Jays a-Six Wireless

Jays a-Six Wireless

  • Hörlursdesign: In-ear
  • Trådlös
  • Headset (inbyggd/medfölj. mikrofon)
Rank 60 i Hörlurar
Jämför pris på alla Jays Hörlurar
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Jays a-Six Wireless

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
  • Hörlursdesign: In-ear
  • Trådlös
  • Headset (inbyggd/medfölj. mikrofon)

3.2 av 5 stjärnor

Baserat på 37 omdömen

Sorterat efter datum
2019-07-02
M
Monsterkid(17 omdömen)
• Vid träning och löpning flyger tyngden (batteriet) i nacken omkring. Tillsammans med den platta sladden innebär detta en väldans buller och dunsande i öronen som överröstar musiken. • Jag är ingen finsmakare när det kommer till ljud. Jag kräver inte så mycket. Men, till och med jag tycker att basen i dessa lurar är under all kritik. Ljudbilden är platt och all musik blir tråkig. • Man kan bara lyssna med dessa lurar när batterinivån är medium eller hög. När nivån är låg pausas musiken var 15:e sekund och en vrålande röst skriker "battery low" i öronen. Även om man har 20 minuter speltid kvar på låg batterinivå går det inte att lyssna på grund av avbrotten. • Byta låt måste man göra med mobilen. Knapparna på lurarna kan endast höja/sänka volymen och pausa/spela. • Mikrofonen fungerar inte i appar som messenger / WhatsApp. Inte heller om jag kopplar lurarna till datorn får jag tillgång till mikrofonen.
2019-04-11
Redigerades 2019-06-10
K
Kungmagnus(18 omdömen)
Dessa recenseras mot bakgrund av ett pris på 399kr: Positivt: - Förhållandevis billiga på rea jämfört med andra trådlösa på marknaden(399 kr) - Hyffsad ljudkvalité -Bekväma i örat - Förhållandevis lång batteritid för priset(8+ timmar) Negativt: - QC problem, mitt första par slutade ena hörluren fungerade efter en vecka, fick de utbytta gratis av nettonnet. Det andra paret slutade bluetooth fungera efter 4-5 månader. - Klumpen som man ska ha på baksidan i nacken är relativt tung och ligger inte i mitten av nacken så ena hörsnäckan har en tendens att ramla ut om man inte har hoodie eller något på sig där man kan lägga klumpen. Överlag passar dessa inte om man tränar/joggar i t-shirt. - Statiskt bakgrundljud som är märkbart om man inte har någon sång/video med ljud igång Jag skulle aldrig betala mer än 399 kr för dessa. Om man kan få tag på mpow flame på t.ex. amazon är de antagligen både mer prisvärda och billigare(video om de lurarna finns här. https://www.youtube.com/watch?v=dTLmJWqZY1Q ) , dålig tillgång från svenska återförsäljare dock Edit: Efter 5 månader slutade även det andra paret att fungera. Bluetooth tappar kontakt av sig själv hela tiden både till laptopen och telefonen vilket gör hörlurarna oanvändbara. Sänker betyget därför betyget.
2019-06-08
- Statiskt bakgrundsljud som är helt oacceptabelt för lurar på 900kr. - Idiotisk plastlucka för USB-porten som kommer gå sönder inom 6 månader. - Plastig design och för tung centraldel som faller ner från nacken om och om igen.
2018-04-26
Redigerades 2019-05-23
l
lagebacklund(2 omdömen)
Edit: Funkar fint efter 1 års daglig användning! Bra ljud och batteri Bra pris Smidiga Helt klart ett bra köp!
2019-05-07
f
flaskis(20 omdömen)
Köpte dessa lurar när de kostade ca 900 kr. Först kändes de bra med sin rediga batteritid, men efter ett tag har de tappat såpass mycket att de 12 timmarna snarare är nere på ca 6-7 timmar. Det man tror är en metallram runt kontrollen är bara kromfärgad vit plast som lätt tappar färgen och blir ful. Mikrofonen är helt värdelös också. Även om man sitter i ett helt tyst rum med mikrofonen ca 5 cm från munnen så hörs man ändå dåligt. Lurarna sitter också dåligt. Batteripaketet vill hela tiden ramla ner bakom ryggen eller på sidan, och sladden känns billig och lättskadad. Sen en personlig erfarenhet jag haft: Ena gummimuffen för lurarna lossnade och försvann. Efter att ha kontaktat A Jay-supporten så berättade de att de inte kan hjälpa till mer än att sälja två nya muffar för ca 50 kr. Sen la de på 79 kr i frakt bara för att posta över det med ett enkelt frimärke i ett litet vadderat kuvert. Helt oacceptabelt när man ändå betalat såpass mycket för deras lurar!
Sida 1