Philips Hue White Ambiance Starter Kit 806lm 6500K E27 9,5W 3-pack (Dimbar)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Ljuskällor (553)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.18)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  6 dagar sedan
  Toppenprodukt. Enkel att "installera" och använda. Även riktigt bra att kunna styra lamporna genom telefonen när man är borta och kan komma hem till ett upplyst hem. Blir att köpa till fler lampor och tillbehör till fler delar av hemmet. Rekommenderas!
 • Perfekt
  7 dagar sedan
  Jag är mer än nöjd med Hue, att kunna automatisera mitt hem har länge varit ett mål fram tills nu. En av de bästa funktionerna med Hue-lamporna är i mitt tycke att du kan automatisera lamporna så att de släcks automatiskt när du lämnar ditt hem samt tänds så snart du gör entre i ditt hem igen.
 • Utmärkt
  8 dagar sedan
  Helt klart beroendeframkallande produkt! Älskar verkligen ljusen man kan välja och även att den är dimbar.
  Enda minus är att det inte finns i fler utföranden av lampor.
 • Mycket bra
  9 dagar sedan
  produkt av hög kvalitet, har funkar precis enligt beskrivningen. Har ett bra ljus. Rekommenderas verkligen!
 • Utmärkt
  10 dagar sedan
  Jag har fått chansen att testa dessa lampor genom Buzzador och kan inte vara annat än nöjd. Att få vakna till lampor som sakta tänds upp är hur trevligt som helst. Sen att det går att ställa styrka och färgtemperatur enkelt gör ju att användningsområdet ökar markant. Från mysbelysning till städljus på ett kick. Att de dessutom styrs med programerbara väggknappar gör ju det hela ännu bättre. Att endast styra med mobilen är inte att rekommendera. Kommer defintivt skaffa fler med mindre sockel också.
 • Perfekt
  11 dagar sedan
  Vi är så nöjda med våra nya lampor, så smidigt att kunna dimra utan att behöva köpa ny dosa och att jag själv kunde koppla in dom utan hjälp från maken 👏🏼
 • Utmärkt
  13 dagar sedan
  Vårat vardagsrum har alltid varit mörkt och har försökt med olika ljuskällor att kunna få ett så naturligt ljus som möjligt då vi knappt får någon dagssol här. Med dessa lampor kunde jag ställa in vilket ljus jag ville ha och på så sätt kunna få ett ljus och fräscht rum eller ett knapptryck senare få ett mörkt rum med mysljus i hela lägenheten. Jag är väldigt positiv till lamporna och kommer utöka mina källor.
 • Mycket bra
  15 dagar sedan
  Fick nöjet att testa min produkt med Buzzado dock ag fick tyvärr inte min produkt att fungera optimalt då jag redan har dimmer installerad,
  Dock är produkten väldigt smidig att koppla in, Det som jag inte tyckte var så bra är att "bridgen" inte har wifi stöd och måste alltid vara inkopplad med nätverkskabel.
  En super bra funktion var att man kan ställa in när lamporna tänds så det blir som en "Wake up-light" man kan även ställa in så olika dimmer sken som mer vitt ljus eller mer gult,
 • Perfekt
  16 dagar sedan
  Så himla nöjd med dessa. Älskar inställningen där man kan vakna till dovt ljus som stegvis blir starkare samma tid varje vardag. Gillar även att man kan välja varmt eller kallt ljus. Kommer absolut skaffa fler.
 • Utmärkt
  16 dagar sedan
  Fått chansen att testa detta kit via Buzzador.

  Går väldigt snabbt att komma igång med lamporna. Bara koppla in mottagaren och sändaren till din router och skruva i lamporna. Ett litet minus för att manualer samt tillhörande mobilapplikation ej finns på svenska.

  Mycket smidigt att kunna ställa in temperaturen på belysningen, har även tre lampor där jag även kan ställa in färgen. Dock känner jag en begränsad nytta av att kunna ändra färg, känns mest som ett partytrick.

  Bäst skulle jag säga är möjligheten att koppla ihop lamporna med Google assistant, detta gör så att du kan tända lamporna, byta färger, dimmra mm med endast rösten. Kan tyckas vara ett partytrick men vi gör det dagligen för att det är så enkelt.

