Bose QuietComfort 35 II

Bose QuietComfort 35 II

 • Hörlursdesign: Over-ear
 • Trådlös
 • Headset (inbyggd/medfölj. mikrofon)
Rank 2 i Hörlurar
Jämför pris på alla Bose Hörlurar
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Bose QuietComfort 35 II

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Hörlursdesign: Over-ear
 • Trådlös
 • Headset (inbyggd/medfölj. mikrofon)

3.9 av 5 stjärnor

Baserat på 78 omdömen

Sorterat efter datum
2019-07-17
  e
  enginolo(43 omdömen)
  Sköna och bra ljud men dålig räckvidd. Ljudet från min Apple TV 4K hackar hela tiden. Ingen större skillnad mellan dessa och generation 1. Bara en knapp som skiljer.
  2019-07-06
   q
   quattro79(4 omdömen)
   Förstår inte att folk kan klaga på dessa lurar. Allt är över förväntan. Har haft dem i ca 3 månader och har använt dem väldigt flitigt. Har hunnit med 6 flygresor, dussintal tågresor etc. Basen - perfekt. Mellanregister - perfekt Diskant - perfekt Komfort - perfekt Blåtand - perfekt Brusreducering - perfekt Laddning - perfekt Batteritid - perfekt Man märker inte ens att man sitter på ett flyg. Jag sov igenom en hel flygresa på 4 timmar utan att vakna en enda gång. Vaknade först när jag landade. Trevligt med stöd för Google assistent. Rekommenderar dessa verkligen trots det höga priset. Använder man etuin man fick med kommer man kunna använda dem i många år pga den genuina kvaliteten.
   2019-07-02
   Redigerades 2019-07-03
    D
    DIFference(54 omdömen)
    Nyligen skaffat dessa. Så här långt extremt nöjd. Ljudet tycker jag är kanon. Lagom med bas och väldigt rent och fint ljud. ANCn funkar helt klockrent. De är väldigt bekväma och sitter mycket bra. Batteritiden är grym; 20 h som utlovat med ANC på stämmer ganska precis. Räckvidden är GRYM! Telefonen (Samsung Galaxy S10) ligger i fönstret i vardagsrummet. Jag ut i köket och är lätt 10 meter bort. Går runt ut i köket och har då två väggar (trä, gips, spånskiva) mellan mig och telefonen. Inte en tillstymmelse till störning.
    2019-07-01
     S
     Sandra Lundqvist(9 omdömen)
     Oslagbart ljud och väldigt bra batteritid. Jag använder dem ofta när jag flyger och det är så underbart att sjunka in i tystnande. Det här är första paret "noise canceling" som jag äger, men det är verkligen imponerande. + Ljudet är toppen, både icke-ljudet och kvaliteten på musik, osv + Batteritiden är väldigt bra - Ganska stora och lite otympliga - Relativt högt pris, men man betalar för kvaliteten
     2019-06-07
      m
      martinkungalv(12 omdömen)
      Köpte dessa för ett år sedan för 3700:- inför en flygresa. Väldigt sköna att ha på sig på kontoret och särskilt på flyg. Lyckas numera sova på flyg och kan koncentrera mig i kontorslandskap, ibland kör jag bara brusreducering utan musik, grym funktion. Ljudet med musik är helt ok, men är bättre i exvis Audio-Technica MSR7. Den saknar dock både NC och BT så det är ju inte samma syfte. Slutsats: skön lur, bra nc, bra batteritid, inte för audiofilen.
      Sida 1