Samsung Galaxy S9 Plus SM-G965F/DS 64GB

Samsung Galaxy S9 Plus SM-G965F/DS 64GB

  • Skärmstorlek: 6.2 tum
  • Operativsystem: Android 9.0 (Pie)
  • 4G (LTE)
Rank 16 i Mobiltelefoner
Jämför pris på alla Samsung Mobiltelefoner
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Samsung

Samsung Galaxy S9 Plus SM-G965F/DS 64GB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
  • Skärmstorlek: 6.2 tum
  • Operativsystem: Android 9.0 (Pie)
  • 4G (LTE)
Samsung
rating.rate-n-text-version.md
rating.based-on-n-reviews.md
Sorterat efter datum
2019-03-12
I
Idownloaduser.total-reviews
Samsung s9 + är en grymt mobil. +Skärm +Batteritid +Kamera +Laddar snabbt Med One ui blev mobil mycket bättre, och vill man ha en mobil som klarar av allt och kostar inte mycket köp s9+.
2019-02-08
k
kobebryant69user.total-reviews
Köpte denna på Halebops mellandagsrea. Oj så nöjd jag är. Fantastisk skärm, utomordentlig kamera och en batteritid som gör att den tål att användas två dagar utan laddning. Trodde jag skulle sakna hemknappen från min S7 Edge, men den känns helt överflödig. Kör denna tillsammans med skalet Spigen Neo Hybrid och skärmskyddet Whitestone dome och då känns telefonen inte alls klumpig trots den stora skärmen.
2019-02-03
StigoLuleauser.total-reviews
Har haft den 1/2 år nu. Har den som jobbtelefon och privattelefon med dubbla sim-kort,,, riktigt smidigt. Batteritiden är bra och skärmen fantastisk. Ljudet är också riktigt bra, mycket bättre än Apple imo. 1 stjärnas avdrag för bloatware, men mycket nöjd med S9+
2019-01-30
medunjanuser.total-reviews
I 10 månader har jag använt min Samsung Galaxy S9 plus. Den är utan tvekan den bästa telefonen jag hittills har ägt. Den är jättesnabb, lagom stor och har en fantastisk kamera. Den fabulösa skärmen täcker mer eller mindre hela telefonens framsida. Fingerläsaren finns smart uppsatt på baksidan precis under kamerorna. Den är precis och reagerar på millisekunden. Kameran är, som jag tidigare nämnde, fantastisk! Både framkameran och dom bägge bakkamerorna. Man har flera fotolägen att välja mellan. Min personliga favorit är Livefocus och Pro. Med just Livefocus kan telefonen ta två bilder samtidigt och låter dig manipulera bakgrunden. Bilderna blir otroliga. Allt jag hittills har kört på telefonen flyter på smidigt. Prestandan talar sitt eget språk. Jag har redigerat högupplösta filmer flera gånger utan några problem. Enda minuset jag kan tänka mig är att telefonen känns lite hal ibland. Den är tunn, snygg och känns väldigt dyr. Dock måste man vara försiktig med den när man är på språng. En annan sak jag måste ta upp är just att den är vattentät. Jag råkade halka in i en jacuzzi under semestern med telefonen i fickan. Trodde inte att jag behövde en vattentät telefon men där bevisades jag fel. Samsung levererar!
2019-01-30
j
john_norstedtuser.total-reviews
Nappade på Comviqs januari-erbjudande. Överlag är jag nöjd, skillnaden mellan min gamla Google Nexus 6p är dock inte jättestor. + Skärmen + Bakre kameran + Ljudet - Batteritiden - Selfiekameran
Sida 2