LG OLED65C8

LG OLED65C8

 • Pris/tum: 331.85 kr/tum
 • Bildstorlek: 65 tum
 • Upplösning: 3840x2160 (4K Ultra HD)
Rank 2 i TV
Jämför pris på alla LG TV
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
LG

LG OLED65C8

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

4.7 av 5 stjärnor

Baserat på 14 omdömen

Sorterat efter datum
2018-11-26
  o
  ogren(27 omdömen)
  Jag har haft TV:n i två dagar och provat några olika källor. Jag är ingen expert på TV-apparater och har bara jämfört med andra märken i butik och läst lite recensioner. Jag har inte gjort tester för att upptäcka banding och liknande men jag har inte sett något på de filmer jag kört igång. Det är ingen tvekan om att det är en bra TV. Svärtan kan inte bli bättre. Menysystemet är snabbt och jag har enkelt satt upp allt utan några problem. Med bra källmaterial blir bilden fantastisk. Dock så är det inte så bra detaljer i mörka områden. Sedan är det ganska få appar med TV-kanaler. Jag har ingen TV-mottagare och är begränsad till appar. Jag skulle vilja se fler appar och helst även en mappning mellan TV-kanal och kanal i respektive app. Mitt exemplar är inte helt rakt (böjd 2-3 mm i toppen trots ytterst försiktig hantering). Nedre tredjedelen är tjock och ful. Passar inte att hänga upp på vägg. Elektroniken borde läggas i en separat box. Jag vet att det görs för de dyrare modellerna men det borde göras i alla deras modeller. Sedan bör man vara medveten om risken för inbränning. Nu har LG en skärmsläckare som drar igång snabbt men det löser inte alla situationer.
  2018-11-24
   M
   Mojoraisin(11 omdömen)
   Sagolikt bra. Finns flera bra recensioner på 55"-versionen som går att läsa. Kan bara instämma att OLED ger en helt ny nivå och kvalitet i bild.
   2018-11-23
    drhedda(5 omdömen)
    Det här är en otroligt bra tv. Vilken bild. Mycket nöjd
    2018-12-12
     o
     olsenodd
     Detta är en mycket, mycket bra OLED-tv från LG. Har haft TV i en vecka och lyckats finjustera många inställningar och ägna olika bildprofiler till olika innehåll baserat på om det är SDR, HDR eller Dolby Vision. Används med Panasonic Samsung och Blu-ray-spelare (DP-UB9000) från Dolby Atmos ljudplugg (HW-N960). Både ljudplane och Blu-ray-spelare fungerar bra med TV: n. För enklare behov rekommenderar jag LGs SK10y soundplane, som kan användas som en tv-fot och har också Dolby Atmos. Möjlighet att expandera med två bakre högtalare. Dessutom har LG också en billigare Blu-ray-spelare. Jag har inte kalibrerat färgerna som sådana (med kalibreringsutrustning) men jag har granskat alla andra inställningar. Jag bannrar bra i kyrkan, men TruMotion är faktiskt aktiverad här hemma, dock i en svag miljö där de-judaren är inställd på 2 medan de-oskärpa är inställd på 0 för att dämpa någon domare utan "tvåloperaffekten". När det gäller bildprofiler väljer TV: n automatiskt den profil du föredrar för innehåll i SDR, HDR och Dolby Vision. För min del är det enkelt att "skapa" en separat profil för extra dåligt innehåll som inte finns i HD, men i huvudsak har jag funnit att profilen som är främst vald för SDR måste täcka ganska många bildkvaliteter. Filmer från början av 2000-talet och tidigare DVD-skivor, med låg bildkvalitet, drar ofta nytta av någon optimering från TV: n. Möjligt tror jag fel här, men det skulle vara möjligt att välja en profil baserad på upplösning / kvalitet på vad som streamas eller spelas på DVD, till exempel. Det är enkelt att byta profil av innehåll manuellt, men inte alla vill göra det. Menysystemet är snabbt och det fungerar mycket bra tror jag. App för NRK, TV2, Viaplay, Netflix och mer. Det är möjligt att strömma Bloomberg Live från webbläsaren och undertexten. TV-ljudet är som andra har skrivit framför mig, okej. Men självklart köper du ett ljudspår med stöd för Dolby Atmos för denna TV.

     Google

     Sida 3