CanVac Q Clean R500

CanVac Q Clean R500

  • Typ: Dammsugare
  • Funktioner: Trappsensor
  • Batteritid: 1.5 h
Rank 234 i Robotdammsugare
Jämför pris på alla CanVac Robotdammsugare
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

CanVac Q Clean R500

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
  • Typ: Dammsugare
  • Funktioner: Trappsensor
  • Batteritid: 1.5 h

3.6 av 5 stjärnor

Baserat på 5 omdömen

Sorterat efter datum
2019-05-25
Redigerades 2019-05-26
Farahot(148 omdömen)
Köpte den på ELONs rea för 1495:-, vår gamla Xiaomi Mi Robots laser slutade att fungera. Denna är aningen simplare i utförande, med både positiva och negativa sidor. + Två olika sorters munstycken för dammsugning, ett med enbart sug och ett med borste. + Ingår 4st sidoborstar. + HEPA filtret skyddas av ett sekundärt filter som hindrar mycket damm från att fastna i HEPA filtret. + Navigeringen är relativt OK, inte mycket krockar. + Dammboxen har ett handtag + Fjärrkontroll. + Hastigheten på roboten är betydligt snabbare än min gamla Xiaomi. Tar sig enklare upp över trösklar. + Inkluderad osynlig vägg. - Ingen app-funktionalitet, då roboten fastnar enkelt på exempelvis små böcker så måste man manuellt trycka igång den igen. Detta har en tendens att hända med småbarn som kastar in småsaker under ex sängar. - Navigeringen kan upplevas som relativt slumpmässig, men den försöker förhålla sig någorlunda smart. - Volymen på robotens ljud och röst är hög. - Basstationen har en väldigt stark blå lampa på sig. - Väldigt dum i jämförelse med Xiaomi.
2019-05-11
popsgh(18 omdömen)
Billig men inte bra. Fastnar på allt möjligt. Kör max 10 min sen får man hjälpa till . Hade en gammal Roomba innan och den hade inte alls samma problem .
2019-05-09
a
allezander(1 omdöme)
Vår första robotdammsugaren som komplettering till centraldamsugare. Suger upp smuts och damm utan problem. Klättrar enkelt över trösklar och mattar. Köpte den via Elon på rea för 1495,- och kan verkligen rekommendera den för det priset!
2019-03-31
s
slimmyftw(7 omdömen)
Helt otroligt bra för priset, en av de få robotdammsugare som har Hepa filter vilker jag kan tycka är väldigt väsentligt om man inte vill att dammet ska gå rakt igenom
2019-02-22
z
zip_man_rules(12 omdömen)
Grym robotdammsugare som dykt upp lite i skymundan av de större tillverkarna. Priset på 4000:- är otroligt bra om man jämför med konkurrenterna! Den här dammsugaren har bumbersensorer som robotdammsugare alltid har, dessutom så har den laser och undviker därför hinder mycket bättre. Jag har aldrig, eller sällan, problem med att dammsugaren sitter fast eller inte hittat tillbaka till laddstationen när jag kommer hem efter jobbet. Det medföljer även en "rumsbegränsare" ifall man inte vill ha in roboten i vissa rum. Allt som allt jättenöjd, synd att inte fler har upptäckt den!
Sida 1