Electrolux EW6F6248G5 (Vit)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Electrolux Tvättmaskiner (62)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.52)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  22 tim sedan
  Jag har deltagit som testpilot via Smartson och köpt produkten till ett reducerat pris. Att köpa tvättmaskin är en sån där fruktansvärt tråkig utgift. Jag har nu köpt 2st på en gång när jag fick möjligheten till det. Den andra är en Electrolux EW8F6669D4 och även den har jag gjort en recension på. Men denna recension är enbart på EW6F6248G5. Jag gillar den rymliga trumman och att luckan är nästan hela trumsidan, det underlättar verkligen när tvätten ska in. Funktionen att man kan öppna luckan när man har satt igång maskinen har jag använt många gånger. Det är inte bara en gång som tanken blir ja just det de där byxorna eller den där tröjan ska ju också tvättas. Att sätta på maskinen på timer så att den är klar när man kommer hem från jobbet gör också att jag slipper oroa mig för ev. läckage vilket gör att jag numer sparar tid och slipper tvätta flera dagar i veckan. Även den rymliga trumman gör att jag inte behöver tvätta lika ofta. Men med mina tidigare maskiner så har jag alltid saknat funktionen med att kunna välja halvfylld men denna känner av mängden av tvätt gör då inget att trumman är så stor. Fördel med maskinen är att tvättas man liten mängd så tar programmet även kortare tid. Men det är ju en av nackdelarna jag har hittat också, en full maskin tar ju då över 3 timmar vid bomulls-programmet. Den andra nackdelen är alla funktioner, i alla fall innan man har läst igenom alla i bruksanvisningen och testat. Det blir lätt att samma program används. MEN ta tiden och läs igenom när de olika programmen ska användas. Det sparar även kläderna och de håller längre. Sammanfattningsvis så gillar jag maskinen och även dess funktioner. Vi som är 5st i familjen och är gärna aktiva inom fotboll, åker skidor och tränar på gym utöver den dagliga användning av kläder får mycket tvätt och jag är så glad över att jag köpte båda maskinerna. efter en vecka, 5 st, i fjällen så var tvätten klar på en kväll då var det underställ, sängkläder, skidkläder och så klart den vanlig veckans tvätt(den hann vi inte tvätta innan vi åkte). Första maskinerna var klar då vi kom hem(timern användes) och då var de full laddade och sedan var det bara att tvätta resterande kläderna det var ändå 6 tvättar, tur att vi även har en E-lux torktumlare :-) Alla i samma snygga design.
 • Utmärkt
  4 dagar sedan
  Jag har deltagit som testpilot via Smartson och köpt produkten till ett reducerat pris. Det första jag reagerade på var designen, då vi tidigare hade en väldigt gammal tvättmaskin så blev badrummet något helt annat med den nya maskinen. Jag tvättar varje dag och maskinen går nästintill hela tiden, dagtid. Eftersom vi har tre barn så smutsas det ner väldigt mycket och är det inte det ena barnets kläder så är det, det andra barnens kläder. Viktigt för mig vid val av tvättmaskin var därför att den är energivänlig och att den rymmer mycket. Den här rymmer 8 kg och det räcker gott och väl och är mer än många andra maskiner på marknaden. Det betyder också att man inte behöver köra fullt så många tvättar per dag som tidigare. Den är enkel att ha att göra med och snabbprogrammet är både min och min sambos favorit då det händer rätt ofta att man kommer på att något behöver tvättas, men att det t ex. är sent på kvällen och det måste gå snabbt. Vi hade önskat att den var lite tystare, även om det är tystgående, så hade det varit fantastiskt med lite mer tystgående. Men sen är vi också väldigt kräsna. Allt som allt är jag helnöjd och kan utan tvekan rekommendera tvättmaskinen även till andra som tvättar mycket.
 • Utmärkt
  4 dagar sedan
  Jag har deltagit som testpilot via Smartson och köpt produkten till ett reducerat pris. Man kan bara jämföra med det man haft tidigare och jämför vi den här nya tvättmaskinen med vår gamla så är den nya bättre på alla punkter. Den första och största skillnaden är att den är tystare än vår tidigare tvättmaskin, men man kunde ha önskat att den var lite tystare (vi är kräsna). Två vikiga delar som gjort att vi föll för den här tvättmaskinen var att den rymmer 8 kg, vilket är mer än de flesta maskinerna samt att den är mer energivänlig än många andra. Vilket är viktigt då vi vill göra vårt för miljön och eftersom vi är en familj på fem personer och maskinen går i ett här hemma. Men det mest fantastiska måste ändå vara snabbprogrammet som används flitigt och som är perfekt när man glömt något enstaka plagg som måste bli rent snabbt. Vi kunde inte ha blivit mer nöjda (förutom snäppet tystare dock) och kan absolut rekommendera andra till att köpa den här tvättmaskinen, framförallt till de som tvättar mycket.
 • Perfekt
  10 dagar sedan
  Uppdaterat: 10 dagar sedan
  Perfekt
 • Utmärkt
  12 dagar sedan
  Uppdaterat: 12 dagar sedan
  Jag har deltagit som testpilot via Smartson och köpt produkten till ett reducerad pris.
  Efter nu snart tre veckors användandet kan jag nu bara konstatera att detta är en suverän maskin som passar bra en familj med små barn. Med en två månaders bebis hemma blir det en del smutsiga kläder varje dag. Då passar en snabb program på 15 minuter bra. Även de andra programmens tid anpassas efter mängden tvätt. Så en 40 graders tvätt på 4-5 kg kan bli klar på ca 40 min vid normal program.
  Har man mycket kläder är det inga problem. Maskinen klarar av upp till 8 kg. Är tyst vilket är bra om man bor i lägenhet. Det finns dessutom en extra tyst natt program. Kläderna blir rena och skonsamt tvättade. Maskinen drar minimalt med el vilket även det känns bra.
  Vi rekommenderar denna maskin till alla barnfamiljer eller de som behöver tvätta ofta.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Jag har deltagit som testpilot via Smartson och köpt produkten till ett reducerat pris. Har använt denna tvättmaskin i en månad nu och är mycket nöjd. Enkel att använda och ett jättelyft jämfört med vår gamla maskin.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Jag har deltagit som testpilot via Smartson och köpt produkten till ett reducerat pris.
  Den är bra men lite krånglig att lära sig, tvättar utmärk och tyst. Montören ställde dock inte maskinen i vågumlare med många bra finesser. Montören ställde dock inte maskinen i våg
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Jag har deltagit som testpilot via Smartson och köpt produkten till ett reducerat pris.
  Har använt denna tvättmaskin i en månad nu och är mycket nöjd. Förutom att den är A+++ är den enkel att förstå och använda. Den är dessutom väldigt tyst och rör sig knappt när den centrifugerar på max. Den håller vad den lovar. Är speciellt nöjd med Sport och Outdoor programmen då familjen tränar en hel del.