Philips Steam&Go GC362

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Strykjärn & steamers (99)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.11)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 6 dagar sedan
  Har fått prova genom buzzador. Det är en lättanvänd steamer som går snabbt att få varm. Den är enkel att använda, och lagom i storlek. Skulle önskat lite större vattenbehållare då man steamar exempelvis gardiner. Men annars nöjd med produkten. Snygg design också, men en bra liten påse att förvara den i. Perfekt för mig som inte gillar strykjärn. Skjortor och andra kläder blir släta och fina i ett nafs!
 • Perfekt
  6 dagar sedan
  En otroligt bra steamer som enkelt tar bort skrynklor från plagg som man annars inte vågar använda strykjärnet till. Jag använde den tex för att stryka silkessjalen och silkesförklädet till min hembygdsdräkt och till det funkade den perfekt. Den är även praktisk att använda för att ta bort skrynklor från hängande gardiner. Att det dessutom ingår en smart påse att förvara steamern i, samt att den är lättsam att packa med sig på resan, är et stort plus.
 • Ganska bra
  11 dagar sedan
  Blev väldigt besviken. Trodde den skulle vara bättre och smidigare. Den funkar ok på stretchiga tyger, men en lätt skrynklad bomullsskjorta funkade den inte alls på. Går snabbare att använda strykjärnet. Själva maskinen är dock enkel att använda. Minus är att vattnet tar slut innan ett plagg är klart.
 • Bra
  12 dagar sedan
  Uppdaterat: 12 dagar sedan
  Ett av mina bästa vardagsverktyg. Hade det funnits en snyggare värmetålig förvaring till hade jag till och med haft den framme för att slippa ta ur den ur påsen varje morgon. Kommer aldrig att vara utan en sånhär produkt i mitt hushåll så länge jag bor så litet som jag gör.
 • Ganska bra
  12 dagar sedan
  Uppdaterat: 12 dagar sedan
  Funkar väldigt bra! Lagom tung, något otymplig kanske, stryker fort och bra. Det enda jag upplevt varit negativt är att vattenbehållaren är väldigt liten så man får fylla på den hela tiden om man ska stryka flera plagg. Annars toppen! Stryker ca 3 skjortor på en omgång.
 • Mycket bra
  12 dagar sedan
  Praktisk och enkel att använda. Passar perfekt för gardiner som kan strykas på plats. Fungerar även bra för uppfräschning av kläder. Något liten behållare för vatten, vilket gör att en måste fylla på ofta. Klart godkänt i betyg och rekommenderar produkten!
 • Utmärkt
  25 dagar sedan
  Är väldigt nöjd med min steamer! Den har en stor vattentank och blir därför smidig att använda då en ska steama flera kläder åt gången. Använder den flera gånger i veckan.
 • Bra
  25 dagar sedan
  Väldigt lätt och smidig att använda. Så lätt att min pojkvän äntligen orkar få sina skjortor skrynkelfria själv. Helt klart värd ett köp!
 • Mycket bra
  28 dagar sedan
  Väldigt smidig, perfekt för att sista minuten piffa till sina plagg utan att behöva plocka fram ett klumpigt strykjärn!
 • Bra
  28 dagar sedan
  Lätt att använda. Smidig. Kläderna känns fräsha och ger bra resultat
 • Perfekt
  28 dagar sedan
  Mycket smidig och lätt att använda på många olika tyger och textilier. Snygg design och väldigt ergonomiskt utformad.
 • Utmärkt
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Till plagg som inte är jätteskrynkliga så funkar den väldigt bra annars klarar den inte riktigt av att göra det helt slätt.Perfekt när man har bråttom till bussen emmer tåget på morgonen. Den funkar perfekt till att släta till en blus eller skjorta precis innan man ska iväg. Snabbt och lätt går det! Även tilm gardinerna funkar den bra. Rekommenderar den varmt!
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Har som buzzador fått testa steamern och är oerhört nöjd.
  Den är snabb, smidig och varken för stor eller för liten. Älskar att den är gjord för vanligt kranvatten samt att den går att använda på känsligare artiklar. Perfekt för att fräscha upp ett klädesplagg eller upphängda gardiner.
  + Snygg design!
 • Utmärkt
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  En mycket Lättanvänd steamer, kommer åt på svåråtkomliga ställen på plagget och fräschar både upp det från dålig lukt samt snyggar till det på nolltid. Snygg design och perfekt för resväskan. Något liten vattentank om du tänkt att stryka flera plagg.
  Jag har fått möjligheten av Buzzador att testa på denna produkt och den är helt klart bland det bästa jag testat.
 • Utmärkt
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Lätt att använda, smidig & ger ett riktigt bra resultat!
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Har fått testa denna steamer som buzzador. Jag älskar den, funkar hur bra som helst på mina kläder som på mina dukar.
  Jag skippar strykjärnet helt just nu.
 • Bra
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Har fått testa denna steamer som buzzador. Det är perfekt som komplement till vanligt strykjärn. Använder för att fräscha upp använda kläder, ta bort dålig lukt och skrynklor. Det enda negativa är att det är en något liten behållare för vatten samt att den ibland stannar någon sekund innan man kan fortsätta steama.
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Steamern som jag fått via Buzzador är jag väldigt nöjd med.
  Väldigt snygg design och lätt att hantera. Lagom stor och tar inte mycket plats.
  Jag har inte testat på så mycket tjockare plagg men den är perfekt till t-shirts samt skjortor!
  Testade även på ett par jeans och det gick hur bra som helst.
  Det ända är att vattnet tar skuta ganska fort om man ska steama mycket åt gången.
  Oavsett så använder jag steamer framför strykjärn alla dagar i veckan