Electrolux EW6F6248G5 (Vit)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Electrolux Tvättmaskiner (94)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  3 mån sedan
  Riktigt bra. Ett av kraven var en tyst tvättmaskin, och med 50dB är den riktigt tyst.
  Har delay funktion där du kan välja att starta maskinen efter flera timmar. Funkar bra.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Perfekt
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Utmärkt
  8 mån sedan
  Jag har deltagit som testpilot genom Smartson och köpte produkten till ett reducerat pris. Och tycker att det var en av de bästa erbjudandena jag har gjort. Maskinen tvättar extremt bra. Jeansprogrammet är ett måste, och slutligen finns det en maskin som känns som den gjordes för 2100-talet. Rekommenderas varmt!
 • Bra
  8 mån sedan
  Jag har deltagit som testpilot genom Smartson och köpte produkten till ett reducerat pris.

  Vi är väldigt nöjda med maskinen hittills. Med två unga barn i huset märker vi en skillnad från vår tidigare 10-åriga LG. Det är effektivt och tystare än vi brukade. Det tar bort fläckar bättre och jag upplever tvätten som väldigt fräsch efter tvätt. Vi testade det väldigt hårt och tog en ordentlig sjau på filtarna och drar till soffbenen. Detta är helt oproblematiskt med utmärkt kapacitet och gör det enkelt att välja rätt program. Men önskar att det fick mer från dammet i kläderna.
  Men allt i allt en maskin ångrar jag inte att jag köpte, och
 • Utmärkt
  8 mån sedan
  Jag deltog som testpilot genom Smartson och köpte tvättmaskinen till det reducerade priset. Totalt sett är jag väldigt glad över det. Det är tyst, har mer än tillräckligt med funktioner och ger bra resultat. Även det ser väldigt bra ut i min dåliga och har en perfekt storlek: tar inte för mycket plats, men det passar mycket. Kommer definitivt rekommendera!
 • Utmärkt
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Jag har deltagit som testpilot genom Smartson och köpte produkten till ett reducerat pris.
  Efter att ha testat maskinen ett par gånger nu på olika program skulle jag säga mycket nöjda. Det finns ett tvättprogram för praktiskt taget allting, med manuella justeringar. Maskinen är också ganska tyst och har en snygg design. säg detta är ett fynd!
 • Ganska bra
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  "Jag har deltagit som testpilot genom Smartson och köpt produkten till ett reducerat pris"
  Tyst maskin, som tvättar väl och centrifugerar ger nästan torra kläder. Det som drar ner är att det inte tar bort damm tillräckligt bra och jag tycker att det är lika viktigt att kläderna annars kommer att rena, jag skulle personligen betala mer för en maskin som tar bort damm bättre.
  Hade tidigare Bosch WAQ284E0SN som kostar omkring 8000; 8 år sedan. Övergången var märkbart bättre beroende på användarvänlighet och ljud. Bosch har fungerat bra under alla år och fungerar bra och nu är det fortfarande att se om Electrolux EW6F6248G5 är lika underhållsfri över tiden.
 • Utmärkt
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Jag har deltagit som testpilot genom Smartson och köpte produkten till ett reducerat pris. Med 3 barn i huset är jag beroende av en bra tvättmaskin som rengör kläderna medan de är lätta att använda. Maskinen svarade verkligen på förväntningarna! Absolut toppen som tiden spenderar beror på hur mycket tvätten väger, och du kan också välja att använda maskinen under en kort stund om du har lite tid. Det är tyst och kläderna är rena och mindre lockiga än den föregående tvättmaskinen. Rekommenderas!
 • Utmärkt
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Jag har deltagit som testpilot genom Smartson och köpte produkten till ett reducerat pris. Vi är otroligt nöjda med vår nya maskin efter att ha använt det några veckor nu. Tvättmaskinen är otroligt ren och effektiv, men samtidigt är den mild. Vi tvättar varje dag och med två barn, där man också använder tygblöjor, vi behöver en maskin som tvättar väl och förbrukar tillräckligt med vatten för extra smutsig tvätt. Maxinen uppfyller kraven utmärkt och är också tyst. En stor bonus är att ull som annars bara kan motstå sänkor kan tvättas i maskinen, eftersom ullprogrammet är extremt mildt utan att äventyra effektiviteten. Egen program för ytterkläder är också underbart med barn i huset!
 • Utmärkt
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Jag har deltagit som testpilot genom Smartson och köpte produkten till ett reducerat pris. Efter att ha testat maskinen under en liten månad är vi glada över det. Det har ett bra utbud av program, och många alternativ att bestämma längden på dessa. Det är också energieffektivt och har låg ljudnivå. Bra utrymme har det också. Det kan finnas lite mer temperaturval vid höga temperaturer, men annars finns det väldigt lite att klaga på. En riktigt solid kvalitet maskin som jag rekommenderar starkt!
 • Utmärkt
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Jag har deltagit som testpilot genom Smartson och köpte produkten till ett reducerat pris. Denna tvättmaskin kan jag säga mycket nöjd med. Det är rent, lätt att använda. Många program att välja mellan. Läs instruktioner före användning och allt fungerar ordentligt. Gillar att jag kan välja att det börjar när jag vill. Dörren är stor och bra. Det gör det lätt att komma in i stora saker som en filt. Jag är mycket nöjd med både maskinen och Smartson, så att maskinen kom hem till mig och installerades så det var bara för mig att börja använda det.
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Vi deltog som testpilot via Smartson och köpte produkten till ett reducerat pris. Vi bakade nästan ut som det tycktes vara bra att vara sant.
  Efter några googling bestämde vi oss för att prova det och vi har inte ångrat det en sekund.
  Det var som kärlek vid första ögonkastet. Maskinen har ett vackert och modernt utseende. Many of the other things we love about the machine, as I can name a few: big volume, self-oscillation after a long time after a washing circuit is completed, many different wash functions - shortest function is only 15 min, very big by, etc.
  Varje tvätt ger oss bra tvättresultat och det snurrar bra.
  One of the most pleasant surprises was that the top of the machine expanded to a full depth. I början var vi lite skeptiska eftersom vi behövde en med över 60 cm djup för att låta vår torktumlare placeras på toppen om en tvättmaskin. När vi packade upp maskinen var vi överraskad över den delen på toppen som stod ut till en full djup och våra torkar sitter perfekt på toppen av maskinen :-)

  Den enda negativa punkten jag kan nämna är att dörren är mycket låg, så när vår tvättkorg är framför, är det inte möjligt att öppna dörren. Män det är bara ett fråga om att bli vant till det :-)

  Another great thing about our order was that there was no charge fee, but the machine was delivered from home and was transported down to our laundry room without any fault whatsoever.
  Vilken bra tjänst! Tack!