  Hittar få negativa aspekter, en skulle möjligtvis kunna vara att lampan är större en en vanlig E27 lampa samt att priset vida överstiger en vanlig lampa.

  Kan rekommenderas.
 • Perfekt
  16 dagar sedan
  Sjukt bra räckvidd, har flera rum och det krånglar inte alls. Automationen skapar mkt möjligheter, stiga upp, kommer hem m.m. Är riktigt nöjd och rekommenderar alla att skaffa, är garanterat framtiden!
 • Perfekt
  16 dagar sedan
  Jag ÄLSKAR denna produkten! Fick hem startkitet genom Buzzador och har testat den i en månad nu. Till en början var den lite krånglig att starta upp men när jag väl fått ordning på det så kan jag nu styra alla mina lampor i olika rum med ett knapptryck, väldigt smidigt med hjälp av antingen den medföljande fjärrkontrollen eller med mobilen. Man kan ställa in ljusstyrka, färg och den har även en automatisk wake-up funktion. Nu ska jag bara införskaffa mig fler lampor så att jag kan styra hela hemmet för här kommer inte in några vanliga glödlampor igen!
 • Perfekt
  16 dagar sedan
  Älskar detta kit och allt man kan göra med det! Har provat i ungefär en månad nu och kommer köpa fler glödlampor att komplettera med. Så smidigt att kunna ändra olika ljus, från varmt till kallt. Använder också tillsammans med iOS appen och kan tända lampan när jag är på väg hem, perfekt när man är mörkrädd :) Kanske lite dyrt men absolut värt och långsiktigt så blir det inte så dyrt.
 • Perfekt
  19 dagar sedan
  Grymt bra lampor och så otroligt smidigt system! Ska införskaffa dessa till alla våra lampor i hemmet. Fantastiska!
 • Perfekt
  19 dagar sedan
  Jag fick hem denna produkt genom ett samarbete med Buzzador och har haft dem i en månad nu. Det är en riktigt bra produkt med många funktioner mer än bra belysning. Det ger dig mer frihet än vanliga ljuskällor, du kan dimra din belysning utan att anlita någon som behöver mecka med elen. Du kan välja ljusstyrka själv, välja kallt eller varmt ljus. Du är inte fast med en viss ljusstyrka som med en vanlig lampa. Älskar wake-up funktionen, sjukt bra komplement till väckningen. Jag kan rabbla upp alla funktioner och säga att de är bra men detta är redan en lång recension. Till det negativa; fungerade inte alltid att styra belysningen utanför hemmet. Skulle vilja styra inställningar för wake-up belysningen lite mer. Att bridgen måste vara inkopplad till routern hela tiden.
  Utöver det – sjukt bra produkt, jag är mer än nöjd! Rekommenderar!
 • Mycket bra
  21 dagar sedan
  Uppdaterat: 21 dagar sedan
  Väldigt bra kit med lampor som följer behovet av ljusstyrka under dygnet. Riktigt bra att lamporna kan styras med mobilen!
 • Utmärkt
  23 dagar sedan
  Älskar dessa lampor, med detta kit kan jag använda min telefon och tända och släcka. Har timer på morgonen så det tänds långsamt upp och släcks sedan lagom till att jag går hemifrån. Har långa olika funktioner, bla timer från solnedgång till soluppgång. Kan även utomlands kolla lamporna och tända och släcka så det ser ut som att jag är hemma.
  Det enda negativa är att det kan bli förvirrande för gäster som ska tända och släcka och inte vet vad detta är eller hur det fungerar. Men de lär sig fort.
  Glad att jag fått testa dessa lampor.
 • Mycket bra
  28 dagar sedan
  Uppdaterat: 24 dagar sedan
  Jag har haft möjlighet att prova detta fantastiska lamppaket från Philips, och det är mycket smidigt att kunna styra lampor och sken både via app och fjärr. Och behagligt ljus för olika tillfällen. Både appen och kontrollen är väldigt användarvänliga och lätta att hantera. Det är väldigt bekvämt att kunna styra ljuset i olika rum samtidigt och att även kunna tidsinställa både uppvaknande med ljus och tändning och släckning när man till exempel är bortrest. Jag rekommenderar verkligen den här produkten.
 • Perfekt
  24 dagar sedan
  Uppdaterat: 24 dagar sedan
  Jag fick hem ett Starter kit från Buzzador och har nu testat produkten i några veckor. Och jag säger bara, wow! Vad häftigt och modernt mitt hem känns nu. Jag kommer absolut att byta ut varje glödlampa här hemma. Så skönt att inte ens behöva kliva upp ur sängen för att tända lamporna i huset innan man går upp för dagen. Och sedan att anpassa ljuset i rummet efter situation gör det ännu roligare. Jag har redan nu ett "fredagsmys" ljus och Energize ljuset åker på direkt på morgonen, för att få lite extra energi. och det fungerar!
  Dock är jag lite besviken på att inte röst styrelseläget fungerar på min Android, utan det måste min sambo använda genom apple siri för att styra lamporna. Jag använder nästan bara appen, kontrollen vill inte alltid fungera direkt utan man måste klicka några gånger innan lamporna tänds.
 • Perfekt
  24 dagar sedan
  Fått testa detta kit via Buzzador och vi älskar det här hemma. Så smart att kunna styra allt via mobilen. Vi byter ut lampa efter lampa här hemma.
 • Perfekt
  25 dagar sedan
  Uppdaterat: 25 dagar sedan
  Fått chansen att testa detta kit via Buzzador.
  Väldigt smart produkt. Fantastiskt att kunna ligga i sängen och stänga av och starta lamporna via appen. En annan bra grej är att du kan starta eller stänga av lamporna även när du inte är hemma (smart om man är bortrest och vill låtsas att man är hemma för inbrottstjuvarna). Roligt att kunna ställa in olika slags ljus för olika tillfällen.
  Rekommenderar verkligen dessa.
 • Perfekt
  25 dagar sedan
  Jag fick möjlighet att testa det här kittet via Buzzador och kan inte vara mer nöjd! Det går att styra färg och styrka via både appen och fjärrkontrollen man får med men även vi Siri. Nu vill jag komplettera.
 • Perfekt
  25 dagar sedan
  Testar detta kit via Buzzador och är toknöjd! Hade tidigare kikat på att köp Hue och vill absolut komplettera nu. Jag installerade allt själv utan problem och nu är det nästan kamp hemma om vem som ska ratta belysningen. Smidigt, säkert och så bra!
 • Bra
  26 dagar sedan
  I samarbete med Buzzador har vi fått möjlighet att testa detta kit som vi bara älskar.
  Så smarta funktioner med röststyrning via Siri, eller via appen men även via en kontrollpanel. Hos oss så använder vi oss mest av appen vilket passar oss bäst. Så bekvämt att inte behöva resa sig utan kan styra lyset i alla rum med bara en ”knapptryckning” eller röstkommando! Ett minus är dock att det inte medföljde nån lättförståelig men ändå omfattande instruktionsbok för alla funktioner.
 • Perfekt
  26 dagar sedan
  Riktigt smart produkt. Vi använder mestadels appen och inte kontrollpanelen som man kan sätta på väggen. Älskar att man kan styra lamporna med hjälp av mobilen så man enkelt kan stänga av alla lampor i hela huset med en klick eller helt enkelt med hjälp av bara din röst! Perfekt också när man är bortrest att man kan tända lampor i huset på kvällarna så det ser ut som att någon är hemma.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Har haft möjlighet att testa detta fantastiska paket. Jag och min sambo har flyttat runt lamporna och testat oss fram vart vi skulle trivas med dessa lampor. Det slutade med att de visade sig vara perfekta i vår atelje och vardagsrum. För stämningssättande belysning i vardagsrummet var perfekt i dessa tider då man inte vill ha fullkomligt nedsläckt vid filmtittande. Samtidigt så har vi våra husdjur som reagerar på vårt beteende, så vi ställde in en timer på dämpande belysning, även djuren blev lugnare och rent av gick och la sig för kvällen när vi då "släckte ner".

