Google Home Mini

Google Home Mini

 • Bluetooth
 • Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
 • Funktioner: Klockradio med alarm, Display, Mobilapp för styrning av funktioner, Stöd för multiroom, Inbyggd mikrofon, Dockningsstation för mobil/iPod
Jämför pris på alla Google Mobilhögtalare
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Google Home Mini

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Bluetooth
 • Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
 • Funktioner: Klockradio med alarm, Display, Mobilapp för styrning av funktioner, Stöd för multiroom, Inbyggd mikrofon, Dockningsstation för mobil/iPod

3.9 av 5 stjärnor

Baserat på 51 omdömen

Sorterat efter datum
2019-06-24
  E
  Emilie(3 omdömen)
  Fick en Home mini av mina föräldrar och jag . Älskar den! sjukt smidig och bra ljud för pengen.
  2019-06-11
   Snurrbo(102 omdömen)
   Kul pryl som har en bra bit kvar till den blir riktigt användbar. Som den funkar nu så är den mest en rolig leksak. När den funkar (vilket verkar bero på vilken fas månen är i) så är den riktigt användbar. Då kan man styra sitt smarta hem utan att få gråa hår. När den inte funkar (samma orsak som ovan) så blinkar den lite fint men gör inget alls. Alternativt så svarar den som goddag yxskaft. Ofta måste man ge samma röstkommand två gånger innan den förstår vad man vill. + Liten och smidig med bra fysisk design + Drivs av standard micro-USB kabel/laddare + Billig + Kul när den funkar - Ser ganska billig ut - Bedrövlig app som är rörig och som man inte kan organisera sitt smarta hem på ett överskådligt sätt i. - Betakänsla på hela funktionen om man vill prata svenska med den. - Svarar genom att upprepa det man säger. Exempel: - Hej Google tänd lampan i köket. Först svarar den "Ok, tänder lampan i köket", sen tänder den lampan. Det är ganska uppenbart att lampan tänds så varför ska den först röstbekräfta? Bara irriterande.
   2019-06-08
    F
    Fredde2(40 omdömen)
    Artificiell intelligens är långt ifrån redo för detta! Det är som att prata med en papegoja för den fattar inte vad du säger men den hör vad du säger.
    2019-06-05
     K
     Kristoffersson(10 omdömen)
     Funkar bra för det jag använder den till, mest låg bakgrundsmusik i köket och timer. De kommandon som behövs till det förstår den utan problem. Och ”godmorgon”, då den spelar de nyhetssändningar som man vill och annat som man bestämmer. Den har ersatt mitt sonossystem. Jag har två chromecastenheter kopplade till andra högtalare som jag styr med minin. För priset känns den mycket bra.
     2019-04-02
     Redigerades 2019-04-26
      r
      ronlin-9(16 omdömen)
      Den förstår fortfarande inte vad jag vill alldeles för ofta för att den ska kännas smidigare än att inte ha den (för att till exempel tända lampor eller styra teven). Man måste säga ganska specifika saker för att den ska snappa upp vad man menar. Ganska irriterande att den svarar med långa varianter av att den inte förstår - blir irriterande att lyssna på. Även att den ska upprepa allt den gör även när det funkar blir irriterande. Till exempel att den ska säga "tänder taklampan i vardagsrummet" istället för att bara göra det. Har inte kommit på något sätt att stänga av detta. För teven så är det fortfarande bara Netflix som kan röststyras och då måste man veta exakt vad man vill titta på - det går inte, såvitt jag vet, att öppna Netflix till startmenyn för att leta efter saker att titta på. Har inte lyckats övertyga min sambo om förträffligheten så de åker nog tillbaka tillsammans med Philips Hue-settet. Kanske försöker igen om ett par år.
      Sida 1