GoPro Hero6 Black

GoPro Hero6 Black

  • Stödda videoformat: 480p, 576p, 720p, 1080p (Full HD), 1080i, 480i, 576i, 2160p (4K Ultra HD), 1440p
  • För action/sport-bruk
  • Bildstabilisator
Rank 25 i Videokameror
Jämför pris på alla GoPro Videokameror
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

GoPro Hero6 Black

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
  • Stödda videoformat: 480p, 576p, 720p, 1080p (Full HD), 1080i, 480i, 576i, 2160p (4K Ultra HD), 1440p
  • För action/sport-bruk
  • Bildstabilisator
rating.rate-n-text-version.md
rating.based-on-n-reviews.md
Sorterat efter datum
2018-11-17
a
aaaaaauser.total-reviews
Med nya firmware så funkar allt riktigt bra. De som skrivit negativt om den kanske har gammal firmware eller fel inställningar. Grym actionkamera.
2018-09-03
R
Rotkiv26user.total-reviews
Grym kamera, men i nästa vill jag se Superview och stabilisering i 4k 60fps
2018-07-28
h
headstronguser.total-reviews
2018/Juli: Fortfarande väldigt buggig mjukvara. Om man dessutom väljer att inte koppla samman Hero 6:an med mobilen så strular det ännu mer. Har en iPhone X. Dock bra filmkvalitet för att vara en actionkamera och ljudet är bra bara man manuellt väljer bort brusfiltret som slår från/till automatiskt annars vilket gör filmmaterialet helt ”värdelöst” med ljud.
2018-02-08
Mrhenrikuser.total-reviews
Rolig leksak och praktisk på semestern när man ska bada eller snorkla,speciellt med handler handtaget så den flyter upp till ytan om man tappar den. Har blivit en hel del roliga filmer/foto på semesterresan. Annars funkar mobilkameran minst lika bra på land. Tycker om att den har en display som underlättar mycket. Väldigt enkelt och snabbt att föra över bilder/filmer till telefonen med Gopro appen. Kopplas upp med wi-fi,bluetooth. Inte den snabbaste att ta foto med vilket blir svårt att få bra bilder på barnen i rörelse. Då får man använda burst läget eller filma.
2018-01-01
A
Adrian Duser.total-reviews
Rekommenderas absolut inte! Har sämre bildkvalité än många smartphones, och har ett allvarligt problem med att hantera direkt solljus. Du får ett ENORMT lens flare varje gång du pekar kameran mot solen. Färgerna är onaturliga och du kan glömma att filma i mörka förhållanden, då bruset är enormt mycket. Mikrofonen är medioker och stabiliseringen är elektronisk. På grund av det gör den bilden skakigare istället för att göra den jämnare när det inte finns mycket ljus. Många svarphones har till och med optisk stabilisering vilket är pålitligare. Det måste alltså vara ljust ute för att stabiliseringen ska fungera normalt och inte bete sig som ett asplöv. Bra att veta är att bildkvalitén när man filmar slow motion är inte alls bra. Visst är den full hd, men det finns massor med aliasing och artefakter. Skärpan påverkas också vilket gör bilden mer lik vanlig hd (720p). Kvalitén är ett annat problem. Batteridörren på min enhet var mycket trög, och jag hade 5 döda pixlar på skärmen. Enda fördelen med GoPro Hero 6 är att man kan montera den överallt, men tillbehören är dessvärre dyra. Touckskärmen är också enkel att använda, men tyvärr räcker det inte. GoPro spenderar alla sina pengar på marknadsföring istället för att komma fram med en bra produkt. Rekommenderar Sony X3000R istället om ni vill ha värde för pengarna! För priset är GoPro Hero 6 kasst! Lämnade tillbaka min. Jag har en videorecension på engelska, som ni kan kolla på. Klicka bara på länken: https://www.youtube.com/watch?v=0yl8KkNPD3o&t=11s
Sida 1