  Riktigt lättanvänd produkt, inga direkt instruktioner behövdes gå igenom vid installationer utan det var bara plugga in och köra. Jag visade min sambo alla funktioner och hon använder dessa hela tiden numera. Elegant design och blir inte så skrikig att montera in i befintliga taklampor. Avger riktigt bra sken efter behov.
 • Utmärkt
  1 månad sedan
  Fantastiskt kit! Min man älskar detta och tänder lampor mest hela dagarna. Jag älskar att jag kan koppla lamporna till Siri och kan be henne tända i det ljus i det rum jag önskar. Jag gillar också att det går att dimra lamporna precis som man önskar. Det går att få kallt ljus, varmt ljus eller något däremellan. Jag rekommenderar verkligen dessa lampor!
 • Utmärkt
  1 månad sedan
  Fick testa dennna via Buzzador. Jag tycker helt enkelt att denna produkt passar alla. Mycket enkel att använda och starta upp. Här hemma använder vi den rätt mycket för att slippa ända själva på morgonen. Sen vet man när man går till jobbet och ställt in den tiden på släckning. Så man behöver inte tänka på att man glömt släcka. Om man mot förmodan kommer på att man inte släckt när man är från hemmet kan man bara ansluta direkt mot appen som kopplar upp sig mot hubben. I mitt tycke en bra produkt med lätta inställningar.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Underbart kit!
  Väldigt enkel att installera och använda.
  Perfekt att man kan styra och lägga in fler lampor eller kontroller direkt i mobilen.
  Bara att plugga in i routern, ta hem appen och kära igång. Enklare blir det inte.
  Skapa den perfekta ljusstämmningen för massa olika situationer. Allt ifrån mys framför tvn, till den ljusa för konsentration.
  Bäst av allt är att man kan styra lamporna med mobilen, även när man är på jobbet. Så när det är mörkt ute så kan man starta lamporna i valfritt rum för att få ljust när man kommer hem.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Hela familjen är nöjd med de här lamporna. Perfekt att kunna ändra från varmt till kallt ljus och att alla lampor går att dimra!
  I dotterns rum fungerar taklampan nu även som wake up lampa, så smidigt!
  Appen är lätt att förstå. Hade dock velat ha bättre instruktioner innan man lärt sig allt.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Nu har jag testat denna produkt under en period och kan säga att jag är mer än nöjd. Det är en väldigt bra produkt och jag älskar att man kan redigera ljusstrycka men också dimern. Appen ger en variation av funktioner och jag har testat varenda en av dem, min personliga favorit är Savana Sunset funktionen.

