LG OLED65C8

LG OLED65C8

 • Pris/tum: 307.54 kr/tum
 • Bildstorlek: 65 tum
 • Upplösning: 3840x2160 (4K Ultra HD)
Rank 1 i TV
Jämför pris på alla LG TV
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
LG

LG OLED65C8

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Pris/tum: 307.54 kr/tum
 • Bildstorlek: 65 tum
 • Upplösning: 3840x2160 (4K Ultra HD)
LG

4.7 av 5 stjärnor

Baserat på 13 omdömen

Sorterat efter datum
2018-12-10
  a
  arben01(5 omdömen)
  haft tv-e sen en månad jag har inte kalibrera eller nån .kör med Telia box. + kort och mycket bra köpte på netonet nöjd bästa TV som finns. det var LG som komm med oled - lite ostabil upplever jag .
  2018-12-09
   C
   Colour(23 omdömen)
   + En OLED av toppklass med mycket hög bildkvalité. + TV ljud helt OK + Snabbt menysystem + SVT-play fungerar + Direktåtkomst Netflix - Klarar inte TV4play
   2018-12-08
    S
    SpecialSnowflake(2 omdömen)
    Detta är en enastående TV. Bilden är inget annat än fantastisk. Kör på Standard-bilden och har endast stängt av vissa funktioner som brusredusering och Trumotion. I ärlighetens namn så såg det rätt schysst ut med TruMotion igång och faktiskt inget jag störde mig på för första gången, men om Tom Cruise säger att det ska vara av så ska det vara av ;-) Har ingen analog TV-kabel eller digitalbox, så kan inte säga så mycket om hur det ser ut tyvärr, men materialet från HDMI-anslutna enheter som Apple TV, Playstation och Switchen är så läckert. Man vill bara borra ner sig i soffan och njuta. Det lilla jag klickat runt i menysystemet och inbyggda apparna så går de snabbt och gör sitt jobb. Kör HDMI ARC till en soundbar, i mitt fall Sonos, och allt är i synk och inga avbrott. Råkade ha TVns ljud igång en stund och det lät faktiskt helt OK, men antar att man vill upp till E8an om man vill ha ett ordentligt bra inbyggt ljud. (Dock inget jag har erfarenhet av men läste på om innan jag valde apparat) Fjärrkontrollen.. ja det är en fjärrkontroll. Trevligt med "muspekar"-funktionen. Funkar! Annars har den såklart hdmi-cec. Kan krävas lite justeringar när man t.ex. kör Playstation med HDR och ett spel som inte stöder det, men det är såklart ett generellt HDR (kanske extra när det är OLED) bekymmer och inte specifikt för denna modell. TL;DR Toppklass!
    2018-12-03
     C
     Carl Fagerberg(2 omdömen)
     Jag köpte en dyrare variant, men med samma innehåll. Fantastisk TV, men köp den inte på Elgiganten och absolut inte kalibrerad. Enligt deras varuutlämning så kan de inte ta tillbaka varan för att den är kalibrerad, och trots att man hanterat den fel under kalibreringen så hävdar de som kalibrerade TV:n att de gjorde helt rätt - vilket gör att de vägrar befatta sig med den trasiga TV de sålde. Nu kanske inte det är ett problem för dig, men då risken finns så har jag ändå lyft ett varningens finger.
     2018-11-26
      o
      ogren(27 omdömen)
      Jag har haft TV:n i två dagar och provat några olika källor. Jag är ingen expert på TV-apparater och har bara jämfört med andra märken i butik och läst lite recensioner. Jag har inte gjort tester för att upptäcka banding och liknande men jag har inte sett något på de filmer jag kört igång. Det är ingen tvekan om att det är en bra TV. Svärtan kan inte bli bättre. Menysystemet är snabbt och jag har enkelt satt upp allt utan några problem. Med bra källmaterial blir bilden fantastisk. Dock så är det inte så bra detaljer i mörka områden. Sedan är det ganska få appar med TV-kanaler. Jag har ingen TV-mottagare och är begränsad till appar. Jag skulle vilja se fler appar och helst även en mappning mellan TV-kanal och kanal i respektive app. Mitt exemplar är inte helt rakt (böjd 2-3 mm i toppen trots ytterst försiktig hantering). Nedre tredjedelen är tjock och ful. Passar inte att hänga upp på vägg. Elektroniken borde läggas i en separat box. Jag vet att det görs för de dyrare modellerna men det borde göras i alla deras modeller. Sedan bör man vara medveten om risken för inbränning. Nu har LG en skärmsläckare som drar igång snabbt men det löser inte alla situationer.
      Sida 2