HyperX Cloud Flight

HyperX Cloud Flight

 • Hörlursdesign: Over-ear
 • Trådlös
 • Headset (inbyggd/medfölj. mikrofon)
Rank 40 i Hörlurar
Jämför pris på alla HyperX Hörlurar
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

HyperX Cloud Flight

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

3.5 av 5 stjärnor

Baserat på 19 omdömen

Sorterat efter datum
2019-08-09
  i
  ixon(5 omdömen)
  Sämst! Sköna på huvudet, hyfsat ljud. Men något fel med windows så micen blir boostad och plockar upp alla ljud. Tangentbordet hörs nästan lika mycket som när man pratar direkt in i micen. Helt värdelös support i Indien som inte är intresserade av att försöka hjälpa ens.
  2019-04-27
   H
   Holypriest(23 omdömen)
   De är ganska lätta, av plast o sitter ganska skönt på huvudet och över öronen, även på mig som har snäppet större öron än gemene man. Jag har även sedan nått år tillbaka även hyper x cloud II, så det blir lätt att man jämför, och det är hårfint om inte hyper x II, ändå sitter bara lite bättre, o lite skönare, även om de väger mer. Ljudet är helt ok tycker jag till spel surf och Youtube, även om basen är lite bättre i HyperX II. Micken fungerar som vilken som helst, mina spelkamrater hör mig bra via discord. Det som dem såklart vinner på är trådlösheten, att man slipper sladdar o kan gå iväg, och även tilta och hänga dem behagligt runt nacken över axlarna, går jag däremot med dem på 12 meter bort till badrummet o stänger dörren så tappar de kontakten med dongeln, visserligen bor vi i en äldre fastighet med lite tjockare väggar, men det var dålig täckning tycker jag, det tar bort 1 stjärna synd också att man inte kan använda dem till andra blåtands enheter som til exempel mobilen, även det drar bort 1 stjärna lätta kontroller till ljud , av/på, Up/ner att komma åt o man lär sig fort vart de sitter. Jag betalade 999:- på REA, gränsfall, knappt värt det sett Pris/kvalitet/funktion, men går de ner till 5-700, så är det ett klart köp. Priset tar bort 2 stjärnor, så totalt blir det 6
   2019-03-23
    S
    Siggevall(4 omdömen)
    Sitter riktigt bra över huvudet och täcker örenen lagom hårt. Bra ljud och bra batteritid
    2019-02-23
     a
     alertawarp(39 omdömen)
     De bästa trådlösa gaminghörlurarna man kan köpa för under 3000 SEK. Klart ljud och tydlig brusisolerad mikrofon. Lätta på huvudet och över 30h batteritid. Hade kunnat ha utbytbara öronkåpor men annars är jag nöjd.
     2018-03-22
     Redigerades 2019-01-30
      L
      Lud123(19 omdömen)
      Kunde inte ha varit mer nöjd! Uppdatering januari 2019: De har nu en firmware på sin hemsida som gör att ditt headset kommer ihåg senaste inställningarna för led lamporna (de slås på några sekunder när du startar ditt headset för att sen ändra till det du hade senast de var på). + Perfekt ljud i mina öron med helt okej bas + Hyperx höga kvalivativa komfort även på dessa + Du kan stänga av de röda led ljusen och få över 30 timmars batteritid + Öronkåporna kan roteras så de ligger på din axel istället för mot halsen när du har dem runt halsen +Helt ok mikrofon +/- Prislappen tar igen sig då de håller god kvalitet när det kommer till ljud och batteritid än så länge. Tror inget gaming headset har lika bra batteritid än så länge. - Plastigt värre, men och andra sidan väger de extremt lite - Ingen batteriindikation men du kan stänga av och på och höra om det kommer någon ton (läs mer i manualen) I det stora hela är detta en klar 10/10.
      Sida 1