  Jag skulle absolut rekomendera produkten för den person som älskar teknologi och variation. Passar både äldre och lite yngre barn då menyn inte är komplicerad.

  Produkten har jag fått genom ett samarbete med Buzzador.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Så himla smart, nu kan jag styra belysningen via appen på min smartphone. Inga problem att installera. Älskar det olika ljusen som man kan justera efter vilken stämning man vill ha i huset! Rekommenderas
 • Utmärkt
  1 månad sedan
  Jättebra startkit. Dock saknar jag en lättare instruktionsbok. Info om hur du ska göra finns på hemsidan men det hade varit bra med instruktioner på papper med.
  Jättefina ljussken, smidig dimmer och lättanvänd kontroll som du bara klistrar på väggen.
  Superbra produkt!
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Imponerande intryck. Med Philips Hue-appen kan jag ställa in lamporna för varje rum. Jag kan välja olika ”teman” på belysningen, något som är extra skönt när det gäller belysningen i sovrummet. För att ge bäst effekt ska man inte använda philips hue tillsammans med en vanlig dimmer i väggen pga att livslängden på lamporna kan gå ner mycket. Jag provade därför tillfälligt i sovrummet, och satte samtidigt i två lampor i mina golvlampor i vardagsrummet. Med appen kan jag sätta upp olika rutiner, bland annat styra lamporna när jag inte är hemma, jag kan skifta mellan varmt och kallt ljus, skapa olika "teman" med mera. Det var lätt att installera paketet, nackdelen tycker jag är switchen som för mig inte gått att använda då den inte svarar på lamporna. I det stora hela - gillar du "smarta hemmet" konceptet, tycker jag du ska ge det en ärlig chans. Det är kul, samtidigt som du styr belysningen så det blir behagligt för just dig.
 • Utmärkt
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Perfekt än så länge!

