Belkin Boost-Up Wireless Charging Pad for iPhone X/8/8 Plus F7U027

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Belkin Trådlösa laddare (9)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.42)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Haft den nu i ett par veckor och tycker den fungerar riktigt bra. Har haft den först i köket på på en hylla. Helt ok i utseende och stör inte när den står framme. Har den numera på kontoret där den fungerar väldigt smidigt att ha på skrivbordet framför tangentborden. Ser när det ringer och kommer meddelande och har telefonen kopplad till bluetooth headset så man slipper sladdar.

  + stilren, liten lampa som lyser när den laddas, ok tid för laddning.
  - telefonen måste ligga rakt på för att laddas

  Kan varmt rekommendera denna produkt.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Provat denna I cirka en vecka nu och är väll ganska nöjd. Ända nackdelen är väll egentligen lampan som blinkar hela tiden. Väldigt drygt om man lägger den på laddning när man ska sova så lyser det upp rummet.
 • Bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Är testpilot för denna laddare som jag tycker är mycket bra. Den laddar dock lite långsamt
  Den är stilren att titta på och det är skönt att slippa kablar. Tar inte så mycket plats heller om den ska med på resa. Denna produkt kan jag varmt rekommendera.
 • Bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Bra och robust. Dock tycker jag att den laddar lite väl långsamt. Sen tycker jag själva laddningsytan kunde vara något större.
  I det stora hela är jag nöjd med köpet. Fungerar bra.
  Köpt via smartson
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Den är snygg och smakfull, lite känslig då den måste ligga exakt på plattan för att ladda. Det som är bra är att en grön lampa lyser då den laddas.
  Går snabbt att ladda.

  - Saknar dock att kunna använda telefonen samtidigt som den laddas,
  + Slipper köpa nya laddare hela tiden, då sladdarna slits ut fort.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Fick möjligheten att testa denna via Smartson och jag är nöjd över produkten. Den laddar snabbt, telefonen ligger bra på plattan och jag behöver inte ta av mitt skal som jag använder.
  Den är väldigt enkel att använda.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Har fått möjlighet att köpa BoostUP Wireless Charger 7.5W från Belkin för reducerat pris via Smartson. Laddplattan ger ett sobert och rejält intryck och väldigt bra att det medföljer ett nätaggregat då det inte är självklart längre då många tillverkare av kostnadsskäl väljer att utelämna en sådan.

  I familjen har vi två stycken Apple iPhone X och just enkelheten att ladda telefonen induktivt är väldigt positivt - bara att lägga telefonen på laddplattan. Både jag och min fru har Apples silikonskal och det behöver inte tas av för att laddningen ska fungera. Det är inga problem att placera telefonen korrekt då även in lampindikator visar om telefonen är rätt placerad.

  Att denna induktiva laddare stödjer 7.5W som även telefonen gör är ett plus och laddningen går relativt fort även om man alltid kan önska sig kortare laddningstider.

  Ett annat plus är att laddkabeln är löstagbar från laddplattan och att kontakten är relativt liten så att man kan dra den ex. bakom hyllor, i mitt fall en Stringhylla.
 • Acceptabel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Har fått testa denna genom Smartson. Helt OK men något långsam laddning. Har en Samsung S7. Den största fördelen är att man ansluta en kabel och slita ut kontakten.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Det är min första egna trådlösa laddare. Jag fick erbjudande om att köpa den väldigt billigt via Smartson mot att recensera den. Den jag fick hem var svart. Hade varit snyggare med en vit. Det är annars en snygg design.

  Den uppenbara fördelen med den är att man slipper slita ut sin laddkontakt på telefonen, bara att lägga dit den men då följer genast nackdelen att den är ganska känslig med var telefonen ligger på den. Brukar försök lägga den i mörkret innan jag lägger mig men det slutar alltid med att får flytta runt den en hel del eller tända för att se vad jag gör.

  Den laddar hyfsat snabbt men går inte att jämföra med trådladdaren som man fick till telefonen. Ett stort plus är att den laddar trots ett tjock plånboksfordral.

  Jag hade inte köpt den för ordinarie pris. Värd halva priset.
  Testat på en Samsung Galaxy S6
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Mycket nöjd med denna laddare (första jag provat). Snygg och vit färg som smälter in bra. Det är viktigt att telefonen placeras mitt på laddaren annars tappar den kontakten. Något jag saknar är att det vore bra att kunna ha hela laddare sladdlös, inte bara att telefonen laddas sladdlöst. Det hade ökat placeringsmöjligheterna. Annars mycket nöjd!
 • Acceptabel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Helt OK laddare. Kräver att man lägger iPhone X eller 8+ mitt på centrumytan, annars funkar den inte. Finns väldigt stor risk att man täcker lyset som indikerar om laddaren är påslagen då den sitter på ovansidan av plattan istället för på sidan som andra, bättre Qi- laddare har. Lite för dyr och opraktisk för att jag skulle köpa en till.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Denna laddare fungerar mycket bra. Har sen tidigare en original från samsung som är mycket mindre. Båda två lyckas ladda igenom mitt tjocka skal som även har kreditkort i vägen. Helt klart en bra produkt.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Snygg design. Mycket lätt att använda. Tar längre tid att ladda med än Samsungs snabbladdare via sladd men mycket praktisk att ha framme och snygg att titta på.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Snygg, lätt att starta igång. Måste lägga telefonen mitt på för att ladda. Laddade min Iphone 8 snabbt. Smidigt att använda bredvid sängen eller på jobbet. Bra att ha bredvid datorn slipper böket med sladd när det är bråttom.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Mkt bra, laddar fullt på ca 3 timmar.
  Från 10% 20min laddning ger 20%
  Ingen fläkt som surrar.
  Funkar även med skal på min Note8
 • Bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Min första "trådlösa" laddare, iPhone 8.

  Den är lite kinkig med att telefonen måste placeras exakt rätt på plattan annars laddas telefonen inte, men det kanske är samma sak för andra modeller alternativt så tekniken fungerar.

  Känns lite onödig men trots allt en kul pryl.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Inte så mycket mer att säga en klockren!
  Laddar telefonen snabbt 2-3 timmar för att få fullt batteri., snygg vit design som verkligen passar in hemma. Perfekt vid nattduksbordet på kvällarna så man slipper leta efter sladdar mm.

  Måste vara den första laddaren jag använt som verkligen har get ett premium-intryck.

  Kommer absolut köpa flera så man kan ha dessa runt om i hemmet istället för alla gamla fula sladdar.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Snygg design och laddar min telefon snabbt. Har en iPhone 8 och det fungerar klockrent. Inte tagit exakt tid men tar ungefär 2.30h att ladda från 0-100%. Den vita färgen passar väldigt bra på mitt vita nattduksbord. Trådlös laddning kommer på fler ställen i vårt hem märker jag nu, smidigare och snyggare än att ha massor med kablar hängandes.