LG OLED65C8

LG OLED65C8

(10)
4.6(10 omdömen)
  • 322.92 kr/tum
  • 65 tum
  • 3840x2160 (4K Ultra HD)
  • OLED (AMOLED)
  • HDR
  • Smart TV
  • 2018
  • Pris/tum: 322.92 kr/tum
  • Bildstorlek: 65 tum
  • Upplösning: 3840x2160 (4K Ultra HD)

4.6 av 5 stjärnor

Baserat på 10 omdömen

Sorterat efter datum
2019-01-28
Redigerades 2019-04-12
k
Äger en LG 55 B6 sedan tidigare, vilken jag varit väldigt nöjd med. C8 är absolut snäppet bättre, även om det inte är några jättestora skillnader vi pratar om. Mer nyanser i svart och klart snabbare operativsystem är det jag främst reagerat på. Storleken gör såklart sitt! Mitt exemplar är helt utan synlig Banding eller färgtint. Har lite lätt banding på min B6:a. Jämförde innan köp med en Samsung QLED 9. Valet var lätt, då jag uppfattade samma gamla LCD-bekymmer på QLED. Vad gäller inbränningar så kan ni vara lugna. Är inget nämnvärt problem på Oled. Har inga på min tre år gamla B6, och i C8 har man lagt in ytterligare funktioner för att minska risken att bränna in kanal-logor exempelvis. Är mest LCD/QLED-tillverkarna som skräms vad gäller detta. Upptäckte vissa problem med "skimmer" i svarta nyanser. Blev som en vit dimma i vissa märks scener i filmer, ofta då scener tonades in eller ut. LG har dock åtgärdat detta med en patch. Måste berömma dem för deras arbete med att åtgärda problem och uppdatera mjukvaran! Senaste tillskottet var HBO Nordics app! 5++ i betyg.
2019-01-02
Vilken TV! Nu förstår jag varför alla rekommenderar OLED. Köpte den nu på mellandagsrean på NetOnNet för 23 000:-, och kunde verkligen inte vara nöjdare!
2018-12-10
a
haft tv-e sen en månad jag har inte kalibrera eller nån .kör med Telia box. + kort och mycket bra köpte på netonet nöjd bästa TV som finns. det var LG som komm med oled - lite ostabil upplever jag .
2018-12-09
C
+ En OLED av toppklass med mycket hög bildkvalité. + TV ljud helt OK + Snabbt menysystem + SVT-play fungerar + Direktåtkomst Netflix - Klarar inte TV4play
2018-12-08
S
Detta är en enastående TV. Bilden är inget annat än fantastisk. Kör på Standard-bilden och har endast stängt av vissa funktioner som brusredusering och Trumotion. I ärlighetens namn så såg det rätt schysst ut med TruMotion igång och faktiskt inget jag störde mig på för första gången, men om Tom Cruise säger att det ska vara av så ska det vara av ;-) Har ingen analog TV-kabel eller digitalbox, så kan inte säga så mycket om hur det ser ut tyvärr, men materialet från HDMI-anslutna enheter som Apple TV, Playstation och Switchen är så läckert. Man vill bara borra ner sig i soffan och njuta. Det lilla jag klickat runt i menysystemet och inbyggda apparna så går de snabbt och gör sitt jobb. Kör HDMI ARC till en soundbar, i mitt fall Sonos, och allt är i synk och inga avbrott. Råkade ha TVns ljud igång en stund och det lät faktiskt helt OK, men antar att man vill upp till E8an om man vill ha ett ordentligt bra inbyggt ljud. (Dock inget jag har erfarenhet av men läste på om innan jag valde apparat) Fjärrkontrollen.. ja det är en fjärrkontroll. Trevligt med "muspekar"-funktionen. Funkar! Annars har den såklart hdmi-cec. Kan krävas lite justeringar när man t.ex. kör Playstation med HDR och ett spel som inte stöder det, men det är såklart ett generellt HDR (kanske extra när det är OLED) bekymmer och inte specifikt för denna modell. TL;DR Toppklass!
Sida 1