  Skulle vara riktigt nice med ett "moonlight"-läge på alla hua-lampor men det är nog tyvärr kört. Hade även varit nice att kunna välja hur den ska göra vid bruten ström till nätet, att gå till 100% ljusstyrka är en giltigt variant men en del vill nog att den skulle gå tillbaka till tidigare inställning.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Utmärkt
  11 dagar sedan
  Jag testade Philips Hue i samarbete med Buzzador. Flexibelt system kompatibelt med många andra enheter och smarta hemkontroller. Ger bra ljus och ser solid ut. Möjlighet att få fler vita nyanser, och lampan kan också dämpas. Bra nöjd med den här produkten.
 • Utmärkt
  11 dagar sedan
  Mycket glad att testa detta i samarbete med Buzzador. Mycket lätt att ansluta både app och plank via wifi. Underbart att du kan styra ljuset via en app och du kan välja mellan flera olika stämningar. Här hittar du läslampor, ljus för koncentration, kväll och avkopplande ljus. Man kan till och med skapa en rutin för morgonen eller kvällen där ljuset blir tyst på eller av för en bra start på dagen eller en förberedelse för god sömn på natten. En liten minus är att planken inte är trådlös, men annars är vi väldigt nöjda - rekommenderar gärna 💡
 • Perfekt
  14 dagar sedan
  Philips Hue är så bra! Vi har testat Philips Hue i samarbete med Buzzador ett tag nu!
  Vi är väldigt nöjda med oss. Enkel installation, enkel att använda både medföljande fjärrkontroll och via mobilapp. Det är också lysande att använda med Googles hem / röstkontroll. Philips nyans White Ambiance ger ett bra ljus om du vill koppla av med lite svagt ljus, läxa läs eller läsa. Trevlig man kan enkelt dela Rom och huset i zoner. Vi har expanderat med fler glödlampor och kommer att expandera med både rörelsesensorer och andra lampor i de flesta rum inifrån och ut. Rekommendera starkt Philips Hue.
 • Perfekt
  14 dagar sedan
  Har testat detta i över en månad nu på uppdrag av buzzador. Fick glödlamporna delade med två rum, två i vardagsrummet och två i korridoren. Verkar bra, lätt att använda. Rekommenderad :) ladda ner även appen och kontrollera den lite eller fjärrkontrollen är enkel att använda även med tre olika ljusvarianter att styra mellan. I appen finns flera olika mods / ljus scener. Du kan också ställa in timmar på lamporna. Det har jag testat, börjar börja dämpas klockan 14 på kvällen och dimmas klockan 7 på morgonen, som solnedgång / soluppgång. Annars slås även på / av vid behov. Tillräckligt att köpa flera uppsättningar / glödlampor för olika golv i huset. Är mycket nöjda!
 • Utmärkt
  15 dagar sedan
  Har sedan testat den här produkten för en månad genom buzzador. Har anslutit det till google-hem och växlat mellan att hantera det från appen, google-hemmet och fjärrkontrollen.
  Det var lätt att ansluta, och appen erbjuder många kontrollalternativ. Ett litet jobb att ställa in alla glödlampor till varje rum. Glödlamporna var nästan för stora för mitt taklampor, men det gick rätt. Trevligt att du kan sätta på och stänga av strömbrytaren för att slå på lampan om du befinner dig i ett rum utan att ha en mobil eller fjärrkontroll. Har haft en "rutin" som gör att lamporna stängs av när jag går och när jag kommer hem har det mest fungerat bra. Bra dimma och trevligt att kunna ställa på precis som kallt / varmt ljus du vill ha. Ser fram emot att ersätta flera av glödlamporna i lägenheten med glödlampor från philips nyans. Sammantaget är jag mycket nöjd. Röststyrning via google-hemmet kan förbättras, men det är först och främst på google-hemmet att det här jobbet måste göras.
 • Mycket bra
  17 dagar sedan
  Jag är mycket nöjd med produkten! Nu har dessa glödlampor i både vardagsrummet och sovrummet. Mycket bra att kunna dämpa ljuset från sängkanten, i stället för att rodna på ljusbrytaren. Du tar bara panelen med dig när du lägger dig.

  Jag kopplade dem också till google-hemmet. Mycket tillfredsställande att fråga google för att slå på lamporna för mig :)

  Det enda jag tror är lite av en sökning är att nätlådan måste anslutas till nätet med kabel hela tiden. Jag har inte tänkt mig hur man använder den utan kabel.
 • Utmärkt
  19 dagar sedan
  I samverkan med Buzzador.no fick jag prova Philips färgtonstorlek 806lm 6500k e26 9.5w 3-pack. En cool kit som samlar några av godisarna i philips: Bridge, Bulbs and Control.

