Kategorier
Prisjakt

Bose QuietComfort 35 II

Bose QuietComfort 35 II

  • Trådlös anslutningsteknik: Bluetooth
  • Hörlursdesign: Over-ear
  • Trådlös
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Bose QuietComfort 35 II

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.8 / 5
(117 omdömen)
5
(50)4
(29)3
(19)2
(17)1
(2)
Sorterat efter datum
m
mendlock

4 omdömen

6 månader sedan*
Helt ok ljud. Bra aktiv brusredusering. Ok batteritid. Tycker det är jäkligt struligt med parning av olika enheter. Sitter jag i mitt kontor så försöker den hela tiden para ihop sig med typ min iPad som Årman övervåningen. Också rätt kass att kräva en app på telefonen för att styra detta. Borde gå att styra direkt på hörluren. Byggkvaliteten är ok. Men känns inte direkt premium alls. Bose har ju också en historik av att inte direkt vara ett företag som bryr sig om privacy. Som jag förstår det så loggar de allt man lyssnar på och säljer denna informationen. Men men, det gör väll alla idag. Jag är nöjd. Kanske mer värd pengarna om det ska användas för pendling på flyg. För övriga use-cases tycker jag lurarna är för dyra för vad man får. Så. Summa summarum: helt ok
*Redigerades 6 månader sedan
Goatmeal
Goatmeal

22 omdömen

6 månader sedan*
Har fått testköra en kompis lurar i en vecka då jag velat inför köp. Jag är väldigt såld! Bra: +Bra ljud. Många klagar på basen, vilken inte är den kraftigaste, men jag upplever den inte som bristfällig på något sätt. Ljudet är oavsett vad jag lyssnat på väldigt välbalanserat. Håller helt med andra som säger att lurarna tar fram detaljer i låtar man aldrig hört förut. Allmänt behagliga att lyssna med, bra ljud, bra brusreducering! +Bekväma. Har aldrig varit med om ett par lurar som inte gjort ont efter användning ett tag, oavsett modell. Dessa har en väldigt djup "kupa" som sväljer öronen utan att trycka någonstans. Har använt de flera timmar i rad utan att märka av det. +Batteritiden. Har använt de flera timmar varje dag under min testvecka, batteriet har sjunkit från fullt till 40% och då har jag fått kämpa för det. Toppklass! +Lätta och åtkomliga kontroller på lurarna. Ingen big deal men någonting jag inte tar för givet. Några små och huvudsakligen ännu ganska obetydliga minus: -Räckvidden. Inte alltid jättebra men har inte varit något nämnvärt problem. Kopplade till datorn (Macbook pro) kan räckvidden vara flera meter men när jag promenerar med telefonen i fickan (iPhone 7) kan räckvidden konstigt nog vara dålig ibland. Vet inte om det är telefonens eller hörlurarnas fel. -Känns lite plastiga och "flimsiga". Lurarna i fråga har några år på nacken dock och har ju hållit så här länge. Inte heller något som helst problem, bara något som kanske hade kunnat vara bättre. -Priset. Jag kanske bara är snål men 2500 kr är ju ändå mycket för hörlurar i min värld som vanlig vardagsanvändare, även om jag värderar bra ljud. Jag kommer dock köpa ett par så snart jag har råd. Betyget 4/5 sätter jag lite konservativt, jag tycker lurarna är kanonbra och jag rekommenderar dem.
*Redigerades 6 månader sedan
Tobiased
Tobiased

2 omdömen

6 månader sedan
Så jäkla nöjd. Ljudet är superb, noise cancelling är något extra med dessa.
c
cyberlulf

2 omdömen

6 månader sedan
Väldigt nöjd, perfekt för resor och när man inte vill bli störd på jobbet.
K
Kenchu

23 omdömen

7 månader sedan
Sättet mikrofonen fungerar på och kvalitén på inspelningen är under all kritik! Av någon anledning har Bose gjort så att när mikrofonen är igång så spelar den upp allt det den hör direkt i hörlurarna! D.v.s., istället för att dämpa ljudet omkring en, så blir det som en förstärkning! Väldigt många användare har klagat på det här. Du kan läsa mer om det här: https://community.bose.com/t5/Around-On-Ear-Headphones/QC35-II-Microphone-amplifies-background-noise-when-using-siri/td-p/198352 Alternativt googla "bose quietcomfort 35 ii microphone background noise". Bortsett från det är det fantastiska lurar, men den här märkliga egenskapen gav mig inget annat val än att lämna tillbaka dem till återförsäljaren.
D
DexDen

29 omdömen

9 månader sedan
Jätte nöjd med ljudet . Stänger ute allt ljud runt om kring. Sköna att bära på sig. Rekommenderas starkt om man letar efter klart ljud och fint . Lätta att hantera
E
Erik Johansson

16 omdömen

9 månader sedan
Lagom ljud och bra noice cancelling.
p
p0ntuz

1 omdöme

9 månader sedan
Riktigt bra hörlurar, bra uteslutning, bra passform, bekväma och tåler faktiskt svett från gymmet!
T
To55e

32 omdömen

9 månader sedan*
+ Rent ljud + Bland de bästa NC + Bra mikrofon + 2st BT enheter anslutna samtidigt + Lätta och behagliga - Tunt ljud när det kommer till musik. Klen bas & dynamik hur än man skruvar i EQ - Batteritiden 20h vet jag inte, känns som kortare men har aldrig klockat det. Summering: Bra om du vill ha ett headset. Dåligt om du vill ha dem till musik.
*Redigerades 9 månader sedan
B
Bob-

11 omdömen

9 månader sedan
Har nu haft dessa i ett år. + Passform, sitter väldigt bra och har aldrig upplevts skava, trycka eller kännas tunga eller liknande. + Noise cancelling, riktigt bra. Att åka tåg eller flyg är en fröjd med dessa och man kan verkligen sitta i sin egen värld. + Batteritid, har aldrig upplevt att jag behövt ladda dem i tid eller otid. - Ljudet. Tunt ljud som ej går att reglera via app eller liknande. Förväntar mig mycket mer djup och åtminstone en equalizer till lurar av denna prisklass. - Blåtandsräckvidd, pinsamt kort räckvidd. Ligger tex mobilen öppet och hinderfritt så är räckvidden ca 3 meter. Så fort man går ur ett rum eller har en vägg emellan så framkommer störningar. Har även upplevt störningar när telefonen varit i byxfickan (höger), och den klipper ljudet helt om jag sätter mig på huk. Har för övrigt låtit bli att uppdatera lurarna till senaste programvaran efter att ha läst i Bose-forumet om kraftigt försämrad noise cancelling-funktion efter uppdatering. Hade gett produkten 4 stjärnor om ljudet varit bättre. Kommer inte att köpa Bose-produkter i framtiden.
Sida 2