Samsung Galaxy S9 SM-G960F/DS 64GB

Samsung Galaxy S9 SM-G960F/DS 64GB

  • Skärmstorlek: 5.8 tum
  • Operativsystem: Android 9.0 (Pie)
  • 4G (LTE)
Jämför pris på alla Samsung Mobiltelefoner
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Samsung

Samsung Galaxy S9 SM-G960F/DS 64GB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
  • Skärmstorlek: 5.8 tum
  • Operativsystem: Android 9.0 (Pie)
  • 4G (LTE)
Samsung

3.6 av 5 stjärnor

Baserat på 45 omdömen

Sorterat efter datum
2019-06-02
H
Hunki8(1 omdöme)
Köpte den på Tele2:s Black Friday erbjudande 2018. Haft den i mer än 6 månader nu och det här är vad jag tycker om telefonen: Pris: ca 4000kr + Skärmen + Storleken (Inte för stor) + Laggar inte som tidigare Samsung telefoner + Stereohögtalare +Trådlös laddning +3.5mm headphone jack -Litet batteri, klarar inte en hel dag om du kör med trådlösa hörlurar -Runda kanter (snyggt men inte praktiskt)
2019-01-20
Redigerades 2019-05-21
BigR(82 omdömen)
Grym telefon. Samsung har nu också blivit bra på mjukvaran jämfört med för några år sedan. Uppskattar skärmen enormt mycket. Samsung Pay är unikt bra att betala med jämfört med dom andra mobilpayarna som bara klarar nya NFC-kortterminaler. Jag fattar inte vad batteriproblemen skulle vara. Jag har aldrig blivit strömlös under en dag, tvärtom har jag gott om ström kvar trots mycket användning. Med Pie-uppdateringen blev det ändå bättre. Skulle det bara vara enklare att disablea Bixby så fick den full pott. Uppdatering efter 5 månader: drar bort en halv stjärna. Bixby fortsätter att irritera och poppar fram på olika sätt trots olika åtgärder. I takt med ålder och åldrande app-installationer har batteritiden försämrats något. Kameran fortsatt ett nöje att använda.
2019-04-23
K
Ken1985(2 omdömen)
Mkt bra mobil, dock lite för stor för min smak. Förstår inte vad folk menar med att samsung inte uppdaterar sina mobiler, alla deras dyra telefoner får uppdateringar bra mkt längre än apple som även sänker klockhastigheterna på processorerna i sina mobiler, så apple är rent skräp.
2019-03-25
S
Stolpe(3 omdömen)
Helt okej lur men det är inget man hoppar för. Samsung tar nu samma pris som Apple för något man kan köpa betydligt billigare från Huawei.
2019-03-21
s
stefanq(4 omdömen)
Väldigt bra HW för denna price-point nu. Har de flesta funktioner jag vill ha och passar bra för en mellanstor hand att hantera dagligdags. 3 större caveats som jag sett efter att nu haft denna telefon i ett år ungefär: 1) HW-knappen på vänstersidan som bara används för Bixby. Störande om man inte disablar den eller gillar Bixby såklart;-) 2) Glas på bak- och fram-sida gör telefonen väldigt känslig. Rekommenderar nån typ av skydd för att minska framtida kostnader... 3) SW updates med Android är so so. Det tar ganska lång tid överlag för Samsung att leverera senaste cookien... Förutom ovan som man ganska lätt kommer runt på olika sätt (utom möjligen 3)) så är det en väldigt bra telefon.
Sida 1