  Paketet kommer i en vacker design och när du öppnar paketet får du instruktioner om hur du ansluter den. Om du är osäker på det, finns det många guider på webben. App på telefon kopplas enkelt till broen, som också kan styras utanför ditt hus via din användarprofil för användare.

  Lamporna kan dämpas och bytas från kallt till varmt ljus både via kontroll och app. När du använder appen är det också möjligt att lägga till eller använda förinstallerade inställningar. En annan bra funktion är att det är möjligt att sätta timmar på lamporna. Så det är ljust när man står upp på morgonen.

  Philips-hatten är också kompatibel med Googles hem och Apple Homekit för att underlätta för dig och ditt vardag. Det enda du kan svara på är priset på glödlampor, men du köper inte en vanlig glödlampa, du köper en högkvalitativ glödlampa, som klassificeras som en elektrisk produkt, garanterad av philips. Titta på livstiden är detta så litet och värt vartenda öre.
 • Perfekt
  24 dagar sedan
  Var lycklig att testa detta kit i samarbete med Buzzador, och gläd dig! Philips Hue är så lätt att ansluta att nästan alla kan få det utan problem. Första gången är ett nav, glödlampor och dimmer inställd, appen guidar dig mycket bra hela tiden. Helt vackert med nya ljusbrytare som enkelt fäster där du än vill, eftersom de är fästa med bra tejp. Dimma, byta till dagsljus, lysande ljus på natten för avkoppling eller full styrka så att du kan koncentrera dig över tiden utan att tröttna på dina ögon. Extra plus med 6500K, det här är ett bra alternativ för växtljus :) Det finns ett hav av appar som fungerar med nyans, så det är bara kreativiteten som sätter gränser. Rekommenderas för alla som vill ha lätt belysningskontroll eller mer avancerad hemautomatisering :)
 • Perfekt
  26 dagar sedan
  Bra produkt!
  Mycket lätt att bekanta dig med hur det fungerar och att ansluta till Googles hem.
  Det trevligaste ljuset vi har haft hemma.
  Helt perfekt ljus för varje tillfälle!
  Funktionen där vi kan tända hemmet från appen när vi är på jobbet är väldigt trevligt för oss som har en hund.
 • Utmärkt
  1 månad sedan
  I samarbete med Buzzador har jag haft turen och har fått lov att testa den här produkten under en period och kan säga att jag är mer än lycklig. Detta är en bra produkt och lätt att installera. Appen ger ett antal funktioner, och jag har testat allt och är väldigt glad. Jag har anslutit det här till mitt Google-hem och det ger en underbar upplevelse och ett enkelt utförande.

  Jag rekommenderar produkten till den person som älskar teknik och sortiment. Lämplig för alla åldersgrupper.
 • Utmärkt
  1 månad sedan
  Otroligt nöjd med detta system! Navet utgör den lilla extraen med flera justeringsalternativ samt möjligheten att förinställa att lamporna tänds och på - mycket bra nu i mörkret så att tikar inte behöver vara i mörk hela dagen! Det är också bra att du kan ställa in olika zoner för glödlamporna och att de kan synkroniseras om du vill. Det enda som saknas för full poäng är om päron var lite snyggare - med den stora vita (smarta) hyllan som de inte passar i vår glasdomeinlampa. Hur som helst, glad med detta system!
 • Utmärkt
  1 månad sedan
  Bra system! Kopplade alla via bron, med appen på dessa. Har också aktiverat tidsstyrning. Kommer definitivt köpa mer 😊
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Äkta produkt. lätt att använda och fantastiskt ljus som kan dämpas och byta färg på samma lampa. Kan styras via appen också.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Denna produkt fungerar bra för att dämpa belysningen så att den passar nivån och ändra färgtonen till bekväma toner. Lite klumpigt att lägga upp. Kan användas med din mobiltelefon.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Fina lampor som kan dimmas i alla önskvärda nyanser och växla mellan kallt och varmt ljus för rätt tillfälle. Trådlös fjärrkontroll, och lamporna kan också kontrolleras från appen. Mycket nöjd med mitt köp och gillade de förinställda stämningarna som du kan välja i appen. Och du kan styra fler päron samtidigt, var du än är. Många olika inställningar :)