wii U så blir Switch helt överflödig för det bara blir massa repriser på Wii U spelen fast med Switch logga på, tex Mario Kart 8 och nu detta! Inte kul om man var Wii U ägare innan och vill spela nya spel på Switch men bara får gamla repriser.
    2018-05-18
     H
     Horsner(6 omdömen)
     Ett av de bästa plattformsspelen genom tiderna enligt mig som förtjänar att sälja betydligt bättre än vad det gjorde på Wii U, som typ ingen ägde. Nintendo får gärna porta över hela sitt Wii U-bibliotek till Switch.
     2018-05-09
     Redigerades 2018-05-11
      U
      Unregistered30026(171 omdömen)
      Släpptes först 2014 till Wii U och var då en höjdare. Switch versionen som Nintendo nu valt att släppa i brist på annat är mer eller mindre samma som Wii U versionen. Det finns med andra ord ingen större anledning till att köpa det igen. För de som inte hade det till Wii U kan det såklart vara en intressant titel även om spelet i sig är vid detta laget gammalt. Nintendo hade gärna fått släppa ett nytt Donkey Kong till SWITCH istället för rota fram något gammalt.
      Sida 1