Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

  Sorterat efter datum

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 24 dagar sedan
  Uppdatering efter två månaders användning:

  Jag är fortfarande helt hänförd över den här telefonen. Jag saknar ingenting! Batteritiden har blivit än bättre med Oreo. Jag har inte koll på när jag laddar den, så sällan är det... Den är bara alltigenom trevlig. Rekommenderar till hundra procent!

  Köp den via OnePlus hemsida, bäst pris och snabb leverans. Fick min efter 2 dagar med expressleverans.
  Klicka på länken nedan och lös in kupongen så får du dessutom 200 kronor rabatt på tillbehör, och så får jag lite poäng. Tack!
  https://oneplus.net/se/invite#EB4D1NXTVUVKT7M
  ______________________________

  Originalrecension:

  Riktigt trevlig mobil!

  Har endast haft telefonen i tre dagar, men jag har bekantat mig rätt väl med den. Det känns verkligen som en premiumtelefon och jag är så glad att jag inte la mer pengar på en LG, HTC eller Huawei!

  + Skärmen. Otroligt skarp och färgrik. Stor och bra format. Vilken svärta!
  + Designen. Kanske inte så spännande, men stilren och snygg, med små kanter och välvd baksida som gör den skön att hålla. Inga problem med enhandsgrepp!
  + Mjukvaran. Snygg, snabb, anpassningsbar men inte massa onödigt tjafs.
  + Batteriet och Dash charge. Laddar från 0-100 på under 80 min. Har hållt ca 26 timmar med 7 timmars Screen On Time. Då har jag pillat nästan konstant på telefonen känns det som. Med normal användning räcker batteriet ca två dygn.
  + Fingeravtrycksläsare och ansiktsupplåsning. Ruskigt snabba och precisa.
  + Gester. Dra ner var som helst på hemskärmen eller på fingeravtrycksläsaren för att öppna aviseringsfältet. Dra med tre fingrar över skärmen för att ta en skärmbild. Rita en bokstav på låsskärmen för att öppna en app eller sätta på ficklampan m.m.
  + Aviseringsdisplay och "lyft upp"-display. Ger snabbt information utan att tända hela skärmen.
  + Aviserings-LED. Underskattat!
  + Samtalskvaliteten. Mycket bra!
  (+ Karbon Bumper case. Underbart! Bra grepp, inte för tjockt och riktigt snyggt.)

  +- Kameran. Bra bilder ibland, ibland sämre. Har inte testat tillräckligt heller. Kommer säkert uppdateringar också.
  +- Högtalaren. Endast en som sitter lite dumt nertill på mobilen. Ljudet är ändå helt okej. För mig som nästan alltid använder hörlurar spelar det ingen större roll.

  Kommer inte på något negativt förutom att den inte har officiell IP-klassning (men man klarade sig ju förr, och lite skvätt ska den tydligen tåla, även om man bör vara försiktig) och att Oreo inte kommit än (men är på väg).

  Kan inte annat än rekommendera OnePlus 5T. Så otroligt mycket för pengarna, och ett operativsystem som klår många dyrare telefoner!
 • Alla omdömen

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  12 dagar sedan
  Uppdaterat: 12 dagar sedan
  Fint Telefon snabb och allt fungerar som det ska.
 • Utmärkt
  27 dagar sedan
  Snabb och lätt att använda, innehåller inga tramsappar, snabb att ladda. Egentligen inget att gnälla över. Tiopoängaren är nära sett till priset.
 • Utmärkt
  1 månad sedan
  Bytte upp mig från iPhone 6
  + Bra batteritid
  + Bra skärm
  + Snabb

  - Något stor i handen?

  Oklart hur supporten fungerar då jag inte haft mer kontakt med dem än mailinfo om läckan om kreditkortsinformation under vintern -17/18.
 • Knappt godkänd
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Egentligen en klockren mobil. Otroligt snabb, ljusstark och bra skärm. Sen den främsta anledningen till bytet från min Samsung S6 är batteritiden som är fenomenal och klarar utan problem en dag med tung användning utan att behöva ladda extra. Det enda som drar ner betyget för mig och det ganska mycket är att den dör när det är kallt ute trots att batteriet är fulladdat. Det var något som min gamla Samsung inte gjorde.

  Uppdatering:
  Efter att ha mailat med oneplus support 17 gånger och skickat 2 buggrapporter. Får jag till svar att det är normalt att telefonen slår av sig vid kyla. Så dom kan ej byta ut telefonen. Jag tycker inte det är okej att telefonen slår av sig i 0 C grader efter 15-20 minuter. Synd för en telefon som är klockren i övrigt. Men det är sånthär som man inte kan läsa sig till i tester utan tyvärr får som otrevlig överraskning. Sista telefonen från Oneplus.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Mycket nöjd. Gick från 1+5 och skillnaden är inte speciellt stor, men gillade även den väldigt mycket. Denna känns mycket mer modern idag då allt går mot skärmar som sträcker sig hela vägen.

  Kvalitetslur om man ska summera det
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Detta är en riktigt bra telefon! Kan inte klaga på mycket, snygg skärm, fingeravtryckssensorn är riktigt snabb och riktigt bra batteritid! TIPS: köp den från oneplus egna hemsida! Billigare där och om du vill ha 200kr av på tillbehör använd min länk och skriv in koden när du köper den nya oneplus 5t! Hjälper mig också! Tack! Här är koden: https://oneplus.net/se/invite#EN7K9NS4Z78LWP3