JBL Bar 3.1

JBL Bar 3.1

 • Utförande: 3.1
 • Typ av hembiopaket: Soundbar
 • Ljudformat: Dolby Digital 5.1
Rank 7 i Hembiosystem
Jämför pris på alla JBL Hembiosystem
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

JBL Bar 3.1

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Utförande: 3.1
 • Typ av hembiopaket: Soundbar
 • Ljudformat: Dolby Digital 5.1

3.5 av 5 stjärnor

Baserat på 15 omdömen

Sorterat efter datum
2019-02-10
Redigerades 2019-06-26
  A
  Alltheburpees(4 omdömen)
  Det finns egentligen inte så mycket att tillägga när jag ser andras recensioner. Jag delar upplevelsen helt och hållet. Köpte min på Black Friday och lyckades klicka hem den för 3500:-, för dom pengarna är jag faktiskt nöjd. En sammanfattning av min upplevelse: - Rejäl baslåda, inga problem med trådlösa uppkopplingen. - Vid första uppstart så blev jag besviken. Ljudet kändes väldigt ljust och skarpt. - Med tiden har ljudet mjuknat och jag tycker att det låter bra, förutom avsaknad av ett tydligt mellanregister. Basen smyger in och kompenserar där. - Basen är enorm, om man vill, jag har landat på 11-12 i basstyrka (av 30!) nu efter några månader. - Jag gillar inte surroundläget, funkar lite 50/50 beroende på källan, så jag låter den vara avstängd. Värt pengarna i slutändan.
  2018-12-29
  Redigerades 2019-03-23
   DanielBäckström(54 omdömen)
   Bra ljud och tryck i basen. Kan monteras både på vägg eller ståendes på bänk. Trådlös sub som parade ihop sig med limpan utan konstigheter. Jag hade en gammal förstärkare med stereo högtalare till TVn innan. Nu är allt allt intryckt i limpan och mer plats finns i mediaskåpet. Det jag saknar är mer inställningar. Jag vill kunna dölja ingångar som jag inte använder och även döpa om de ingångar jag använder. Familjen kanske har svårt att fatta att Opt ska vara på när de ska se på tv. Edit: sänkte betyget för subben knäpper/knackar lite då och då. Oerhört irriterande.
   2019-03-16
    M
    MatthewW(2 omdömen)
    Nja... den är okej. Inte mer än så. Fördelar: - Många HDMI-portar. 3 in och 1 ut, vilket är mycket mer än vad man oftast får. - Basen är enorm och skruvar man upp den för högt trillar tavlorna ner från väggarna. - Själva soundbaren är hyfsat lättplacerad, och en mittenkanal är väldigt trevligt att ha om man tittar mycket på film och spelar spel. Nackdelar: - Mellanfrekvenserna är i princip obefintliga. Diskanten och basen möts aldrig i mitten vilket får den att låta lite konstigt i mitt tycke. Ljud är dock väldigt individuellt, och andra kanske tycker det låter bra. - Varje gång det blir tyst stänger subwoofern av sig. När ljudet sedan går igång igen startar subben med ett "poff"-ljud, och baren klipper av första 2-3 sekunderna i det som spelas. Detta är ett allvarligt problem i t.ex. Playstation 4-menyn då ljudet stängs av och sätts på om och om igen varje gång man scrollar genom menyn. "Bloink-poff-bloink-poff-bloink-poff" och så vidare. - Inget DTS-stöd alls. Många blu-rays använder DTS-ljudformatet, och den här soundbaren kan inte spela upp detta ljud direkt. Tyvärr blir det en retur för min del.
    2019-03-08
     C
     Cufus(4 omdömen)
     Köpte den när min gamla JVC ljudlimpa dog. Ljudet är alldeles för dåligt i dialog, när det bara är tal. Subbasen ”sitter inte ihop” med soundbaren och är det inte musik eller action så dör ljudet helt då soundbaren blir för tunn. Helt ok för musik och actionfilm, men katastrof för vanligt ”TV-tittande”. Bytte till en HEOS homecinema HS2 för 1500:- extra, men ljudet känns som dubbla priset, minst.
     2019-01-15
      m
      mhsverige(6 omdömen)
      För film och TV-ljud är denna bra. Den levererar ett klart och tydligt ljud. Dock för musik finns det lite mer att önska. Som många andra påpekar så är mellanregistret klent och man måste köra på "sports" läget för att få ett någorlunda bra ljud. Jag är tyvärr bortskämd med en rejäl HiFi anläggning så jag är kanske lite väl hård mot limpan.
      Sida 1