Bang & Olufsen Beoplay H9i

Bang & Olufsen Beoplay H9i

 • Hörlursdesign: Over-ear
 • Trådlös
 • Headset (inbyggd/medfölj. mikrofon)
Rank 24 i Hörlurar
Jämför pris på alla Bang & Olufsen Hörlurar
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Bang & Olufsen Beoplay H9i

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Hörlursdesign: Over-ear
 • Trådlös
 • Headset (inbyggd/medfölj. mikrofon)

3.3 av 5 stjärnor

Baserat på 4 omdömen

Sorterat efter datum
2019-07-09
  g
  grebllah(3 omdömen)
  Snygga och men lite glapp ibland
  2019-03-06
   m
   mrtaro(1 omdöme)
   Snygga och sköna lurar med bra ljud. Ljudet är tung i basen och klar i diskanten. Design: Mycket snygga och sköna lurar som sitter runt öronen. Skönt och mjuk/snyggt läder som man kan ha på sig länge. Dock svettas jag extra mycket vilket inte är superbra för lädret. Funktioner: på utsidan av ena luren så kan man kontrollera saker som ljud, NC, pausa/byta låt. Fungerar bra för mig. Musiken pausar automatiskt när man tar av sig lurarna. Funktionerna kan strula lite om inte lurarna sitter ordentligt och örat är centrerat. Lurarna sitter som sagt runt öronen och inte på. Brusreduseringen är kanske inte bäst(?) men tillräckligt bra för mig.
   2018-11-23
    A
    AIMMOTH(34 omdömen)
    Riktigt bra ljud! Testade den här senaste Sony och B&W och de hade tydligt sämre ljud. Utslagslåt: Hardfloor - Übersatellittaaah Den är också bra på att pausa när jag tar av dom och spela när jag tar på dom igen. Bra brusreducering. Men, tunga med något hård bygel som trycker på huvudet om du använder dom hela dagen. Och sensorn är inte topp när jag försöker svepa för att ändra volym.
    2018-07-15
     m
     mjensen(41 omdömen)
     Köpte ett par grå med ljust skinn, som uppgradering från mina Bose QC15. De är ganska tunga, men sitter jätteskönt och jag tycker ljudet är riktigt bra. De laddas via USB C, vilket inte var ett problem för mig för jag har USB C laddare och det medföljer sladd. Några tankar kring lurarna: + bra ljud + snygga + bra app för att komma igång med användningen + automatiskt av/på när man tar av lurarna - sensorfunktionen är inte tillräckligt bra, den reagerar dåligt på mina fingrar. Jag funderar på att lämna tillbaka de pga det här - förvaringspåse istället för väska. Dessutom saknas det fack för laddsladden, flygplansadaptern samt telefonsladden om du vill förlänga batteritiden..